Follow my blog with Bloglovin

Ett nytt sätt att ha möte med banken

I samarbete med Nordea.

 

Något jag funderade på när jag började jobba ”vanliga tider” är hur folk egentligen gör när man behöver göra något på arbetstid, exempelvis bankärenden. Det går ju inte? Bankens öppettider är när man jobbar och det är inte direkt något man kan ta ledigt för att göra. Jag har, som ni vet, ett samarbete med Nordea och blev informerad om att de har onlinemöten. Så himla smart! Man möts alltså öga mot öga och kan prata om precis samma saker som vid ett ”riktigt möte”, den enda skillnaden är att man inte är på plats. Förra veckan provade jag på att ha ett onlinemöte.

 

2

Jag loggade in på min Internetbank och där blev jag meddelad att jag hade ett möte. Jag ”gick in” på mötet och hamnade här. Haha, man tackar.

 

3

Sen dök min bankman upp. Min kamera fungerade inte just här, annars skulle ni sett mig i den svarta rutan.

 

IMG_9293

Jag trodde det skulle kännas weird att sitta där framför datorn och prata, men det är ju som vilket Skypemöte som helst. Haha, älskar att han posade till bilden btw!

 

Onlinemöten är bra tjänst för att smidigt kunna ha möte med banken. Det är ju mycket enklare att bara koppla upp sig var man än befinner sig än att vara på plats. Teknik är inte så dumt ibland alltså! Man kan boka onlinemöte med Nordea på telefon, eller via Internetbanken. Här kan ni läsa mer om hur det fungerar.

Har ni testat onlinemöte med banken någon gång?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

  • Egoina

   |

   Vet inte om det finns någon tid det inte går, typ mitt i natten, haha. Men annars tror jag det 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Inte än åtminstone. 😉

  Svara

 • Eheee

  |

  Okej, hej. Det här har I N G E N som helst koppling med inlägget, MEN i alla fall! Kollade precis på din snapchatstory, där du filmade er praktikant. Tyckte att jag kände igen henne och var tvungen att titta igen. Nejmen se på tusan, det var min gamla tysklektionsklasskompis. Snacka om förvåningen! Lite ”starstrucked” blir jag ju ändå, trots att det är hon som får träffa dig och inte jag…haha! Vill också berätta för dig hur grym du är. Följt dig till och från sedan 2011/2012(vem håller ens räkningen när tiden går så fort?!) men har aldrig kommenterat tidigare, så ja. HEJ!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så kul! Ska hälsa henne det 🙂 tack vad snäll du är <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv