Follow my blog with Bloglovin

Catch up och ministrumpor

Igår åkte jag hem till Linda efter jobbet. Har inte träffat henne på evigheter, så det var mysigt. Hon ska ha barn typ när som helst. Så kul! Och så sjukt. Jag menar nyss (okej, 2013, men ändå) var vi i London och drack vin klockan 11.00 och Linda hittade sin själsfrände på tåget:

 

20130517-160816-550x412

HAHA. Den knäppa resan alltså <3

 

Vi catchade up, åt dumlesnittar och jag fick se barnrummet, minikläder och 3D-bilder på bebis.  :’)

 

image

Jag köpte dessa i present. Det är små strumpor som ser ut som ballerina. F’s syster köpte dem till sin dotter och de var så söta att jag var tvungen att ge Linda ett par. Alltså ser ni hur små de är? SER NI HUR SMÅ??? Hihi.

Sen kom jag hem och stressade sönder eftersom jag hade massa saker att fixa tills idag. Bland annat behövde jag handla saker till en grej jag styrde upp på jobbet idag, skulle betala räkningar och sen var jag tvungen att måla naglarna. Okej, var inte supertvungen till det sistnämnda, men ville ha fina naglar eftersom jag ska filma en reklamfilmgrej idag! Jag blev kontaktad av en reklambyrå för ett tag sedan som ville ha med mig i en kampanj. Lite läskigt, men mest kul. Först Metro och Allastudier och nu detta. Wooo filmstjärna.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

  • Robert

    |

    Ja, det var små strumpor… Lägger till ett ”HAHA” åt den där något sömniga bilden. 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv