Follow my blog with Bloglovin

Allt på R

Jag stjäl en lista jag hittade hos Spiderchick för typ evigheter sedan men inte publicerat. Allt ska börja på samma bokstav som ens namn börjar på.

 

Jag heter: Regina.

Jag är: Rolig. Inte sådär uppenbart skämt-på-skämt-rolig, men ironiskt rolig. Många fattar inte och tror jag är dryg, hehe

Jag har: Rosa naglar idag. Och helst mest hela tiden. Jag försöker anpassa färg på naglar efter årstid, men vill helst ha ljusa färger alltid har jag märkt. Så då har jag det dådå.

 

DSC03782

 

Jag är rädd för: Relationer med människor som inte är raka. Människor som exempelvis är sura utan att säga något, människor som låtsas eller spelar spel. Jätteläskigt tycker jag.

Jag är inte: Religiös. Typ alls. Jag väljer att tro på attraktionslagen och lite sånt där ibland för att det gör saker enklare, men kan tyvärr inte tro mer än så. Skulle vilja dock. Tänk vilken trygghet och lättnad att ha ”svar på allt”. Vet dock inte om jag hade velat leva för evigt som min familj tror? Tänk vad tråkigt och så lat man skulle bli. ”Jag gör det imorgon…eller om tio år skit samma”. Men skulle lätt vilja leva typ 500 år i alla fall.

Jag sjunger: Rörande. Positivt eller negativt kan vara osagt. Hah. Nej, jag vet inte, men typ svar som ”rätt okej” eller ”riktigt okej” kändes som fusk med R:et.

Jag gillar: Rödvin. Vem kunde ana? Jag är dock fortfarande rädd för migrän och skulle inte riskera att dricka det på ”viktigare tillställningar”. Jag fick fläckar för ögonen och kunde inte se ordentligt på två timmar en gång när jag drack rödvin. Men dricker gärna lite till maten hemma och så.

 

DSC03780

 

Jag äterRäkor. Inte just nu, men gärna på sommaren och så. Skulle äta det oftare om det inte vore jobbigt att skala och man inte blev så smutsig om händerna. Men alltså räkor, majonnäs, citron och dill på en macka. Majgaddddd.

Djur jag påminner om: R….Räv? Ren? Rådjur? Råtta? Hoppas inte jag påminner om en råtta : (( Men jag antar att rådjur stämmer bäst in. När jag jobbade på BK brukade min chef kalla mig för Bambi eftersom hon tyckte att jag hade så stora ögon och ibland var förvirrad och klumpig som ”Bambi på hal is”.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • ISA

  |

  dina listor är alltid så himla kul att läsa igenom. Påhittiga du 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Då vet vi! 🙂

  Svara

 • Milla

  |

  Tror det är röda viner från Bordeaux eller Frankrike generellt (?) som innehåller mycket tanniner som många får huvudvärk av. Så kolla upp vilka druvor/sorter det är så kan du veta till nästa gång du är på en viktigare tillställning 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Det där du fick med fläckar för ögonen kallas ögonmigrän! Får det också ibland, blev livrädd och sprang bokstavligt talat till en optiker dagen efter. Googla det, det hjälpte mig att förstå att det inte är farligt 🙂

  Svara

 • L

  |

  Men åååh, råttor är jättegoa. Tamråttor är riktigt sociala djur. Dessutom har de så gosiga magar, man vill liksom fatta tag kring råttan med båda händerna och klämma ihop magen (snällt och försiktigt alltså) med tummarna. Mysigt att gnussa näsan mot magen också 🙂

  Hellre råtta än ren skulle nog jag säga 😀

  Svara

 • Cecilia

  |

  Jag är också ironiskt rolig, alltså en gång när jag träffade några killar för första gången och jag betedde mig helt vanligt så undrade de om jag var sur.? Jag blev helt: whaat? och mina vänner sa till dem att jag var precis som vanligt. Vet inte hur man skall tolka det..

  Stort grattis och lycka till med samboendet också!

  Svara

 • M

  |

  (Kan du ta bort min förra kommentar eftersom jag råkade skriva mitt namn? Vill dock gärna ha råd! Kram)

  Svara

 • Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  |

  Haha, så rolig!!! Var lite busig och snodde den 😉

  25:årig morsa till Oliver, ett år. En gemytlig blogg om Göteborgslivet, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  Svara

 • Moa L

  |

  Hej! Jag köpte ett nytt vin i veckan, Deadly Zin. Visste inte att Laila Bagge designat boxen.. Men detta rödvin innehåller färre histaminer och tanniner (garvsyra), vilket ska göra att fler som är känsliga kan dricka det utan att må dåligt. Det är gott med! Lättdrucket och bärigt. Kram

  Svara

  • Moa L

   |

   Skrev visst fel namn på vinet *skäms*. Ruby Zin heter det!

   Svara

 • Emmy

  |

  Rolig lista 🙂 Blev du inte matförgiftad en gång av räkor? Har ett vagt minne av att du skrivit det för lääängesen.. Att du och en kille blev sjuka tillsammans eller något. I så fall är jag imponerad över att du älskar det så mycket idag 🙂 (det jag blivit sjuk av har jag svårt att äta idag)

  Svara

  • Egoina

   |

   Har inget minne av detta tyvärr 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv