Follow my blog with Bloglovin

Home is when I’m with you

Jag har en hemlis som jag ska avslöja för er. Eller egentligen är det ingen hemlighet, de flesta av er har redan anat det. Jag menar, helt plötsligt publicerar jag inga bilder på mitt hem och sedan bor jag plötsligt i Helsingborg och sen ser mitt hem annorlunda ut. Ni bara que?!?! Jag har alltså flyttat in hos min kille. Jag har kanske inte blivit sambo på riktigt eftersom jag fortfarande har min lägenhet kvar (har dock knappt varit i den på fyra månader och den är mest en garderob, men ändå) och jag har inte adressändrat. Men jag har allt förutom möbler och diverse köksprylar i en annan lägenhet varje dag.

Jag kom på att det var i princip omöjligt att jobba i en stad, bo i en annan stad och ha en pojkvän i en tredje stad. Dessutom ville jag, som ni vet, bort från Landskrona och att få bo med den man tycker om är ju fantastiskt. Det bara kändes så naturligt och bra att det blev såhär. Jag har knappt reflekterat. Det har aldrig varit så mysigt att laga mat, komma hem, tvätta, gå och lägga sig och vakna. Allt det tråkiga blir bra.

Innan alla bara ”DET ÄR FÖR TIDIGT!!!!”, vilket jag kan förstå om ni tycker då vi i princip bodde ihop innan vi ens blivit ihop…haha. Men 1) Skiter det sig så ordnar det sig. 2) Det finns par som är ihop flera år som flyttar ihop och sen gör slut. Det finns ingen garanti på något ändå. Yolo tänker jag.

Det som dock blir lite knepigt är min lägenhetsjakt. Jag vill ju köpa boende. F har en hyresrätt (en tvåa), och det funkar bra att bo där två personer, men jag vill fortfarande köpa och det vill han också längre fram. Det får bli hur det blir helt enkelt. Jag tittar fortfarande och kommer det något som är helt perfekt får jag se hur jag/vi gör. Det löser sig.

Då vet ni det. Har nästan känts som att jag ljugit för er? Helknäppt. Tänk vad fort livet kan förändrats förresten. Så sjukt. Man vill bara åka tillbaka i tiden och klappa på sig själv när man var helt knäckt över att inget i livet gick som man ville och säga att det kommer bli bra. Det blir alltid bra.

 

image

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (99)

 • Isabel

  |

  Äsch, det finns inget ”för tidigt”! Är det rätt så är det – inget en ”tidbank” kan ändra på. Så grattis till sambolivet 😀 Flyttade ihop med min kille efter några månader och vi är fortfarande kära,lyckliga och sambos sisådär 9 år senare!

  Svara

 • Emma

  |

  Äsch funkar det så är det bara att köra på tänker jag. Min man och jag bodde ihop innan vi ens var ihop för att jag inte hade något val just då men när jag närmade mig att hitta något eget så kom vi på att vi inte ville bo isär. Nu har vi varit gifta i snart 2 år och älskar fortfarande att bo ihop!

  Svara

 • Fanny

  |

  Haha äh, det var samma här. Min kille ”flyttade in” bara några veckor efter att vi hade blivit ihop. Inte flyttade in officiellt, men det blev att han var här mer och mer och flyttade hit mer och mer av sina kläder. Det berodde mest på att jag bodde nära högskolan där han pluggade och dessutom var det ju roligare att vara hos mig där vi kunde vara ensamma (han bodde hos sina föräldrar). Tillslut sa jag åt honom att det var dags att adressändra, haha

  Svara

 • Tove

  |

  Men vad kul för dig, för er 🙂 Grattis!

  Svara

 • Lovisa

  |

  First of all grattis, yolo-livet FTW! Jag och mitt ex köpte, sen sket det sig så vi sålde men det var inte värre än en vanlig break up. Ha bra papper ex om ni har olika kontantinsats etc sen kan ni ju shoppa loss om båda vill. Har sparat så sjukt mycket pengar på att köpa 😀
  Kram till dig och även till din kille!

  Svara

 • Mika

  |

  Åh vad kul!! Helt rätt att följa magkänslan, finns inget som heter flytta ihop för tidigt enligt mig. Känns det rätt så är det rätt 🙂

  Svara

 • Cicci

  |

  Åh så kul! Grattis!

  Så härligt att läsa sista meningen framförallt, så peppig!

  Svara

 • Malin

  |

  Klart det inte är för tidigt! Vem sätter dom gränserna ens? Flyttade ihop med min kille (nu man hehe) direkt. Är det rätt är det lätt! Härligt för er!

  Svara

 • Sophie

  |

  Åh vad kul! Så glad för din skull!
  Har bott med min kille i mer än ett år nu, och älskar det! Så himla mysigt.

  Svara

 • Linda

  |

  Jag och min dåvarande kille flyttade också ihop ”alldeles för fort”. Well, idag är han inte kille utan make, och det har gått bra hela tiden. Olyckskorpar finns alltid, så kör ditt race och var lycklig 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Tycker inte alls det är konstigt!
  Jag och min sambo hade varit tillsammans i cirka 4 månader när vi flyttade ihop. Det var väldigt opraktiskt att bo på två ställen, mycket tid gick åt att planera och packa väskan så man alltid hade saker/kläder med sig till dagen efteråt. För mig var det väldigt stressigt att bo på två ställen.
  Vi bestämde oss för att flytta ihop och prova, vi tänkte lite som du, funkar det inte så löser vi det!
  Men det funkade väldigt bra och det är helt klart det bästa beslutet vi gjort! Livet blir mycket lättare när man bor tillsammans tycker jag. Gillar sambolivet!

  Vi har nu varit sambos i snart 1 år och vi trivs fortfarande väldigt bra tillsammans 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!! Att åka runt hela tiden, packa väskan, planera mat och hålla på gjorde mig så stressad och irriterad. Mycket bättre och mer harmoniskt nu 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Grattis! Och för tidigt, pha! Känns det bra så är det bra 🙂 Ska du inte säga upp din egen lägenhet nu då? Onödig utgift liksom!

  Svara

  • Egoina

   |

   Borde göra det. Men känns jobbigt att behöva sälja möbler, städa, flytta ut allt osv. Men å andra sidan kan jag ju nästan betala någon att göra allt det om man ser till hyran jag betalar varje månad, det är mer rimligt än att ha kvar den. 🙂

   Svara

   • hanna

    |

    Hyr ut den möblerad i andra hand annars? 🙂 iaf ett tag innan du känner dig ”säker” på att du verkligen inte behöver den mer. Om det är ok för din hyresvärd ofc!

    Svara

    • hanna

     |

     Grattis till sambolivet förresten, haha dryg jag är som inte skrev det från början 😉 Men ah kul att höra 🙂

     Svara

     • Egoina

      |

      Haha <3

    • sofie

     |

     Man får hyra ut i ett år om det är för att prova att bo sambo 🙂

     Svara

 • Isabelle

  |

  Jag flyttade in hos min sambo efter 10 månader. Vi blev tillsammans när jag just börjat sista året på gymnasiet, han är några år äldre. Flyttade hemifrån dagen efter studenten. Nu har vi bott ihop i 6 år, vi har ett barn och vi har ganska nyligt köpt en villa.

  … Och mina vänner sa ”varför flytta in så tidigt, ni är ju så unga! Det kommer aldrig att hålla, ni känner ju knappt varandra” 😀

  Svara

 • cecilia

  |

  Grattis! Känns det rätt så finns det inget som heter ”för tidigt”. Jag och min sambo flyttade ihop direkt och i år firar vi 9 år tillsammans. Njut av sambolivet 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Grattis! Finns inget bättre än att få bo med den personen man vill vara med! Och man känner själv när det är dags ❤

  Svara

 • Sofie

  |

  Åh vad roligt! Tycker inte det verkar det minsta tidigt, det gick väldigt fort för mig och min kille också. Vi började typ dejta i juni 2014, blev tillsammans i juli (vi hade dock känt varandra som kompisar i flera år då) och eftersom jag ändå mestadels var hos honom under den sommaren så flyttade jag typ in hos honom i augusti haha men gjorde mig inte av med min lägenhet förrän i november-december. Känns det rätt så tycker jag inte man behöver vänta, i sommar har vi varit tillsammans i två år och vi har inte ångrat att vi flyttade ihop så tidigt alls (eller att vi blev tillsammans så snabbt heller) 😀

  Svara

 • Sigrid

  |

  Jag flyttade in hos min kille efter att vi bara setts vid fyra tillfällen (drygt 10 dagar sammanlagt) i en stad som låg över 100 mil hemifrån min hemstad. Vi är fortfarande tillsammans 3 år senare. 🙂

  Svara

 • Fröken K

  |

  Va roligt! Grattis!
  Jag träffade min 10 år yngre kille på krogen. Vi flyttade snabbt ihop. Alla hade synpunkter. 3 år senare sitter vi i vårt drömhus och väntar bebe.
  Strunt i allas åsikter. Det klär dig att vara lycklig 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Äh, det kommer funka ändå. Jag och min sambo flyttade ihop först dagen vi träffades i princip. (Bodde i kollektiv och i stället för att det blev ett eget rum för honom hamnade han direkt i mitt) vi är inne på vårt 6:e år nu och är fortfarande kära och lyckliga. Tror att det bästa är att göra det som känns rätt oavsett hur snabbt det går.

  Svara

 • emma

  |

  tjoho!!! min kompis flyttade in med sin kille i princip samma vecka de blev tillsammans och i sommar firar de 6 år tillsammans. finns som sagt inga garantier, går det så går det och går det inte så löser det också sig! =) LYCKA TILL FINA EGOINA! =)

  Svara

 • Robert

  |

  Det är bara du som kan bestämma i ditt eget liv oavsett vad andra vill säga…

  Gillar avslutningen där med att saker och ting kan bli bättre snabbare än man tror. 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Gud så härligt att man kan glädjas så åt en människa man inte ens känner!! Stort grattis till er, så glad jag blir att livet ordnar sig för dig!

  Go you!!

  Svara

 • Tilde

  |

  Jag håller med många andra, det finns inget för tidigt. Som du säger oxå, skiter det sig så löser det sig!
  Jag hade känt min man i några månader när jag flyttade från Sverige till England för att bo med honom. Nu 11 år senare så är vi gifta, fortfarande dödskära och väntar vårat första barn om några dagar bara!!
  Heja dig och kärleken <3

  Svara

 • Fanny

  |

  Heja HEJA dig! <3

  Svara

 • Eve

  |

  Funkar det så funkar det, är väl bättre att få veta tidigt än att vara tillsammans i flera år och sedan få veta att man inte fungerat som sambos. Jag och min sambo har varit tillsammans i sex år och vi har nästan bott med varandra sedan dag ett. Började med att han sov nästan varje dag hemma hos mig till att fler och fler saker hamnade här, till att det sedan blev att han aldrig åkte hem. Att det blev så tidigt kan ifs ha berott på att han efter ett uppbrott några månader tidigare tvingades flytta hem till sina föräldrar igen. Men vi har bott tillsammans i sex år på 26 kvadrat (älskar stockholms bostadsbrist) och har aldrig ångrat att vi inte tog det lugnare.

  Tack för de sista raderna förretsen, de kändes skönt att läsa dem. Har varit arbetslös ett tag och är så trött på att inte har något att göra att jag snart blir galen. Kändes lite peppande med de sista raderna om att det bli bättre 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Tycker inte att man kan säga att något är för tidigt – man ska göra det som känns rätt för en själv! 😀
  Jag och min sambo flyttade ihop efter två månader tillsammans, nu har vi snart varit tillsammans i 3 år och allt är fortfarande hur bra som helst! Så det kan funka jättebra att flytta ihop ”för tidigt” 😉

  Svara

  • Sandra

   |

   Och grattis till er förresten! 😀

   Svara

  • Emma

   |

   Jag och min sambo flyttade ihop efter 4 månader. Det är 10,5 år och två barn sedan nu ☺️
   Går det så går det!

   Och Grattis till er Regina!

   Svara

 • Alice

  |

  Stort grattis till er båda! Brukar aldrig tänka att det måste gå en viss tid för saker och ting, det viktiga är att det känns bra!

  Kul att bloggen är back on track! 🙂

  Svara

 • Jessica

  |

  Min syster flytta in hos en kille innan dom ens hade börjat dejta ordentligt. 4 år senare är dom gifta med två barn och bor på en gård med massa djur 🙂 i kärlek finns det inga regler!

  Påtal om relationer, tycker alltid att du ger så visa råd. Jag och en kille inledde en vänner med förmåner relation. Under dessa månader blev relationen ganska gråzoonad för vi blev även jättenära. Hade aldrig känt denna kemin med någon, samt vänskapen var stark. Från ingenstans smög det på lite känslor och jag tog upp det med honom. Han vill bara vara vänner. Så hur gör man? Jag har aldrig blivit ’kär’ i en kompis innan så vet inte alls hur man ska bete sig. Sluta umgås/prata känns ju jättehemskt för han är en så stor del av mitt liv men samtidigt gör det ont att veta att han inte vill mer. Kan va skönt med en opartisk röst då vi bara har gemensamma vänner, suck 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  Grattis till er, så otroligt roligt!

  Jag och min sambo fick också flytta ihop snabbt, han hyrde lägenhet i andra hand med en kompis när kontraktet sades upp för tidigt. Vi bodde 10 mil ifrån varandra, så det var himla meckigt när vi skulle träffas, men han flyttade från Malmö till lilla Simrishamn och vi har varit tillsammans i tre år. Jag brukar skoja om att det är bättre att flytta ihop när man är nykära, för då vänjer man sig vid den andras vanor och har mer överseende i början. Haha, inte för att jag stört mig på något innan, men jag brukar ha det som argument till folk med tråkiga åsikter.

  Förlåt för en lång kommentar, grattis än en gång!

  Svara

 • K

  |

  Åh tyckte det var dig jag såg gå av tåget i Hbg när jag skulle på nån gång innan påsk! Var inte säker på att det var du men då är det alltså rätt troligt att det var det xP

  Svara

 • K

  |

  Dessutom tror jag att det är Bra att flytta ihop tidigt när man är i vuxen ålder, för då vet man att man fungerar ihop. Mkt jobbigare att kasta bort flera år på ett förhållande som sen inte kommer fungera som sambos! (om man nu vill vara sambo, jag skulle tex aldrig kunna tänka mig att vara särbo just pga det är så mycket trevligare att bo med nån än ensam)

  Svara

 • Helena

  |

  Bara kör!!!

  Svara

 • Sabrina/ 62kvm

  |

  Jag och min pojkvän flyttade ihop 2 dagar efter att vi blev tillsammans! Jag fick en ny lägenhet och med tanke på att han i stort sett redan bodde hos mig så flyttade han bara med. Vi har bott här i två år nu och letar nytt tillsammans igen 🙂 som du säger, yolo! Känner många som varit tillsammans i flera är och gjort slut 1-6 månader efter att dem flyttat ihop

  Kram!

  Svara

 • Sara

  |

  Min kille flyttade i princip in dag 1 och alla hans saker flyttade in efter 1 månad. Nu är vi gifta och har en son. Känns allt rätt så är det helt onödigt att slösa bort tid bara för att det är ”för tidigt”. Kram

  Svara

 • R

  |

  Kul för er 🙂 Men jag tänker vara tråkig och säga att angående lägenhetsköp, se till att ha koll på sambolagen/samboavtal. Det är mycket pengar det gäller!

  Svara

 • Ida

  |

  Jag och min man flyttade ihop efter ett halv år och det är ett och ett halvt årsen plus en åtta månaders unge sedan.. Haha ja så länge en följer hjärtat så löser det sig. Hjärtat har inga spelregler, det har bara hjärnan. Lycka till! ☺️

  Svara

 • Joss

  |

  Flyttade ihop med min sambo efter kort tid. Halvår senare var vi gravida och är snart ett år gammal nu. 🙂 känns det rätt är de bara köra. Yolo hah! <3

  Svara

 • Chris

  |

  Jag och min pojkvän ska flytta in till sommaren och då kommer vi ha varit tillsammans i ca 4 månader tror jag det bara blir. Men alltså samtidigt känns det så rätt! Så håller med dig YOLO liksom! Grattis till er! Vad kul 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Jag och min sambo flyttade ihop efter 3 månader. I en gemensam lägenhet. Haha! Men från dag ett så satt vi nästan ihop och betalade ca 11.000kr i hyra för 2 lägenheter varav bara en användes. Han ville ändå flytta och frågade om jag ville med och kolla (som sällskap), väl där beslutade han sig för att ta den och frågade om jag inte skulle flytta med. Yolo tänkte jag!

  Mysigare, billigare och mer smidigt (mat, packning mm) 15 månader senare är vi lyckligare än någonsin! När jag funderade på om jag skulle flytta in sa en vän att hon minsann hade varit tillsammans med sin tjej i 3 år, när de väl blev sambos tog det 1 månad sen sket det sig. Det är liksom ingen garanti att ha vart ihop länge. Är det rätt så vet man bara, och då känns det i hela kroppen. Varför ska man då lyssna på vad man ”borde”. Det kände ni nog båda i hjärtat. Verkligen glad för din skull. Finast av all är kärleken ❤️

  Svara

 • Sg

  |

  Äh bryr dig inte om att det skulle vara ”för tidigt” att flytta ihop. Jag flyttade in hos min kille i Norge, 70 mil bort ,bara en vecka efter vi bestämt oss för att bli ihop (för tre år sedan). Funkar det så funkar det, och det hänger nog inte på vart man bor 😉

  Svara

 • Amanda - Exklusiv skönhetsblogg på BeautyBoulevard

  |

  GRATTIS! Skit i normen, lika bra att tuta och köra. Allt kan alltid skita sig, så därför ska vi njuta av det vi har när vi har det och uppskatta det! Helsingborg är ju förresten min favoritstad, så bra val av dig 😉 Kram!

  Svara

 • Jessika

  |

  Jag har verkligen inte fattat detta. Känner mig något seg faktiskt!
  Men gud så fint! 🙂

  Svara

 • Camla

  |

  Men åhhhhh så fantastiskt roligt!!!! Att vara sambo är det bästa som finns!!!

  JAg flyttade ihop med min efter två månader, idag har vi barn och är gifta.
  För tidigt my ass!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag och min man flyttade ihop några veckor efter att vi träffats, det bara föll sig naturligt. Det var 8 år sedan och i år har vi varit gifta 2 år. Obs att ingen av oss ville vara i förhållande just då men hittar man rätt så gör man. Lycka till! Glad för din skull 🙂

  Svara

 • s.s

  |

  Grattis kul för er! 🙂 Tänkte bara säga att juridiskt sätt så är ni nog sambos nu även om du har kvar din lgh. Det är man när man bott tillsammans en längre tid å det räknas det som nu, när man delar på sysslor å samarbetar med ekonomin samt har ett parförhållande med sexuelt samliv ( jättekonstigt kriterium haha)

  Svara

 • Angelica

  |

  Vad mysigt!

  Min sambo och jag flyttade ihop efter ca 1-2 månader och har varit tillsammans i 8 år. Man lär känna varandra på ett helt annat sätt och ser på en gång om man kan bo tillsammans eller inte. 🙂

  All lycka till er!

  Svara

 • Sarah

  |

  Så roligt att höra! Och för tidigt? Nä! Känns det rätt är det oftast det. Jag och min sambo träffades i juli förra året, flyttade inofficiellt ihop direkt och nu kör vi på vad gäller barn och husdrömmar. Allt känns bara… rätt. Så kör på och njut, bästa känslan!

  Svara

 • Camilla

  |

  Ååå! Jag och min kille flyttade ihop fyra månader efter första dejten – vilket enligt alla skulle sluta i katastrof (för tidigt skrek kompisarna).. MEN nu 4 år senare sitter vi här i vår gemensamma lägenhet och om sju veckor blir vi föräldrar!

  Man ska alltid följa sitt hjärta <3

  Svara

 • Rebecka

  |

  Vad roligt!

  Svara

 • S

  |

  Konstigt att bli så glad över något som hänt någon man inte känner, men fy vad bra att du har hittat hem!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gulligt! 🙂 Tack!

   Svara

 • Malin

  |

  Grattis!! Och välkommen till Helsingborg. Tycker du gör helt rätt! Jag och min sambo flyttade ihop efter nån månad och efter ett knappt år köpte vi vår första bostadsrätt ihop. Nu har vi varit ett par i 4 år & gifter oss nästa år ☺️ Att bo ihop är det bästa sättet att lära känna alla delar av varandra, så varför vänta med det?

  Svara

 • Sofie

  |

  Men haha oj så koll man kan ha på saker då…eller inte. Har på riktigt tänkt att alla typ ”lägenhetsbilder” har vart från din lägenhet! Har inte ens reflekterat över att det ser annorlunda ut haha! Grattis till er iallafall, kör på och yoloa <3

  Svara

 • sanna

  |

  Åh så underbart! Jag vet exakt hur det känns och när folk säger att det är för tidigt. Jag träffade min sambo för nästan exakt ett halvår sedan, sedan dag tre har jag knappt sovit någon annanstans än hos honom. Flyttlasset gick tidigt och jag känner verkligen att jag är hemma där han är.

  Så njut och skit i alla olycksfåglar som hela tiden vill tro det värsta.

  <3 <3 <3

  Svara

 • m

  |

  Men va roligt!!
  Allt det där vardagliga som att laga mat, tvätta, diska osv osv blir roligt och mysigt när man flyttat ihop. Dessutom har man mer tid tillsammans än om man bor på två olika håll. Grattis till er två <3
  Du kan ju alltid hyra ut din lägenhet i andra hand 🙂

  Svara

 • Paulina

  |

  Haha jag måste vara så blind för jag har inte märkt något alls!!!
  Men e så glad för din skull, jag älskar personen bakom din blogg och gillar verkligen att det går så bra för dig, ger mig hopp när jag känner mig vilsen 😀
  Yolo is the shit!!

  xx

  Svara

  • Egoina

   |

   Fin du är! Tack 🙂

   Svara

 • L

  |

  Haha, mina föräldrar flyttade ihop efter två veckor för att pappa tyckte att ”äsch, du skulle inte vilja flytta in” och mamma svarade ”Jo, det skulle jag väl kunna göra.” -Nu har de varit tillsammans i 20 år! Funkar det så funkar det 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Funkar det så funkar det, helt rätt!
  Min nya inställning i livet:
  ”vill jag detta just nu?”
  Inte bara fokusera på vad jag kan tänkas vilja/inte vilja om ett eller tio år osv. Kan ju omöjligt veta vad som händer då.

  Svara

 • Jessica

  |

  Äsch, lyssna inte på tråkmånsar som egentligen bara borde hålla tyst!
  Känns det rätt så bara kör! Som du skriver, skiter det sig så skiter det sig och det kan det ju faktiskt göra om sex år också etc.
  Jag träffade min man på ett uteställe (utan att någon av oss ens var intresserad av att ”hitta någon”), efter några veckor tillsammans flyttade vi in i min lilla etta. Och samtidigt så jobbade jag dagtid medans han jobbade nattid.
  På vår ettårsdag friade han, och hade inte folk bara ”åhh det är alldeles för tidigt” innan så fick detta ju verkligen vatten på deras kvarnar.
  Hursomhelst så har i nu varit ett par i över sex år!
  Lite på magkänslan säger jag!

  Svara

 • Malin

  |

  Åh vad mysigt!! Blir så glad för din skull, grattis!❤️❤️❤️ blir lite avis också hehe kärlek är det finaste som finns! Och så jävla rätt att yoloa, FUCK för tidigt!! Flyttade typ in hos mitt ex direkt när vi blev ett par, nu sprack ju det förvisso hahah men ångrar ingenting! Ofta är det ju just när man flyttar ihop som man verkligen ser hur msn funkar tillsammans med personen ändå, så lika bra att bara köra med en gång! HEJA DIG❤️

  Svara

 • Josefin

  |

  Vad glad jag blir för din skull!! Tänker att livet är alldeles för kort – känns det rätt så bara kör! Så sant det du skriver i slutet också, ska peppa mig med det idag 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Glad för din skull! Jag och min pojkvän gjorde exakt samma sak! Han flyttade in hos mig innan vi blev ihop, under ”dejtningperioden” egentligen. Bara blev så, kändes som det mest naturligaste i världen. Efter två månader skaffade vi större lägenhet tillsammans.
  Vi firade 1 år i mars <3

  Svara

 • Chatarina

  |

  Åh vad roligt ! Så glad för din skull 🙂
  Min kille flyttade in hos mig direkt, och nu 3,5 år senare är vi förlovade och har en liten dotter. Så det finns inget för tidigt, det känner man själv ! 🙂

  Svara

 • Katarina

  |

  Det finns inget för tidigt =) Jag och min sambo flyttade ihop efter 6 veckor och är minst lika lyckliga idag, 3,5 år senare. Det finns inga garantier för något hur man än gör. Det viktigaste är att man gör det för att det känns rätt där och då =)

  Svara

 • Heja Emma!

  |

  Tror inte det är tiden som avgör hur bra det kommer bli, utan hur väl man känner varandra. För vissa tar det lång tid, för andra väldigt kort.

  Mina föräldrar hann dejta, flytta ihop (efter typ 2 veckor..), förlova sig och gifta sig inom 1 år. 9 månader senare kom första bebben och 28 år senare är de fortfarande gifta och väldigt kära. Så kör på 😉

  Svara

 • Pia

  |

  Grattis!! Vad härligt! <3

  Svara

 • Ellen

  |

  Jag kan faktiskt säga. Att efter 3,5 års förhållande där min kille först reste jorden runt 6 mån, det var ett år in i vårt förhållande, och sedan säsongade i Frankrike förra våren gjorde mig väldigt längre lite bitter och ledsen. Han är äldre än mig men har alltid fått flyga och flänga medan jag som inte blivit lika ”daltad” hemifrån, har bott ensam sedan jag fyllde myndig och jobbar heltid sedan tre år tillbaka (jag är 22 och han 23).

  Men om en månad flyttar vi ihop och jag kan skämmas för alla gånger jag sagt emot dem som flyttar ihop ”för tidigt”. Samtidigt så kan jag ”skylla på” att jag var så förbannat ensam och ledsen utan min kille.. och AVUNDSJUK på mina vänner som lyckades klaffa sina liv med sin älskade (vi har alltid haft distans mer eller mindre även i Sverige) Så ta inte åt dig vad folk än säger!! KRAM

  Svara

 • Hannah

  |

  Åhh, vad härligt, grattis! 😀

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  Åh, grattis! <3 Så länge man vet att man har samma mål med livet så tycker jag inte att det någonsin kan vara för tidigt att flytta ihop. Jag bor varannan vecka hos min pojkvän just nu, men det är endast för att han inte är säker på om han vill ha barn, och jag vet helt säkert att jag vill det. Hade vi inte haft det problemet hade jag flyttat in för längesen! Vi firar ett år tillsammans om ungefär tre veckor 🙂

  Svara

 • Carro

  |

  Åh vad roligt, grattis! Älskar btw din blogg, du är grym! <3

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vad härligt att höra! Grattis 😀 Jag går fortfarande och väntar på att hitta den rätte men det löser sig säkert nån gång.

  Svara

 • Linda

  |

  Här ska du få höra på tidigt. Jag och min sambo blev sambos efter en vecka… typ. Han bodde i en annan stad, vi träffades och blev kära och på den vägen blev det. För att toppa det hela så blev vi gravida efter 2 månader. Nu har vi varit tillsammans i femton år så nej, tiden är inte relevant. Det är ni som är relevanta, tillsammans.

  Lycka till nu,
  /Linda

  Svara

 • Citrin

  |

  GRATTIS!!! Misstänkte väl det hehe! Äh finns inga regler tycker jag. som du säger så finns inga garantier för att det håller för att man väntar ”lagom länge”.

  Jag gick igenom en separation från min sambo för ett år sedan. Gav mig fan på att vara singel forever osv. Men ja nu umm har jag plötsligt en pojkvän… Men jag tyckte det var så otroligt jobbigt att allt blev vardag med exet, blev less på varandra liksom, så planen är nu att typ aldrig flytta ihop med min nuvarande haha! 😛 Tror helt klart på särbolivet för mig. Men visst är det 1000 ggr mysigare att laga middag med någon 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Äsch kör på, vi flyttade också ihop direkt och har idag varit tillsammans i nio år och har tre barn ihop. Känns rätt så är det rätt! 😀 Heja kärleken.

  Svara

 • Katja

  |

  Jag flyttade ihop med min sambo efter vi träffats i tre veckor (hade pratat några månader innan) och vi har snart varit tillsammans i 7 år!! Kör på!!

  Svara

 • Mari

  |

  Åh jag blev så glad av att läsa detta inlägget! STORT grattis <3

  Svara

 • Lisen

  |

  Grattis! Åh blir så glad! haha
  Flyttade ihop med min sambo efter två månader (till en helt ny ort för båda av oss) och sen tillbaka och det har gått hur bra som helst. Känner man att det är rätt så är det rätt. <3

  Svara

 • Madeleine

  |

  Själv går man från ett distansförhållande på 120 mil sedan 8 månader tillbaka till att bli sambo om mindre än två veckor, vadådå? YOLO hej och hopp säger jag bara! Länge leve kärleken!

  Svara

 • Johanna

  |

  Ba kör! Jag och mitt ex hade varit tillsammans i 4 år innan vi flyttade ihop, sen gick det bara 6 månader som sambos innan vi gjorde slut.

  Träffade min nuvarande sambo fort efter det och vi flyttade ihop i princip direkt. Nu 1,5 år senare har vi en 2 månaders son ihop och livet kunde inte vara bättre! 🙂 <3

  Svara

 • sara

  |

  åh så roligt, grattis!

  Svara

 • sara

  |

  Grattis! Jag och min sambo var ”officiellt tillsamans” i cirka en månad när vi flyttade ihop. 3 år senare sitter vi här men en liten dotter och vi är fortfarande lika kära. Eller nej, ännu mer! All lycka till er!

  Svara

 • Louise

  |

  Jag och min fästman blev tillsammans på mindre än en månad efter att vi setts första gången och flyttade ihop efter ytterligare en månad. Har varit tillsammans i över fyra år och ingen trivs bättre än mig. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv