Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Festfylld helg

Känns som att hela helgen går till att fira mig. Känner mig så bortskämd. I torsdags bjöd jag mamma på middag, igår firade jag med min kille och idag kommer mina tjejkompisar hit. Full rulle! Har inte hunnit blogga, men vi får höras igen imorgon helt enkelt. Har fullt upp med att dricka bubbel och få presenter. Haha, hårt liv.

Igår var vi ute på konstrunda, sen åkte vi hem och lagade mat. Det blev den här rätten, men med rostad potatis istället för pasta. Hade visat er några bilder om jag kunde, men tydligen var färgåtergivningen helt knas i kameran och bilderna är jättekonstiga. Har en jättebra kamera som jag använder nu, men måste nog sätta mig ner en dag och lära mig inställningarna. Efter maten åt vi Baileyspraliner, drack kaffedrinkar och ännu mer bubbel, lyssnade på 90-talsmusik och hade fest bara vi två. F visade mig sina breakdancingskills. SÅ kär jag hade blivit i honom om vi träffats på lågstadiet. Haha.

 

IMG_9307

IMG_9355

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

  • Robert

    |

    Då hörs vi imorgon! 😉

    Svara

  • Emma

    |

    Amen de låter ju super härligt sikka armar han har ;D

    Svara

  • E

    |

    Hej Regina.

    Jag har en relationsfråga som jag blir knäpp på. Det är så här att jag och min pojkvän har varit ett par i ca 4 år. Jag bor praktiskt taget hos honom från mån-fre (han bor hemma hos föräldrarna). Han hjälper i princip aldrig till hemma, om han gör det så sker det kanske en gång varannan vecka och då är det antingen dammsugning eller matlagning (Tillsammans med mig). Jag däremot tar lite mer initiativ, t.ex. startar och tömmer diskmaskinen, plockar undan saker som jag själv inte tagit fram, hjälper till med tvätt om jag har möjlighet (inte ens min egen tvätt utan deras), tömmer kylskåpet på utgången mat… Det är lite såna småsaker, som man kanske inte direkt tänker på.

    Men min pojkvän säger att han inte tycker jag hjälper till tillräckligt mycket. Och därför vill han inte jag ska bo hos honom mer och istället bo hemma hos mamma (vilket jag egentligen inte har nåt emot, men man vill ju ses).
    Men problemet är det att han vägrar låta mig visa att jag vill hjälpa till mer. Jag hjälper nämligen gärna till mer. Men nej, han vill inte se det. Så idag när jag egentligen skulle ha kommit och ha handlat med grejer till hans familj som de bett om, så ska han istället ljuga ihop nåt åt dom och säga att jag inte kommer för någon annan anledning. Det får mig att känna att han skäms över att han sagt såna grejer. Eftersom han inte står bakom det.
    Men jag vet inte. Ska hämta min grejer så fort jag kan, och ta ställning mot detta. Men vet inte riktigt hur jag ska göra efter det. Vad tycker du? Är det han säger rimligt – överreagerar jag? Eller överreagerar han?

    Kram

    Svara

  • Katarina

    |

    Superfin topp! Vart är den köpt? 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv