Follow my blog with Bloglovin

Framme

DSC03620

DSC03611

DSC03616

DSC03598

DSC03623

 

Jag ville ut och turista på en gång, men det finns visst ”en dag imorgon också” så det blev bara en liten runda för att checka läget. Nu tänkte vi gå och lägga oss snart. Är konstigt nog inte så trött trots att jag varit uppe tidigt och åkt direkt från jobbet, men ju fortare jag somnar desto fortare kan jag äta bakverk till frukost. Woo.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Hanna

  |

  Åh, jag ska plugga en termin i Nice till hösten och har aldrig varit där, eller i Frankrike över huvud taget, så det ska bli kul att höra vad du tycker om staden och se lite bilder! Se till att fota mycket och njut av vetskapen om att det kom snö på många håll i Sverige idag 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Hur varmt är det i Frankrike just nu? 🙂 är det som alla säger, att de enbart vill snacka franska med en?

  Ska till Paris om två veckor, så taggad! Ha en grym resa

  Svara

  • Egoina

   |

   15 grader ungefär 🙂 nej de pratar engelska med mig i alla fall 🙂 tack <3

   Svara

 • Jessies Vardag- träning, stil, mammaliv-

  |

  Ditt hår kvinna! Det är så himla långt, tjockt och fint. Avundsjukan vet inga gränser här.

  25:årig morsa till Oliver, ett år. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  Svara

 • Nina

  |

  Vad kul att du är i Nice!! Jag ska också dit om fyra veckor, kan inte du skicka/skriva lite tips etc? 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😉

  Svara

 • Amelia

  |

  Du har verkligen jättefint hår! Fint att vara i Nice också:)

  Svara

 • Carin

  |

  Oj vad tomt där är! Spenderar alltid mina somrar i Nice och det brukar vara packat med folk vid Massena och Lafayette, haha.

  Om du gillar sushi finns det ett sushiställe som heter Planet Sushi det är i närheten. De har jättegod sushi, och speciella kombinationer. Typ mexikansk sushi, caesarsushi (den är INTE god i mitt tycke hehe) och nutellasushi, med kokosris. Adressen är 42 Boulevard Jean Jaurès, om ni har Place Massena i ryggen så ta till vänster vid den stora fontänen och följ bara gatan. Alternativt gå genom parken, det är trevligare, så slipper man all trafik.

  Kan också tipsa om Monastere de Cimiez, ett kloster som ligger uppe på Cimiez-kullen. Ta buss 17 mot Monestere/Cimiez, annars turistbussen (om den går) och hoppa av vid Muséé Chagall och gå en liten bit upp till klostret. Trädgården där är jättefin på sommaren, och man har en väldigt fin utsikt över staden. Det kostar ingenting.

  Ett annat tips, som kanske är lite kallt nu, är att hyra de blå cyklarna som står lite överallt, 1 euro för en timme cirka (under en timma kostar det inget), och cykla till Parc Phoenix. Det är en stor botanisk trädgård på 7 hektar, som ligger nära flygplatsen. Där finns en del djur, vallaby och fåglar mest. Mycket av parken är i typ ett växthus, och fåglarna flyger fritt där inne. Inträdet kostar 3 euro, och då ingår inträde till det asiatiska museet som finns i parken.

  Bara hojta till om ni vill ha fler tips, dock har jag inte varit där på vinterhalvåret så vissa restauranger och så kanske inte har öppet 🙂

  Svara

 • maddie

  |

  Men vad fin du är 😀

  Svara

 • Angelique

  |

  Jag bodde i Nice förut så det ska bli jättekul att följa dig nu när du är där och se vad ni hittar på! Hoppas att du får en fantastisk semester

  Svara

 • Louise

  |

  Åk till Antibes’!! Det ligger mellan Nice och Cannes, så himla fint där.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv