Follow my blog with Bloglovin

Bara sådär genuint jätteglad

De senaste dagarna har jag varit så bra humör. Jag känner mig så genuint glad, typ hög på livet och det är så skönt! Jag vet inte om det beror på att allt rullar på bra, det är rätt tid på månaden, jag är kär, att solen går upp i takt med att jag åker till jobbet, eller att jag åker iväg nästa vecka. Kanske en blandning av allting.

Nu är jag snart på kontoret. Idag blir det tre möten och så måste jag ta itu med lite sånt som hänger efter mig. Men redan torsdag?! Så sjukt. Veckorna bara springer fram.

 

image

Jag har fortfarande lite huvudvärk från igår, men det är betydligt bättre. Tänkte att en kaffe gör susen.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • anna

  |

  har haft precis samma feeling i några dar nu. är dock ej kär men är lika glad för det.

  blir iofs alltid så orolig/ får ångest samtidigt av detta då jag är van att allt inte är såhär bra.. något måste vara fel osv. “snart kommer smällen”. men försöker undvika sådana idiotiska tankar. :)))))

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa precis. Jag tänker typ “åh nej, kommer säkert vara pms:ig nästa vecka” :/

   Svara

 • :D

  |

  “det är rätt tid i månaden”. Älskar mina p-piller, då är alla tider i månaden rätt tider. 😀 (Så värt att testa ett nytt hormonmedel när det man använder inte funkar, istället för att sluta helt.)

  Svara

  • Egoina

   |

   För mig var det “fel tid på månaden” hela tiden istället när jag använde mig av hormonpreparat, oavsett vad jag testade. Lite avis på dig! 🙂

   Svara

   • :D

    |

    Synd att du inte hittade rätt. Jag kanske hade värsta turen och fick en bra barnmorska som skrev ut rätt för mig också. Hon lyssnade på hela min genomgång av olika medel, och vilka biverkningar jag fått. Verkligen rätt person på rätt plats. 😀 (Går på Zoely nu, både rätt nytt och med hormoner som är identiska med kroppens. Du vill säkert inte byta, men kanske kan vara ett bra tips för någon annan som läser detta. 🙂 )

    Svara

    • Egoina

     |

     Usch ja, provade de också. Fick stora bröst iaf…haha alltid något 😉 Men skönt att du hittat rätt!

     Svara

 • Anna

  |

  Jag får huvudvärk några dagar i månaden men har inbillat mig att det har med månen att göra. Nu när jag skriver det inser jag hur flum det låter men svettas ihjäl under nätterna samtidigt också.

  Svara

 • Robert

  |

  Jag tycker det är så kul när en årstid börjar övergå i en annan, speciellt nu när ljuset kommer. 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Vad härligt att du mår bra!
  Jag bara undrar, när du blir kär eller börjar gilla någon (det pirrar liksom!) säger det pang från första ögonkastet eller växer det fram över tid?
  Hur var det denna gång?
  Blev singel i september och dejtar en kille nu men oroar mig över min förmåga att bli kär…

  Svara

 • Malin Magdalena

  |

  Jag vet att det är fånigt att skriva men alltså – jag är så nyfiken på att få se din kille och veta mer om honom 🙂 (som sagt – jag ser ju själv att det låter urfånigt och högstadie-nivå på den nyfikenheten..)

  Men, jag har läst din blogg i så många år att det liksom känns som att du är min vän, och ens vänner vill man ju ska ha det absolut bästa 🙂 Han klär sig grymt snyggt ialla fall! 😀 Haha. Tack så jättemycket för en underbar blogg Regina! Stor kram från Malin, 28 årig snart färdig sjuksköterska i ett soligt Linköping

  Svara

  • Egoina

   |

   Gullig du är 🙂 <3

   Svara

 • Fanny

  |

  Att det numera är ljust när jag åker BÅDE till och från jobbet, har en positiv inverkan på mig! Det känns inte längre helt värdelöst att kliva upp på morgonen eller som att hela dagen försvunnit när man åker hem.. Älska dagsljus!

  Svara

 • L

  |

  Tjohoooooo!!!!!! 😀 😀

  Svara

 • ISA

  |

  men hurra för detta! tror heeelt klart vädret spelar in, så äre för mig iallafall. Hopp om livet när våren närmar sig 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv