Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lax med pestosås, pinjenötter och pasta

Måste tipsa om maträtten jag lagade idag! Jag slängde ihop det utifrån vad som fanns hemma och det blev verkligen jättebra!

 

DSC03470

Jag lade in laxfiléer i en form i ugnen med en sås gjord på créme fraiche, pesto och sambal olek. Sedan gjorde jag en sallad, kokade pasta (det blev bönpasta idag) och rostade samt saltade pinjenötter att ha ovanpå.

 

DSC03481

DSC03478

DSC03482

Så gott och så enkelt! Tips tips om ni är sugna på lax och vill ha något som ”sköter sig själv”. Går ju liksom inte att misslyckas.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Jag har börjat nörda in mig på kladdkakor men man kan ju inte sitta och trycka i sig sånt varje dag. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Haha, förlåt men jag måste fråga. ”Jag slängde ihop det med utifrån på vad som fanns hemma” är typ.. en askonstig mening. Är ”med utifrån på” en till skånsk grej som jag inte fattar eller är det bara en sån där ”jag tycker det lustigt så därför skriver jag så”-grej (som när du skriver typ ”på grund av anledning” eller ”det var knappt kul”).

  Mvh Confused

  Svara

  • Sofia

   |

   Eller är det bara en felskrivning kanske. Ja kanske, haha.

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja. Var jättetrött när jag skrev 🙂

    Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Ellie

  |

  Åh, det lät sjuk gott! Det måste jag testa. Tack för tipset 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Det skulle jag kunna göra. Men denna gång var det vin i glasen 🙂

   Svara

 • Sofie

  |

  Det ser jättegott ut!

  Svara

 • Fanny

  |

  Alltså DE glasen?! Var hittar jag dem?!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vinglasen? De har min kille ärvt 🙂

   Svara

 • Isabell

  |

  Hej Egoina. Tack för att din blogg finns.. en av få grejer som kan få mig att dra på munnen numera.

  Tänkte fråga om du vet någon chatt där man kan snacka med vem som helst? Inte för å datea alltså. Är en typ deprimerad tjej å skulle bara vilja chatta å snacka med nån jag inte känner.. kanske nån annan tjej som mått som jag mår eller som kan få mig å må.bättre. alltså inte för att ragga.

  Isabell

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv