16:de februari de senaste fem åren

Har absolut ingenting att blogga om idag. Så vi kör en tillbakablick och tittar på fem bilder från den 16:de februari de senaste fem åren. Alltså en bild för varje år. Fem år och fem bilder.

 

2011:

51fda72495b7e8422fd443c6a41ea4b7

 

Var på pressdygn i Big Brother huset. Tyckte att jag var så fyndig som skrev “jag ligger i Big Brother huset” när jag lade upp denna bild på bloggen. Haha. Minns hur hemskt det var att vara där inne. Blev behandlad som en hamster i en bur typ (vi fick prova på hur det var på riktigt) och dessutom blev jag jätteförkyld helt plötsligt och mådde dåligt. Nog någon av de längsta dygnen i mitt liv.

 

 

2012:

Bild-2012-02-15-kl.-21.45-7

Var allmänt lost i livet, mådde inte bra, åt p-piller och hade därför väldigt stora bröst (konstig grej att minnas…men ja. Haha).

 

2013:

DSC00741-365x550

Hade precis köpt min kamera och inte lärt mig hur man ställer in den/ redigerar ser jag. Haha. Annars var jag mitt i utbildningen, pluggade på…och var fortfarande väldigt lost.

 

2014:

DSC02906-664x1000

En lördag. Skulle hem till Lina på bjudning, hade massor med ringar på mig tydligen och var allmänt skakis eftersom jag fått brev om cellförändringar och skulle opereras på måndagen efter helgen.

 

2015:

IMG_0197

Gjorde knappt annat än att plugga och skrev min nästsista tenta i livet (om jag inte bestämmer mig för att plugga igen då). Jag rockade skiten ur den och den sista också för den delen. Heja mig.

 

2016:

image

Mår bättre än någonsin. Har ett jobb jag älskar. Men dricker Samarin lite för ofta.

 

0

Trackback from your site.

Comments (16)

 • Rebecca

  |

  Älskar såna här inlägg! 🙂

  Reply

 • ISA

  |

  hehe gud vad stört att det första jag tänkte på 2012-bilden var “ooh vilka rattar”. hah. Felfokus :p

  Reply

 • Robert

  |

  Intressant genomgång. 😉 Tiden går ganska fort. 😛

  Reply

 • Elin

  |

  På tal om tenta. Vad händer om man inte blir godkänd på en tenta? Jag avslutar min första kurs nu i veckan och är jättenervös att jag inte kommer blir godkänd, mest för att det verkar vara så lätt att hamna efter om man inte blir det. Det är alltså en hemtenta.

  Reply

  • Lisa

   |

   Jag vet inte var du studerar eller vad du studerar men på hemtentor är det inte svårt att bli godkänd. ❤ Så länge som du reflekterar kring dina tankar och resonerar dig fram till svaren på frågorna så är det absolut inga problem. Och om det skulle vara något så får du i så fall komplettera. Men det kommer gå alldeles utmärkt! 🙂 Kram och lycka till!

   Reply

  • Lollo

   |

   Det är absolut ingen fara att faila en tenta. Om det är vanlig salstenta blir det först omtenta, sedan uppsamlingstenta. Sen har man chans att göra omtenta med nästa års elever. Om det är inlämning är det samma sak, fast man gör komplettering. Lite oklart hur det blir med hemtenta, om man gör en helt ny eller kompletterar, oavsett så löser det sig! 🙂

   Reply

 • Mikaela

  |

  Åh alltså älskar tillbakablickar! Det får en att inse hur otroligt mycket man faktiskt utvecklas.

  Reply

 • Julia

  |

  Insåg nu att jag alltså läst din blogg i fem år, har garanterat inte följt någon annan blogg så länge. Minns inlägget från 2011, och då var jag 14 år haha. Tack för alla bra inlägg genom åren, du gör oss aldrig besvikna <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha så kul!!! <3 Tack själv!

   Reply

 • Ronja

  |

  Visste du att Phoebe buffay fyllde år idag :p

  Reply

 • S

  |

  Hur har det gått med dina cellförändringar? Jag ska på uppföljningskontroll snart, men vet inte hur jag ska göra då jag sist fick göra biopsi vilket var den värsta smärtan jag någonsin varit med om.

  Reply

 • Nelly

  |

  Sjukt att jag kommer ihåg när du postade det inlägget från 2011. Visste inte att jag hade följt din blogg så länge 🙂

  Reply

 • Louise

  |

  Alltså förlåt, fastnade på dina cellförändringar o kände att jag var tvungen att skriva. Haha, kanske helt fel då du verkligen inte är en doktor MEN tips och råd är ju en annan inte sen med att ta emot.
  Fick min dotter i Oktober 2014 och därefter började jag direkt att få blödningar. Mellanblödningar som är 100% mellan varje mens (som aldrig krånglar) självklart sökt hjälp. För att göra en VÄLDIGT lång historia kort : cellförändringar hittades, “försvann”, en polyp hittades- opererades- det fanns ingen polyp, får hem brev “..hittade rester av en polyp” och nu anser dom att jag är “frisk” kvar står jag med mina blödningar och en smärta i vänster sida som strålar ut i ryggen.
  Jag har alltså sökt hjälp i snart 1 1/2 år utan framgång och jag känner att jag inte orkar mer. Finns det någon här inne som har tips på vart jag kan vända mig (bor i södermanland förövrigt) kosta vad det kosta vill känner jag just nu. Men iaf tips på vart jag kan vända mig? Någon som har samma problem? Haha det vart ju en fruktansvärd kort historia detta känner jag. Tack o go’natt! 🙂

  Reply

 • Sandra W

  |

  Usch, samarin som är så vidrigt!!! Varför dricker du det?
  Puss

  Reply

 • EmmaV

  |

  Vet inte varför du dricker samarin, men om det är pga sur mage så tipsar jag om att dricka bikarbonat istället! Jag har kronisk mag- och tarmkatarr och får lätt halsbränna. Innan tog jag omeprazol när det var illa men nu dricker jag ett glas vatten med en tsk bikarbonat i och det är bättre än alla tabletter jag har testat! Och så mycket bättre än en massa kemikalier som bara skadar i längden!
  Det är inte så gott, men det positiva överväger smaken =)

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv