AW och lite drama

Igår mötte jag upp mina bästa killkompisar för en AW på en onsdag bara sådär. Haha nej okej, jag ska inte försöka spela spontan och härlig, detta var bestämt sedan länge.

 

FullSizeRender (2)

Jag slutade tidigare än de andra och det var inte lönt att åka hem först, så jag åkte till Entré (köpcentrum i Malmö) och piffade upp mig själv med lite läppenna och hårborste i väntan på de andra. Älskar Entré. Aldrig några människor där. Kan ha värsta makeovern på toaletten om man vill.

 

FullSizeRender (1)

Eller ta bilder till bloggen.

 

FullSizeRender (4)

“Är det okej att du får vänta”, undrade de. HEH. “Jag klarar mig nog”, svarade jag.

 

FullSizeRender

Hann titta på kläder, snapchatta och sånt där viktigt.

 

FullSizeRender (3)

Sen blev det öl…

 

FullSizeRender (5)

…och mat. Jag valde ceasarsallad. Visste ni att kycklingen och baconen i Olearys ceasar är tillval, och att den egentligen bara består av salladsblad, dressing och lite parmesan för HUNDRAFEMTIO kronor? Ändå ganska sjukt.

 

FullSizeRender (6)

Avslutade med en Kaffe Karlsson såklart. Hade så gärna varit ute hela natten, men var vettig nog att vara hemma till 22.00. Vuxenpoäng ändå visst?

 

Efter AW:andet slog jag och Jacob följe på bussen och sedan tåget för att åka hem. Det blev lite stressigt att hinna tåget och roligaste saken hände. Eller ja, just då var det inte så kul. När vi gick på tåget gick jag på toaletten och då hör jag utanför hur Jacob har lite panik och går fram till en kontrollant och berättar att han glömt köpa biljett och undrar om han kan göra det i appen. Bara det att han hade ju köpt biljett hela vägen på bussen. Han hade alltså en biljett, vilket han tydligen helt glömt bort. Kontrollanten var noll procent medgörlig och jag sitter där på toaletten och hör hur de pratar om polisen, böter och allt möjligt och liksom skriker från toaletten “DU HAR JU BILJETT!!!!”.

Blev stressad och försökte kissa så fort det bara gick, sedan sprang jag ut och påminde Jacob om att han ju visst hade en biljett. Jacob meddelade kontrollanterna (som nu hade blivit flera) detta och de tittade på hans biljett supernoga för att sedan granska min. De såg tveksamma ut, men lät till sist bli med böter och allt ordnade sig. De verkade dock tro att jag gjort något fuffens med biljetterna på toaletten…vad nu det skulle vara? Haha herregud. Jaja. Slutet gott allting gott. Jacob alltså. Så förvirrad <3

 

0

Trackback from your site.

Comments (14)

 • Diana

  |

  hahaha låter som en kanonfin dag och kväll. 😀 😀 😀

  Reply

 • M

  |

  Haha asså det där med biljetten! Jacob verkar kul 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, vilken historia med biljetterna. Hade liknande kiss-problem igår när mobilen ringde som en tok under själva “proceduren”. Inte riktigt läge att svara liksom. 😉

  Reply

 • Rebecca

  |

  Åh, Entré! Det var år och dagar sen jag var där sist.. Hur ser där ut nu? Är där fortfarande typ inga butiker alls? Sist jag var där fanns bara H&M, Systembolaget, New Yorker och Kicks (tror jag), på grund av ombyggnad.. Har de fått ordning där nu?

  Stor kram, du är så himla grym!

  Rebecca

  Reply

 • Cecilie

  |

  Får vi inte veta mer om senapsflaskan? 😉

  Reply

 • Linnea

  |

  Det där med Caesarsalladen är så sjukt! Jag och min kompis snackade om det när vi var där en gång.
  Extremt tråkigt om man skulle kört den vegetarisk, inte ens en tomat eller gurkskiva.. Haha. Fattig sallad som gör en fattig!

  Reply

 • Emelie

  |

  Vart är skjortan du har på dig (misstänker att det är det.. Den mörkblå) 🙂

  Reply

 • Rebecca

  |

  Åh, berätta om Entré! Har inte varit där på år och dar men sist jag var där fanns där typ fem butiker (och så restaurangerna då), på grund av ombyggnad. Hur såg där ut nu? Nyfiken, haha.

  Stor kram, du är grym! Typ min förebild när jag känner mig osäker vad gäller mina studier. Minns att jag skrev samma dag då jag skulle börja. På onsdag påbörjar jag praktikterminen (termin 5/7).

  /Rebecca

  Reply

 • Elin

  |

  Alltså Entré är BÄST! Hängde där jämt när jag bodde i Malmö, fattar inte varför ingen annan fattar vilken oas det är 😉

  Reply

 • Alexandra

  |

  Hej!

  En liten fundering – du säger precis som jag “killkompisar”. För någon dag sedan kommenterade en kollega på det och sa “Varför säger du killkompisar?” och jag hade inget svar på det. Det spelar ju faktiskt ingen roll om det är en kille eller en tjej, det är ju en komps hehe 😛

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej bra poäng där, och jag har precis som du reflekterat över det. Men jag gör det, eller jag gjorde det just i det här fallet i alla fall, eftersom jag annars får en miljon frågor på bloggen. “Är det din pojkvän”, “dejtar ni” osv. Ville bara vara tydlig med att det var kompisar 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv