Follow my blog with Bloglovin

Plötsligt händer det

Det finns en buss som går en minut efter att mitt tåg kommit in och det bytet har jag försökt hinna med i flera månader. Jag har tänkt att någon gång måste det gå och sprungit till hållplatsen för att missa bussen varje morgon.

Men vet ni? Idag gick det! Äntligen!!! Det var en kombination av att tåget var två minuter tidigt och bussen var en minut sen. Det var dock första och sista gången. Jag tänker nämligen inte försöka mer. Det är som en sommar när jag fastnade på en Candy Crush bana och lade typ två veckors vaken tid för att klara den och sedan aldrig spelade igen. Någon måtta får det vara liksom.

 

FullSizeRender

FullSizeRender (1)

Himla nice att vara först!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Anna

  |

  Haha, känner igen känslan. Jag pendlar Malmö-Landskrona varje dag men på andra hållet. Jag jobbar i Koppargården och promenerar, trots jäkla iskyla, för att jag inte orkar med en sen, proppfull buss.

  Svara

 • Sofie

  |

  Haha idag så kanske du borde köpa en trisslott på det!

  Svara

 • Robert

  |

  Härligt, haha. 🙂

  Svara

 • Teberia

  |

  Vart har du köpt den kappan du visade i din snapchatstory idag?? Har letat efter en sån kappa jättelänge!! Sååå snygg!! :))

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv