Follow my blog with Bloglovin

Typisk måndag och biljetter till en komisk depression

DSC01865

DSC01875

 

Denna måndagen har varit typisk måndagig. Tåget var inställt imorse, gjorde ett misstag på jobbet och sånt där kul. Men dagen räddades med bra nyheter angående jobb och att jag bokat in mig på en visning(!) imorgon. Woho! Tänkte, ja, men varför inte. YOLO och så vidare. Man måste ju börja någonstans.

Jag har tyvärr inte så mycket mer kul att säga idag. Så jag tänkte att vi kör en tävling! Jag fick ett mejl häromdagen med en förfrågan om jag ville lotta ut två biljetter till en föreställning med Nour el Refai i Landskrona den 26 februari. Jag och mina tjejkompisar tänkte gå, så jag tänkte det vore roligt att ge er chansen också!

Här är lite kort information om föreställningen: ”Föreställningen handlar om när jag var ledsnast i världen. Året var 2012 och jag skickade 4000 fylle-sms i veckan. Mamma flyttade till Dubai och jag köpte en katt. Jag drog hem olika snygga människor och lekte flickvän några dagar och sen ringde jag aldrig igen. Jag var ett as! Men ett roligt as. Alla blev kära i mig. Men det hjälpte inte. Det enda som gjorde mig lite glad var naturfilm och O´boy. Och Jalmert (katten)”, säger Nour.

Det är Riksteatern som gör föreställningen (här kan ni läsa mer) och den kommer att turnera genom hela Sverige, men det här är alltså biljetter till föreställningen i just Landskrona.

För att tävla: Motivera vem du hade velat ta med dig och varför. Kommentera detta inlägg och glöm inte din mejladress. Jag väljer två vinnare som jag meddelar måndag nästa vecka. Lycka till!

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (88)

 • Louise

  |

  Vad kul med en tävling, och lycka till på visningen

  Jag vill jättegärna ta med min sambo, han gör alltid så ofantligt mycket för mig, lagar mat, städar, stöttar och peppar. Han förtjänar en överraskning från mig och det hade varit mysigt att få en dejt han och jag med lite egentid mellan all vardagsstress. Dessutom har han bara ett år kvar på sin lärarexamen och har det kämpigt nu på slutet, han kan behöva något att se fram emot!

  Svara

 • Malin

  |

  Hej!

  Jag skulle ta med en tjejkompis som har haft det lite tufft den senaste tiden. Skulle verkligen vara roligt att glömma och skratta bort våra bekymmer för en dag.

  Ha det bra och tack för en toppen blogg!

  Svara

 • Malin

  |

  Hej!

  Jag skulle ta med en tjejkompis som har haft det lite tufft den senaste tiden. Det skulle verkligen vara roligt och gå tillsammans och göra något kul ihop och bara glömma bort våra bekymmer (för min del tentor och labrapporter hehe) för en dag.

  Ha det bra och tack för en toppen blogg!

  Svara

 • Anna

  |

  Åhhhh! Jag hade tagit med mig min vän Amanda som snart tar examen. Hon ställer upp mycket och hjälper mig så nu vill jag ge detta till henne. Perfekt examenspresent och tack för allt-present. Samt fan att du flyttar till Malmö och lämnar mig i Lund-present hehe.

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän Hanna för hon har haft det lite jobbigt nu ett tag. Samma med mig själv faktiskt så detta skulle vara en perfekt grej för att muntra upp oss båda. Hon har alltid ställt upp så mycket hon kan för mig och jag hade velat tacka henne såhär samt så var det längesen vi gjort något tsm eftersom hon är väldigt stressad med siba tentor osv, så detta skulle vara en perfekt kväll för oss båda att slappna av lite. Och Nour är ju bara så himla briljant så det får man inte missa! Skulle vara väldigt roligt att vinna detta och bjuda med min fina vän.

  Svara

 • Frida

  |

  Jag hade älskat att se minen på min sambo om jag fått berätta att jag vunnit biljetter i en tävling på en blogg, jag har lyckats överraska honom en enda gång förut och det var helt underbart!

  Vi har bestämt att ha en dejt per månad när vi gör något speciellt, och en tur till Landskrona för att se Nour (vi älskar Nour) och dricka öl hade varit så skoj!

  Svara

 • Elin

  |

  Jag vill jättegärna gå på Nours föreställning! För att jag älskar henne och för att jag älskar min kompis som jag i så fall skulle ta med mig!! Han fyller år i februari så skulle vara en jättebra födelsedagspresent!
  elin.oredsson@gmail.com

  Svara

 • Alva

  |

  Jag skulle vilja bjuda med en tjejkompis som liksom jag föredrar komisk depression över standardvarianten! Mitt bland tentor, tinderkatastrofer och diverse krogragg vore en helkväll med henne och Nour bara så himla perfekt.

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag vill gå på föreställningen för att 2012 var ett tufft år för mig med och jag vill ta med mig min fina vän för att hon hjälpte mig igenom det. Nu är det min tur att hålla hennes hand och hon är värd att få skratta lite <3

  Svara

 • Tove

  |

  Jag skulle ta med min bästa kompis! Av olika anledningar har vi tyvärr börjat glida ifrån varandra men jag skulle vilja visa att jag vill kämpa för vår vänskap 🙂 En överraskning som denna skulle vara kul att ge!

  Svara

 • Sara Elovsson

  |

  Kul!
  Jag skulle ta med mig min kompis Cecilia. Vi ses alldeles för sällan. Livet, arbete och småbarnsliv kommer allt för ofta emellan. Cecilia bor i Helsingborg och jag i Malmö så att föreställningen är i Landskrona blir ju lite som en gyllene medelväg dessutom

  Svara

 • Freja

  |

  Vilken rolig tävling! Jag skulle ta med mig min sambo! I höstas bestämde han och jag oss för att låta alla grymma kvinnliga komiker få ta större plats i vårt serieflöde. Det finns ju hur mycket bra som helst, favoriterna just nu är Broad city, Parks and recreation & Girls! Nour är ju en av de bästa och det hade varit grymt att få se henne live!

  Svara

 • Emma

  |

  Hellu!

  Jag skulle vilja ta med mig en kille, som är lite allt möjligt för mig. Han är mitt ex, min bästa vän, en i familjen, min typ-pojkvän… you name it! Huvudsaken är att han betyder så otroligt mycket för mig och han bryr sig om mig på det allra finaste sättet. Just nu har vi börjat träffa varandra igen efter sex månader ifrån varandra, så vad skulle inte vara bättre än att spendera lite tid ihop och gå på en rolig föreställning med Nour?! Kände direkt att ”en komisk depression” sammanfattar hela vår relation! Skämt åsido, det hade varit så underbart att överraska honom med detta (dock skulle jag undvika att visa honom vad jag skrivit ifall vi vinner, då tror han jag är fett töntig), för han om någon förtjänar en riktigt rolig kväll!

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag skulle önska att jag vann så att jag kunde ge biljetterna till min fina vän som bor i skåneland! Hon flyttade dit från Stockholm för att plugga och jag själv har flyttat till Norge. Vore fint att ge henne något nu när vi inte träffas så ofta som vi önskar! Tyvärr så kan jag inte åka dit och se den med henne, men jag vet att hon med all säkerhet har en vän att ta med sig 🙂

  Svara

 • S

  |

  Jag skulle inte vilja vinna dessa biljetterna till mig själv. Eller jo, självklart hade jag velat det – men bor tyvärr inte i Skåne, min syster bor däremot i Landskrona och jag skulle så himla gärna vilja ge henne och en vän chansen att gå på detta. Min syster skulle ta ner himlen till mig om jag bad henne, jag vill så gärna kunna ”betala” tillbaka för hennes fantastiska generositet. Jag tror att hon skulle bli gladare än gladast av att vinna detta. Fina syster! <3

  Svara

 • Olivia

  |

  Jag vill ta med mig min vän Matilda, vi har båda varit på botten, kämpat oss uppåt och kommit fram till att vi fan är bäst!

  Svara

 • Linda

  |

  Åh! Nour är awesome <3

  Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag är precis där i livet nu! Skulle vilja ta med mig en helt fantastisk vän som går igenom en nattsvart separation. Hon är en fantastisk superkvinna, mamma och en riktig kämpe. Vill ge henne en ljus kväll efter allt det mörka hon tvingas gå igenom.

  Svara

 • Linn

  |

  Åh vad kul!! Jag skulle ta med mig min lillasyster Sara. Lägligt nog fyller år några dagar innan så hon skulle få det i födelsedagspresent och så skulle jag kunna bjuda på middag på någon restaurang. Jag tycker att vi umgås alldeles för sällan bara vi två, oftast är våra sambos med eller så ses vi på fest. Detta skulle bli en riktig systerdag! 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Ska jag var ärlig så hade jag velat ta med mig själv. För att jag förtjänar det. Jag har alltid stått i skuggan av andra människors behov. Jag var en tyst, snäll flicka när mina separerade föräldrar pratade skit om varandra framför mig. Jag har förlåtit min mamma för att hon kastade ut mig när jag var sexton. Jag har tagit hand om min alkoholiserade pappa när han har varit så full att han knappt kunnat stå upp. Trots denna brokiga bakgrund, har jag ändå lyckats trycka mig igenom asfalten, likt en maskros. Om ett halvår tar jag examen. Jag är den första i min familj som kommer ha en universitetsutbildning. Och jag är så jäkla stolt över mig själv! Därför förtjänar jag de där biljetterna. För att 2016 ska vara mitt år, ingen annans. Jag ska sätta mina behov först, för att jag är värd det. Och jag vill dessutom väldigt gärna se Nour, haha.
  Tack för en bra blogg!

  Svara

 • Linda

  |

  Jag känner mig ungefär ledsnads i världen just nu, så det vore ju kanske en föreställning i min smak? Jag skulle ta med mig min sambo som desperat försöker göra mig gladare varje dag. Vi har inte haft en riktig dejt på jag vet inte hur länge eftersom vi har det kämpigt med ekonomin, så det vore underbart att få gå på det här tillsammans och kanske äntligen få skratta lite.

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag hade tagit med mig min pojkvän, för att vi båda två nyss tagit examen och försöker landa jobb medans vi överlever på springtimmar på hem för flyktingbarn. Det hade varit så jäkla gott att få göra något ROLIGT en kväll, som inte handlade om framtidsångest eller trauman!

  Svara

 • Linda

  |

  Åh, Nour är awesome!

  Jag vinner gärna, med den enkla anledning att jag är precis där i livet just nu. Hade mer än gärna fått känna igen mig i denna starka kvinna & få känna mig lite mindre hopplös.

  Jag vill ta med mig min vän som går igenom en nattsvart separation. Hon är en kämpe och supermorsa, som är värd en ljus kväll mitt i allt det mörka.

  Svara

  • Linda

   |

   Oj. Hemsidan hängde sig så det blev en dublett, sorry.

   Svara

 • Olivia

  |

  Jag skulle gärna vilja bjuda med min fina vän Matilda, vi har båda varit nere på botten men kämpat oss uppåt till där vi är idag! Det är minsann värt att fira, att vi sakta men säkert inser att vi faktiskt är bäst 😉

  Svara

 • Isabell

  |

  Hej! Tänkte bara fråga vart blusen /tröjan du har på dig är ifrån? Syns knappt men gillade färgen!

  Svara

 • Robert

  |

  Lite långt till Landskrona. 😉

  Svara

 • Pauline

  |

  Jag hade tagit med min min bästa vän. Mest för att vi aldrig gör sånt här, men alltså… Den 26e feb är dagen innan min födelsedag. Och beskrivningen av showen… ÄR nour el rafai MIG? Hade världens livskris 2012. Shit. Detta kan ju inte bli annat än fantastiskt.

  Svara

 • Emma

  |

  Såg bara för ett tag sedan att Nour skulle ha en föreställning i Landskrona. Jag bah: ”I Landskrona… av alla ställen!”
  Det hade varit så himla roligt att få komma och se henne tillsammans med min pojkvän.
  Förra året var en enda stor motgång för mig och det fanns inte många ljusa stunder. De få tillfällena var tack vare min pojkvän och för det är jag honom evigt tacksam.
  Jag vet att det tagit hårt på honom att hålla humöret uppe och jag vill gärna göra detta för honom. Men även för mig själv givetvis.
  Hon skämtar om när hon var ledsnast i världen och det skulle jag också behöva lära mig att göra. Ibland tar jag livet på alldeles för stort allvar.

  Svara

 • Monique

  |

  Jag skulle ta med mig min sambo och fixa barnvakt så att vi kan gå ut på dejt! Det har av naturliga skäl blivit färre sådana nu efter att vår fantastiska dotter kom till oss och det vore väldigt (!!) kul att gå på föreställningen!

  Svara

 • Emma

  |

  Jag skulle tagit med min sambo för vi gör sällan nått då han är så hemmakär, så det skulle vara kul att komma ut lite. Kanske även ta in på hotell och passa på att utforska Landskrona 🙂

  Svara

 • Jessica

  |

  Jag skulle ta med min syster Camilla.
  I vanliga fall är det alltid hon som har koll på konserter, shower osv så det hade varit kul att överraska henne med detta!

  Svara

 • Olivia

  |

  Hej! Jag hade tagit med mig min mamma för att hon alltid ställer upp och kämpar för mig och mina syskon, lite extra för mig nu det senaste halvåret. Hur ger man tillbaka allt ens föräldrar ger en? Omöjligt. Men jag tänker göra så gott det går 🙂

  Svara

 • Myhrans

  |

  Jag hade velat ta med mig min bästa vän som har haft, ja vad ska jag säga, ett tufft liv helt enklet. Hon har kämpat hela livet och nu är hon på sluttampen av en fem år lång depression. Dessutom har hon precis kämpat sig till ett körkort. Vardagen är tung och grå här. Hon behöver något att se fram emot och hon förtjänar det så himla mycket. Världens bästa människa är hon.

  Svara

 • malin

  |

  Jag vill bjuda med mig min nya kompis, som jag träffade tack vare dig i inlägget där man kunde söka vänner.
  Hade vart hur kul som helst.

  Svara

 • Moa

  |

  Jag hade tagit med min pojkvän Josef! När vi hade vår treårsdag i höstas så skulle jag överraska med Jesper Rönndahls stand up! Jag köpte biljetter och eftersom det skulle vara jättehemligt så skrev jag inte in datumet verken i telefonen eller i min kalender. Eftersom allt annat i mitt liv planeras i kalendern så lyckades jag såklart dubbelboka den ”tomma” dagen med en resa till Stockholm. Josef bokade också in annat och det slutade med att jag fick sälja biljetterna 🙁 SÅ det hade varit fett kul att få överraska honom med bästa Nour istället!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Jag skulle tagit med mig men bästa vän. Hon har precis genomgått en skilsmässa & har under hela denna proceduren varit den mest fantastiska mamma till sin son. Han har fått den trygghet han behöver i en jobbig period. Hon har också behövt köpa ett helt nytt hem med allt vad det innebär. Möbler, köksgrejer osv. Detta hade varit så kul att kunna åka på denna föreställning med henne & låta henne skratta av sig lite i allt elände. ❤️️

  Svara

 • Diana

  |

  Åh jag skrattar så tårarna rinner redan av texten om Nour.
  Ett perfekt sätt att fira min kompis födelsedag sådär 2 månader för sent. Men bättre sent än aldrig väl.
  Ha de gott

  Svara

 • Linda

  |

  Hade varit superroligt att få ta med min bästa kompis som nyss tagit examen efter många års kämpande med jobbsökande och dylikt. Hon är värd att få komma iväg på lite roligheter.
  Kram Linda

  Svara

 • Linda

  |

  Vet inte om min förra kommentar lyckades komma med så provar igen : skulle vilja bjuda med min bästis som nyss tagit sin examen. Hon är värd en riktigt fin examenspresent av mig så jag kan visa hur duktig jag tycker att hon varit.
  Kram Linda

  Svara

 • Emma

  |

  Hej Egoina!

  Självklart vill jag vara med i din tävling! Hade jag vunnit hade jag tagit med min mamma för en trevlig mamma och dotter kväll! Min mamma är en underbar person och hade vara trevligt att få gå och se föreställningen tillsammans.

  Kram Emma.

  Svara

 • Jörn

  |

  Oj, ska Riksteatern på turné? Är alla stora stjärnor med så som Löfven, Wallström, Fridolin, Romson, Lööf, Kinberg Batra och Björklund?

  Svara

  • Veronica

   |

   Jag skulle definitivt ta med min syster som bor i Landskrona. Så får våra gubbar ta hand om alla barnen medan vi (för en gång skull) får roa oss!

   Svara

 • Cathrin

  |

  Åh skoj tävling!
  Jag hade velat gå med min bästis Josefin! Detta för att vi båda har haft sämsta året någonsin (2015) och hade både behövt både oboy och naturfilm!
  Nour är bara så bäst och hennes framträdande i raw(Kukenklippet) är fan det roligare ever!

  Svara

 • Ida

  |

  Hej,

  Jag vill gå och se Nour tillsammans med min sambo. Dels för att jag ÄLSKAR Nour och dels för att min sambo absolut inte uppskattar henne. Detta kan vara min chans att få över honom på rätt sida kärleksstrecket med tanke på att han befinner sig i en liknande situation som Nour (fast minus leka flickvän och plus glad av star wars) och för att han uppskattar komik ofantligt. Gemensamma erfarenheter har en tendens till att föra folk samman så möjligheterna är stora att uppskattning ska uppstå från sambo till Nour.

  Mer Nour åt folket!

  Svara

 • Julia

  |

  Hej!
  Jag hade så gärna velat muntra upp min syster genom att ta med henne till föreställningen. Hon utbildar sig till lärare i Helsingborg och har haft en ganska intensiv och jobbig period. Det som tog på henne mest var när hon försökte få barn men gick inte riktigt såsom vi alla hade tänkt oss. Min syster har alltid varit en snäll och givande människa, något som jag vill belöna henne för. Sen jag flytta längre upp i Sverige för mina studier så har det varit svårt att hitta stunder tillsammans, så detta hade varit en underbar möjlighet för att både umgås tillsammans och visa henne uppskattning.
  Hon introducera mig för din blogg så det hade varit superroligt att vinna denna tävlingen!

  Ha det gött!

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag skulle vilja ta med mig storasyster Hanna på Nours föreställning. Hon har varit sjukskriven pga ischias men nu har hon börjat jobba igen och sliter på kassakroken här i Landskrona. Jag är mammaledig och behöver komma ut lite på tu man hand. Jag går som max ner på espresso house här i stan liksom
  Vi älskar Nour också, det är väl en bra anledning?

  Svara

 • Lily

  |

  Åh! Så roligt! Jag hade tagit med min man då vi inte gjort något ensamma på väldigt länge (har en påg född -14 som det är mest fokus på). Det är ett tillfälle att hitta på något som man och fru, inte som mamma och pappa. Vetskapen om att man är nära hem (vi bor i Landskrona) gör att man kan njuta extra.

  Håller tummarna!

  Svara

 • Lisa Carlsson.

  |

  Jag hade tagit med mig min bästa vän Annie. Varför? För att detta är nästan exakt våran sommar. Vi gjorde allt detta och mådde inte direkt bättre. Sedan tog vi oss ut detta och träffade 2 underbara killar. Så det känns liksom skönt att fler gör detta. Plus att både hon och jag behöver ett miljöombyte så vi är fett pepp på roadtrip!
  Underbar blogg föresten!

  Svara

 • Lisa Carlsson.

  |

  Jag hade tagit med mig Min bästa vänn Annie! Hon och jag hade de såhär denna sommaren och blandade det med jobb. Båda vart nydumpade och båda körde just detta. Men nu så har vi båda helt underbara pojkvänner!
  Vore även skönt med ett miljöombyte ifrån Karlskrona!

  Svara

 • Helena

  |

  Jag hade velat ta med mig en tjejkompis som varit en klippa sista månaderna när jag haft det tufft i privatlivet. 🙂 hon är en underbar person och jag tycker att hon är SÅ värd en rolig kväll! 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  Min tjejkompis som varit min klippa sista månaderna då det varit tufft privat. Hon är SÅ värd en rolig kväll! 😀

  Svara

 • Helena

  |

  Min klippa till kompis som stöttat mig sista månaderna då livet varit tufft. Hon är SÅ värd en rolig kväll! 😀

  Svara

 • Katta

  |

  Jag hade tagit med mig min dotter helt enkelt för vi gillar Nour och hennes humor samt att det är aldrig fel att ha kul och där är ju Nour given.
  Vi älskade hennes framträdande i Mello

  Svara

 • Linn

  |

  Jag hade velat ta med min bästa vän Therese. Nu när vi båda har fått barn är det svårt att få ihop en träff, bara hon och jag. Med något inbokat långt i förväg blir det lättare.

  Svara

 • Emma Sjöstrand

  |

  Hej!

  Jag hade velat ta med min lillasyster Johanna. Varför jag vill det är för att vi har haft en ganska ansträngd relation förra året, men vi kommer mycket bättre överens nu, vilket är superkul. Man vill ju komma överens med sin syster, det är en av de viktigaste relationerna man har! Dessutom har hon haft en jobbig höst med en del dåliga saker som hänt. Så hade jag fått överraska henne med dessa biljetter hade det varit superkul!

  Tack för en bra blogg, kram!

  Svara

 • Linda

  |

  Jag skulle vilja ta med en av mina bästa vänner här i Lund. Vi har precis börjat på en kurs som kommer vara rätt tuff, och vi är ju studenter så kassan till att göra något roligt är inte speciellt fet. Därför tycker jag det skulle vara himla kul att få vinna detta, speciellt eftersom min vän gillar Nour himla mycket och det skulle ju vara en superkul överraskning!

  Svara

 • Linda

  |

  Hej Egoina!
  Jag har en vän som älskar Nour, och det skulle vara SÅ kul att kunna ge henne något roligt vi kan göra ihop! Speciellt nu när vi har en himla tuff kurs framför oss.. Studentkassan är ju inte så stor till sådana här saker direkt. 🙂
  Hoppas hoppas!

  Svara

 • Malin Jonasson

  |

  Jag hade tagit min bästa vän, som tack för att hon alltid är så snäll och stöttar, speciellt nu när jag just inlett ett distansförhållande deluxe (sverige-nz) och för att hon hjälpt till så mycket med mina djur när jag varit iväg. En helkväll ute förtjänar hon!

  Svara

 • Linda

  |

  Hej Egoina!
  Jag har en tjejkompis som älskar Nour, och det skulle vara SÅ roligt att kunna ge henne något roligt som vi kan göra ihop! Nu har vi en himla tuff kurs framför oss, så det skulle ju passa perfekt med något lite roligt att se fram emot! Studentkassan till roliga saker är ju inte direkt så stor..
  Hoppas hoppas!

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag och min bästa vän, som jag nu har den stora lyckan att bo i samma stad som, har som tradition att vi på lördagar umgås hela dagen. Vi äter mat, pratar, skrattar, äter mat, gosar, pratar, promenerar runt i Lund där vi bor och så vidare. Vi brukar även vara bra på att göra utflykter av alla dess slag, som en heldag på Ven en mulen novemberdag med julmust och lussekatt som matsäck till exempel. Men längre än till Ven kommer vi sällan, då studentbudgeten inte riktigt tillåter det (även om vi inte på något sätt tvingas till att leva på miniminivå av något slag). Men därför hade det varit så fantastiskt fint att få bjuda med henne ända till Landskrona och göra en sådan här sak. Hon hade blivit så glad, och det i sig hade gjort mig så glad.
  Puss och hej, tack för mig

  Svara

 • Ida

  |

  Hej!

  Jag kom precis hem från ett år på resande fot i Australien, jag kom hem strax innan jul. I mars ska jag bege mig iväg igen för att jag gjorde det som jag absolut inte fick göra enligt mamma, jag blev kär!

  Så jag tänkte att jag hade kunnat bjuda henne på en helkväll tillsammans, för mjuka upp lite att jag snart åker igen.

  Det hade hon nog väldigt glad över!

  Svara

 • ida

  |

  Hej!

  Jag hade tagit med min bästa vän! Vi var som systrar, sen hördes vi inte av på 6 år, och nu är vi tillbaka som helan och halvan igen! och vi har missat såå mycket känns det som! Så att åka iväg (från Stockholm) på en tjej weekend skulle vara så roligt! Och skulle vara en så rolig överraskning till henne!

  Svara

 • Sandra-Louise

  |

  Hej,
  Så fort jag läste det här hoppade jag på min kalender och kollade om föreställningen låg på en ledig helg. Nu hoppas jag på att vinna så att jag kan ta med min underbara pojkvän som kämpar på i skolan just nu. Nour är så himla cool, så det skulle bli en riktigt härlig weekendtrip ner! Åh ju mer jag tänker på det desto mer taggad blir jag, jag tycker verkligen han är värd det! 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Hej!
  Jag hade tagit med min fina vän som är gravid och uttråkad av Skånes extremt mörka och urtråkiga vinter. Vi hade blivit superglada att få skratta tillsammans en kväll utanför hennes vardagsrum 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Hej!

  Om det går så hade jag inte velat vinna biljetter åt mig själv utan åt min mamma och hennes man eftersom att de har bröllopsdag den dagen. De går sällan ut och gör saker på tumanhand eftersom min lillasyster är för liten för att lämnas ensam, senaste gången var på alla hjärtans dag 2013. Hade varit kul att kunna överraska dem! 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Hej,
  Jag hade tagit med min fina gravida vän som tack för all hjälp när jag varit sjukskriven och nyopererad. (Hon är inte så gravid att hon kommer föda under just den kvällen, lovar!)
  Lite mys och skratt tillsammans hade varit super helst nu när det känns som tiden står stilla i iskalla och mörka vinterskåne.

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag skulle vilja ta med min kompis Jessica! Vi har precis börjat jobba båda två igen efter ett års mammaledighet. Då vi varit lediga samtidigt har vi setts varje vecka men nu när vi jobbar igen är det svårt att få tiden att räcka till. Hade varit så kul att få spendera en kväll tillsammans 🙂

  Svara

 • elma

  |

  Jag fullkomligt älskar Nour. Men jag älskar min bästis ännu mer. Tyvärr bor hon i Skåne och vi ses inte så ofta som vi hade velat (typ varje dag helst). Hon jobbar oerhört mycket, och jag skulle jättegärna vilja ta med henne på föreställningen då jag vet att hon skulle uppskatta det. Hon fyllde dessutom år nyligen och jag fyller år snart så detta hade blivit en liten tjejkväll för oss. Skulle verkligen uppskatta detta. En kväll i girl power anda; )

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag hade tagit med min bästa vän sen 12 år tillbaka. Hon har två små barn hemma och är inte ute så ofta vilket hon förtjänar mest. Detta hade varit såååååå kul att ge henne ❤

  Svara

 • Sarah

  |

  Då jag har en liten bebis kan jag inte gå själv men jag skulle gärna vilja vinna biljetterna till en vän som är nyseparerad, ensamstående,deltidsarbetande och fantastisk mamma. Dessutom ställer jag upp som barnvakt så hon kan ta med precis vem hon vill.

  Svara

 • Erika

  |

  Hej Egoina!
  Jag har rätt nyligen flyttat till Lund efter många år utomlands och har känt mig rätt vilsen i livet. Kan verkligen relatera till det här med att leka flickvän några dagar och leva loppan men ändå inte vara glad (inte ens för O’boy).
  Börjar äntligen komma tillrätta med mitt liv och jag har dessutom träffat en alldeles fantastisk kille som gör livet ännu underbarare, och precis han skulle det vara så kul att få ta med på denna föreställning! (Skulle för övrigt vara asballt att få se dig där också om du är där samtidigt!)

  Svara

 • Petra

  |

  Hej!
  Om jag hade vunnit hade jag tagit med mig min världens bästa Frida!
  Jag har haft ett rätt jobbigt år med 2st missfall, depression och har sagt upp mig från ett fast jobb på grund av utbrändhet.

  Min fina underbara vän har alltid varit vid min sida och fast jag ibland inte har orkar prata eller ses har hon skickat tusen fina sms varje dag och gjort allt i hennes makt för att just jag ska må bra.

  Och efter ett sådant skitår hade det varit helt fantastiskt att göra något roligt tillsammans 🙂

  Svara

 • Albulena

  |

  Jag hade velat ta med min bästa kompis som över lag hade ett väldigt tufft 2015, ganska likt det som Nour skriver om gällande fyllesms och ”tillfälliga” kärleksrelationer. Vid tolvslaget den 31 december 2015 bestämde både hon och jag att 2016 skulle bli ett bättre år, vårat år helt enkelt. Så varför inte kickstarta det med att överraska henne med detta?

  Svara

 • Ellinor Berglund

  |

  Jag hade tagit med min bästa vän Alice för att vi alltid säger att vi ska gå på diverse konserter, standup-shower och föreställningar men aldrig får tumma ur röven att verkligen göra det. Hade varit så kul att överraska henne med att jag äntligen vunnit något också. Har nämligen varken tur i spel eller kärlek, och detta är ju en chans att faktiskt ha lite flyt i något. Alice är den jag vet jag hade skrattat mest med vid min sida, och eftersom vi oräkneliga gånger faktiskt har skrattat åt samma reportage om rökning som du precis hyllade så litar jag helt på ditt omdöme vad gäller humor i andra delar också. Så om du tycker Nours show är värd att gå på, så lär vi också uppskatta den till tusen. Massa kramar från en som vill dela ännu en rolig upplevelse med en vän (och samtidigt är lite vinnarskalle, får man vara det?)

  Svara

 • Karin

  |

  Hej Hallå!
  Precis kommit hem efter ett lååångt nattpass och såg ditt roliga inlägg om utlottingen av biljetter. Ja men varför inte tänker jag. Here we go!
  Jag och min fina vän Gabbi flyttade till Göteborg för två månader sedan, pga jobb. Städjobb. Skrubba toaletter. Torka helgens spyor. Pilla bort tuggummin. Aa du vet, sånt där. Grejen är den att våra chefer har lyckats pricka så att vi inte har en ENDA ledig dag tillsammans på hela tio veckor. Alltså va?! Vi hade sett fram emot tacokvällar, upptäcka en ny stad, äventyr men nej.Istället blir det ett snabbt och morgongrinigt hej när den ena går och lägger sig och den andra går upp.
  Skulle därför vara så himla roligt om vi skulle vinna biljetterna så vi har något att se fram emot åt i den ständiga osen av kiss och värken i benen av pulsandet i snön.
  Skulle även vara så coolt att få träffa dig efter alla år man läst din braiga blogg.
  Ha det fint sköna böna som mamma alltid säger 🙂 Kramar

  Svara

 • Karin

  |

  Hej Hallå!
  Nyss kommit hem från ett lååångt nattpass och såg ditt roliga inlägg om utlottning av biljetter. Varför inte tänker jag. Here we go!
  Jag och min fina vän Gabbi flyttade till Göteborg för två månader sedan pga jobb. Städjobb. Skrubba toaletter. Torka bort helgens spyor. Pilla bort tuggummin. Aa du vet, sånt där.
  Grejen är den att våran schemaläggare har lyckats pricka in så att vi inte har en ENDA ledig dag tillsammans på tio veckor. Alltså va?! Vi såg fram emot tacokvällar, upptäcka en ny stad, äventyr men icke sa nicke. Istället blir det ett snabbt och morgongriningt hej när den ena går och lägger sig och den andra går upp.
  Därför skulle det vara kul om vi vann biljetterna så att vi har något att se fram emot i den ständiga osen av kiss och värkande ben efter pulsandet i snön.
  Skulle även vara så coolt att få träffa dig efter alla år man har läst din braiga blogg.
  Ha det fint min sköna böna som mamma skulle sagt 🙂 Kramar

  Svara

 • Maja

  |

  Hej Regina!
  Hade jag vunnit hade jag tagit med mig min bästa kompis och rumskamrat. Hon har haft det otroligt jobbigt på sista tiden både på jobbet, i familjen och med olika vänner.
  Därför hade jag velat ta med henne till detta så att hon för en kväll skulle få tänka på något annat och skratta så tårarna rinner. Det var så längesen jag såg henne göra det sist.

  Kram!

  Svara

 • Maja

  |

  Hej Regina!
  Den här upplevelsen hade jag velat dela tillsammans med min bästa vän och rumskamrat.
  Hon har haft det otroligt jobbigt på sista tiden på både jobbet, i familjen och bland vänner.
  Hon förtjänar en kväll där tårarna sprutar och hela kroppen viker sig av allt skratt. Det brukade vara så lätt för henne att skratta så innan, men det var alldeles för längesen jag såg henne göra det..

  Kram! / Maja

  Svara

 • Emma

  |

  Hej hej!

  Jag hade tyckt att det hade varit sjukt härligt och kul att få gå på Nours föreställning!
  Personen jag skulle ta med mig är min tjej som jag nyligen firade ett år tillsammans med. Vi är båda studenter med höga utgifter och låg inkomst, därför finns det inte utrymme att kunna göra sådant här spontant annars… Hade varit så himla fint att få ta med henne på det! Kram

  Svara

 • My

  |

  Underbar tajming!

  Jag och mina vänner pratade om detta senast igårkväll och jag ansökte tom om ledighet från jobb igår just för detta.

  Jag hade bjudit min kompis Izza, för min andra kompis Annika tänker nämligen bjuda min tredje kompis Lotta på en biljett i födelsedagspresent, men jag och Izza vill ju såklart också gå, så jag hade lätt bjudit Izza på biljetten.

  Svara

 • My

  |

  Underbar tajming!

  Jag och mina vänner pratade om detta senast igårkväll och jag ansökte tom om ledighet från jobb igår just för detta.

  Jag hade bjudit min kompis Izza, för min andra kompis Annika tänker nämligen bjuda min tredje kompis Lotta på en biljett i födelsedagspresent, men jag och Izza vill ju såklart också gå, så jag hade lätt bjudit Izza på en biljett.

  Svara

 • My

  |

  Underbar tajming!

  Jag och mina vänner pratade om detta senast igårkväll och jag ansökte tom om ledighet från jobb igår just för detta.

  Jag hade bjudit min kompis Izza, för min andra kompis Annika tänker nämligen bjuda min tredje kompis Lotta på en biljett i födelsedagspresent, men jag och Izza vill ju såklart också gå, så jag hade lätt bjudit Izza.

  (Och sorry om detta råkar dubbelpostas)

  Svara

 • Theres

  |

  Kliver in i mitt 6:e år som singel ochjag och min singelkompis Karin verkligen måste få veta:

  -Hur mycket pulver krävs för att skapa ett glas med perfekt O’boy?
  -Vilken kattras tröstar en bäst när jag äter choklad och gråter?
  -Hur skriver man ett klockrent fylle-sms med garanterat napp?

  🙂 🙂 🙂

  / fulgråtaren_som_vill_fulgarva

  Svara

 • Josefi

  |

  Jag bor och pluggar i Kalmar, vilket ligger en liten bit hemifrån. Jag har så himla lätt för att bli hemsjuk och verkligen längta hem till familjen. Och speciellt till att få umgås med min mamma. Just den 26e kommer jag faktiskt ner till Skåne igen och hälsar på hemma. Därför hade jag så himla gärna velat överraska mamma med någonting kul. Och vad säger kvalitetstid bättre än att få skratta ihop?

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag hade tagit med min fantastiska barndomsvän Sofia!
  Hon har varit vid min sida i 15 år och vi har hjälpt, stöttat, peppat och torkat varandras tårar, delat allt vårt fina och fula med varandra. Funnits för varandra genom allt!

  Svara

 • Evelina

  |

  åh!! Jag vill så gärna bjuda med min pojkvän på detta. Vi firar 1,5 år på alla hjärtans dag ( så HIMLA bra planerat av oss, visst?) (okej vi hade väl inte riktigt tänk såhär långt men ändå). Han är bäst bäst bäst i världen men vi hinner knappt ses eftersom han jobbar skift i Helsingborg och jag pluggar i Lund. Vi ses, pratar och sen somnar någon och pratar i sömnen om jobb eller anatomi-glosor, ungefär. Vi hade behövt en mysig kväll tillsammans och det hade varit så kul att få överraska med detta 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag hade tagit med mig min syster Emma som alltid alltid funnits där för mig, trots att det är hon som behövt mig genom sin sjukdom.
  Jag skulle vilja ge henne något tillbaka efter alla år och framför allt nu, för att fira att hon blivit friskförklarad.

  Ta det inte som någon snyfthistoria för att vinna, här är många fina förklaringar och jag tror säkert att du helst hade velat att alla skulle vinna.
  Kram på dig, Egoina!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv