Follow my blog with Bloglovin

Tillbaka till verkligheten

Alltså när blev det så sinnes kallt? Nyss var det typ vår och nu är jag rädd att mina ögon ska frysa igen när jag är ute. Jag som aldrig använder vantar är typ tvungen. Jag är nästan tvungen att ha mössa på mig, vilket jag annars egentligen bara har för att det är fint (=mycket hår). Kan inte vädret bara fatta att efter julafton är vi ej intresserade av kyla mer?

I övrigt är jag glad över att ha fått mitt liv tillbaka. Trodde det skulle vara kaos på jobbet idag, men det var helt klart hanterbart. Det är som är julruschen aldrig hände. Men jag saknar den lite. Kanske därför vi satt och lyssnade på jullåtar på kontoret hela dagen, hehe. Hey Ho med Freddy Kalas alltså. Livets låt.

 

DSC02825

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Bra låt där, haha. Tycker alltid det blir kallt runt nyår oavsett hur varmt det har varit innan. 🙂

  Svara

 • L

  |

  Fast vi har knappast haft någon kyla alls. Det har varit mildare än normalt och sommartemperaturerna har sträckt sig över alldeles för många månader. Det ska vara kallt nu och det är viktigt att det är kallt för ju mildare temperatur vi har desto större oro bildas över den globala uppvärmningen.

  Klä på dig ordentligt bara.

  Svara

 • Ebba

  |

  Har ju vart vår sen i våras Glad att det kom snö och blev kallt sen tycker jag för det mesta att de kallaste månaderna är januari-mars!

  Svara

 • ISA

  |

  kylan är en plåga alltså!! hur hanterar man detta??

  Svara

 • Emma

  |

  Ja hyyy, jag fryser oxå som fasen. Det är full mundering med långkalsonger och grejer som gäller.

  Svara

 • Josefine

  |

  Tror ni har det ganska bra där nere trots allt! Här är uppe i norra Lappland har vi -30 grader… Ville bara dra täcket över huvudet igen när jag vaknade för att åka på jobbet imorse..

  Svara

  • Josefine

   |

   (Nu när jag kollade är det -34. Och jag ska frivilligt åka hemifrån?!)

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha fyyyy!!! 🙁

    Svara

 • Mia

  |

  Här i Luleå är det -19 just nu. DET är kallt! 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Hur kallt har ni där nere? Här i gällivare är det -30 !

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv