Follow my blog with Bloglovin

Ute och cyklar

Alltså åh vilken dålig start jag fick på denna dag. Allt har gått fel.

För att göra en lång historia kort: skulle byta lås på två cyklar, nyckeln fastnade, kämpade tills jag nästan bröt av nyckeln, min påse gick sönder, tappade ut alla mina saker på gatan och mina händer höll på att förfrysa.

Dessutom har jag NOLL inspiration på krönike-fronten och sitter mest och bara stirrar på datorn. Sån slöseri på tid. Om ni har något ämne som ni vill läsa om så säg gärna till. Vill skriva, men har inget att skriva om.

 

image

Mamma to the rescue! Gav upp och cyklade hem till mamma som bjöd på te och fixade problemet med låsspray. Woho.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Heja Emma!

  |

  Jag hade också absolut sämsta starten på dagen idag. Allt gick fel, ALLT. Skriv en krönika om en dag då allt gick snett och hur man vänder på det 😉 Lär bli roligt att läsa i alla fall.

  Svara

 • Lina

  |

  Om att gå tillbaka och dejta sina ex efter en tid isär (brorsan har precis gjort det fick jag höra, finns anledning att göra det ibland eller alltid ett NoNo? Förresten han som gjorde slut första gången..)

  Om vänner som är på en annan nivå i vänrelationen, typ hör av sig mkt mindre än en annan, men vill ses ibland ändå osv. Ska man fortsätta ha kvar den relationen även om den är på sparlåga så att säga? För man tycker ju om personen egentligen..

  Svara

  • H.

   |

   Åh jag är en sån person, jag har lite introverta tendenser och orkar inte träffas flera gånger i veckan så dom kompisarna som har blivit sura för att jag inte smsat/ringt på en vecka har jag tyvärr fått sluta umgås med pga ständigt dåligt samvete/alternativt ständigt uppstressad av pressen att vara “rolig” och orka hitta på en massa när jag helst bara vill ligga under en filt och läsa. Numera umgås jag bara med folk som tycker att det är helt ok att inte höras på någon vecka, men när man ses är allting som vanligt. 🙂

   Tänker att det absolut skönaste och bästa för båda parter borde vara att helt enkelt acceptera varandra egentligen. Den som gillar hitta på saker och ses ofta gör det, fast kanske med andra vänner som är likasinnade. Sen när den där vännen är sugen på fest/middag/fika så blir det bara en extra kul grej liksom. 🙂

   Lycka till kram!

   Svara

  • Mikaela

   |

   alltså måste, av ren nyfikenhet, fråga en grej kring detta. din bror, dejtar han FLERA ex? eller bara ett? (obs! inte mening att vara språkpolis, men du skrev “sina ex” därför blev jag konfunderad och undrar om du menar att han kontaktat flera av sina ex för att undersöka om det finns något kvar i någon av relationerna…)

   ps. personligen har jag gjort slut och börjat dejta igen en tid senare. ser inget problem i det 🙂 dock intressant och bra krönika-tips!

   Svara

 • Robert

  |

  Skriv nåt om cyklar eller mammor eller nåt. 😉

  Svara

 • Pauline

  |

  Hetsen inför nyår kanske, new year new me?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tyvärr är det inte aktuellt när tidningen kommer ut (om 3 mån) 🙂

   Svara

   • Pauline

    |

    Åh okej! Mars alltså, dyster månad… Tåls att fundera på!

    Svara

 • j

  |

  Kanske en krönika om den enorma hetsen inför varje högtid, exempelvis nyår som är närmast. Allting måste alltid vara så perfekt, om inte i verkligheten så på sociala medier osv. Och den enorma köphetsen som varje högtid bidrar med, borde inte fokuset riktas mer mot att få tid att umgås med familj och vänner än vem som har köpt den dyraste champagnen liksom?

  Svara

 • Josse

  |

  Hej!

  Jag skulle gärna läsa en krönika om att ta risker i livet och “det där trygga valet”, din åsikt om allt detta! 🙂 och tack för en grym blogg!

  Svara

 • Jennie Lova och Pol

  |

  Kan du inte skriva om något kring högtiderna? T ex hetsen på sociala medier gällande den “perfekta” nyårsaftonen med den “perfekta” outfiten och de “perfekta” vännerna? Tycker många gånger att jag kommer på mig själv med att inte ens besöka vissa bloggar och instagram konton kring nyår för de har alltid den mest p e r f e k t a aftonen och jag blir irriterad och undrar om allt verkligen kan vara så perfekt jämt…

  Svara

 • Vanessa

  |

  Nåt golden year-aktigt, typ Hanna och Amanda. Hur ditt golden year kommer att se ut och inspo för andras? Nu i och med nya året tänkte jag, vad har du för mål hur ska du ta dig dit… nåt sånt kanske. Lycka till med skrivandet. Och köp vin,brukar ge en inspo

  Svara

 • ellinor

  |

  Älskar när du skriver inspirerande, typ om att lära sig att vara själv osv. Saker jag skulle behöva pepp angående är “att gå sin egen väg även om det inte är det självklara valet”, att våga vara sin egen person, att våga bryta upp destruktiva mönster, att våga bli kär igen osv!

  Svara

 • Emelie

  |

  Du kanske ska skriva om just sådana dagar där precis allt går fel?

  Svara

 • eve

  |

  Om den kommer ut runt mars kanske du kan skriva om något som relaterar till internationella kvinnodagen.

  Vill du inte skriva om något så seriöst så är det Internationella musarmsdagen den 28 februari. Lite mer humoristiskt men ändå något många nog kan relatera till 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Vill du höra på en natt/morgon där ALLT har gått fel?? Oavsett om du vill eller inte så ska du få höra ändå 🙂

  Är ute och backpackar och befinner mig just nu i Singapore med två vänner. Inatt skulle vi ha åkt vidare till Bali men när vi skulle checka in oss och vågat bagage så säger kvinnan vi in checkningen att vi måste ha en biljett ut från Bali för att kunna åka dit. Vilket vi aaaaldrig har hört innan eller läst om någonstans när vi gjorde vår research. Så vi står och diskuterar med den fruktansvärt otrevliga och ohjälpsamma tjejen samtidigt som vi försöker boka en jävla biljett men nej då är klockan tydligen för mycket och vi kommer inte hinna med planet. Jaha nere tack för den typ. Vi går i väg skit förbannade till informationsdisken där han OCKSÅ blir förvånad över vad hon sagt om biljett osv. Himla konstigt. Men i alla fall, vi fixar en ny biljett till ett flyg som skulle gå två timmar senare och köper en biljett ut från Bali. Går för att checka in oss igen fast nu på en ny terminal. När vi kommer fram till disken visar det sig att min kompis råkat boka för 31 JANUARI och inte december. (Kan även informera om att klockan då var runt 05.30) jahaaaa himla kul. Den biljetten gick ej att boka om så där tappa vi 700 kr var utöver pengarna för flyget vi inte kom med tidigare. Kul.

  Så nu har vi köpt ännu en biljett till ett flyg som går om 6 timmar så då tänkte vi att vi skulle åka tillbaka till vår vän där vi har bott i veckan och bara sova några timmar. Kommer fram till lägenheten som ALLTID står öppen. Men ha.ha. Nej varför skulle dörren vara öppen nu för?? Vi har plingat på och bankat och ringt men inget svar så nu sitter vi här i porten utan att ha någonstans att ta vägen och har snart varit vakna i 22 timmar. Det går bra nu! Gott nytt år osv

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men neeeej. Stackars!!! Gott nytt år på er! <3

   Svara

 • E

  |

  Skriv om skillnaden mellan att vara studerande och att ha ett jobb. Vad förväntade du dig? Blev det som du tänkt dig eller skulle du vilja gå tillbaka till att leva en studerandes bekymmerslösa liv? 🙂

  Svara

 • Sofie

  |

  Skriv om skrivkramp, eller prestationsångest! Eller viljan att göra något men inte veta hur. Skriv om det du känner helt enkelt!

  Svara

 • Aida

  |

  Framtiden

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv