Follow my blog with Bloglovin

NYÅRSLISTAN

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

– Jag tog examen och jag började tycka om sushi. Haha, okej. Högt och lågt där minsann.

 

Har du några nyårslöften?

– Att stå upp för mig själv, att inte fortsätta i samma destruktiva mönster och att dricka mer vatten. Seriöst, jag dricker väldigt lite vätska. Vissa dagar inget alls. Vet dock inte hur jag ska lyckas? Får typ ställa larm på telefonen för att komma ihåg.

 

Vilka länder besökte du?

– Cypern, Danmark, Tyskland, Sverige och Norge. Känns dock som mer eftersom jag åkt inom Sverige en miljon gånger.

 

DSC08283

 

Bästa köpet?

– Hmm. Det måste nog vara skor. Jag har investerat i en del bra skor detta år.

 

Vad var sämst?

– Juni och juli. Fy vad jag mådde dåligt. Det enda jag gjorde om dagarna var att gå, gå, gå och titta på Vänner. Det tog hårt på mig med examen och allting plus att jag och Johannes gjorde slut. Jag deppade rejält i juni och verkligen rannsakade mig själv. Jag ställde mig själv frågan ”vad vill du egentligen” flera tusen gånger och kom fram till att jag under lång tid jagat helt fel saker av helt fel anledningar, både vad gäller kärlek, men också annat i livet.

 

FullSizeRender(6)

Råkade se det här när jag var inne i ”hälsa-appen”. Det blev ganska tydligt då : (

 

IMG_4746

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Med utläggningen om juni skulle man kunna tro ledsnare, men jag tror ändå inte det. Sommaren var ett mörkt hål i 2015, men sen borstade jag av mig och mådde bra igen. Jag mådde så dåligt jag bara kunde, och sen mådde jag så bra jag bara kunde. Nytt jobb och ny vardag hjälpte helt klart till.

 

Favoritprogram på tv?

– Har inte direkt följt något program på tv. Tror jag? Inte ens Idol eller julkalendern har jag lyckats följa. Säger Melodifestivalen då eftersom Viktor var med <3

 

Bästa minnet från 2015?

– Topp tre bästa minnen: 1) När jag var på Cypern med Lina och insåg att nu har det inte gjort ont på en hel dag. 2) När jag var på Gotland och levde som en rockstjärna ett dygn. 3) När min chef, på arbetsintervjun (trots att jag till och med kommit för sent) sa ”du är perfekt för detta jobbet”.

 

Vad ser du mest fram emot med 2016?

– En ny lägenhet och ett körkort.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Låtit andra styra mitt humör, och stressat. En kompis har till och med köpt hem Samarin eftersom ”du frågar alltid om det när du är här”. Slut på det nu. Så kan man inte leva.

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

– Att jag landade värsta superjobbet efter examen såklart! Heja mig.

 

Största framgång på det privata planet?

– Att jag insåg saker om mig själv som jag inte helt orkat reda ut tidigare.

 

IMG_6929

FullSizeRender(7)

Text av Ellen Bergström på Instagram <3

 

Vad spenderade du mest pengar på?

– Take away kaffe kanske? Hahah.

 

IMG_1545

 

Något du önskade dig och fick?

– Ja, ett jobb och en examen.

 

Något du önskade dig och inte fick?

– Nej. Okej, känner mig väldigt bortskämd när jag svarar nej. Men av rimliga saker som jag önskat mig (alltså om vi bortser från en enhörning eller en miljon kronor) finns det inte något jag inte fick.

 

Största misstaget?

– Att jag råkade skicka en print-screen på en Tinder-konversation till mitt ex. HAHAHAHA. Vem är ens så klantig? Kan skratta åt det nu, men då var det inte kul. Ville sjunka under jorden.

 

Mest stolt över?

– Att jag skrev i princip en hel uppsats en vecka. De sista dagarna innan inlämning var vi uppe tre dygn i sträck, levde på vin, godis och cigaretter och bara skrev helt maniskt. Det är så galet att tänka på att den passerade. Att det gick. Att jag lyckades få ihop allting jag gjorde de där tre åren och att jag kom till mållinjen med en examen. Ganska stolt, ja.

 

IMG_2056-700x700

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Josefine

  |

  Det finns faktiskt appar som hjälper en att dricka mer vatten, bl.a. waterminder (dock kostar den, men det kanske är värt det) men även daily water (som är gratis). 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske ska prova det! Tack för tips 🙂

   Svara

 • Camilla

  |

  Att du kommer att få typ 100 kommentarer om du röker visar väl bara hur många av dina läsare som faktiskt läser dina inlägg.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi får väl se 😉 Kanske var ett test? hehe

   Svara

 • Bunny

  |

  Det finns en app som pushar dig varje gång det är dags att dricka vatten under dagen! Prova! 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Cigaretter? 😮

  Svara

 • Emma

  |

  Angående att dricka mer vatten så lärde jag mig bästa tipset när jag jobbade med att gå utomhus 10 timmar om dagen: Ha alltid en vattenflaska med dig! Vet att det kan låta besvärligt men helt seriöst, jag dricker säkert mer än tre gånger så mycket nu som jag gjorde innan jag började med vattenflaska. Förut drack jag bara till måltider men när jag har vattenflaska med mig så är den ju alltid precis där så det finns ingen anledning till att inte dricka. Stoppa ner en i väskan när du ska någonstans och om du är hemma eller på jobbet kan du bara ha ett glas vatten med dig istället. När jag väl började dricka mycket så började jag känna på en gång om jag druckit för lite så kroppen lär sig ganska snabbt, i alla fall för mig. Det gäller bara att se till att alltid ha vattnet i närheten så att man påminner sig själv genom att se den hela tiden. Nyårskramar till dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips 🙂

   Svara

  • Sara

   |

   Tipsar lite till: glasvattenflaska! Jag har en bkr, köpt på Kicks. Inga äckliga gifter, vilket plasten innehåller, och jag tycker dessutom att vattnet håller sig fräschare.

   (Btw – cigaretter? Euw 😉 )

   Svara

 • ronja

  |

  Haha såg kommentaren ovan men måste ändå: RÖKER du?! Haha! Jag röker själv men kan inte hjälpa reaktionen ändå. Det har du lyckats dölja bra på bloggen haha 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Nej, inte vanligen. Men den där uppsatsen alltså,,,,,

   Svara

 • Catharina

  |

  Blir heller aldrig törstig så när jag väl blir det så tror jag att jag fått diabetes eller nåt för att det är så sällan haha! Kanske ska testa en sån där app 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Jag är också skitdålig på att dricka vatten, eller vätska öht. Tänker liksom inte på att dricka bara för att, utan det sker enbart när jag känner mig törstig eller när jag blir yr haha…

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Evelina Dahlberg

  |

  Drink Water är en jättebra app för att dricka vatten, man har ett mål o den påminner dig så ofta du vill o du fyller i hur mycket du druckit så står det hur mycket du har kvar för dagen!

  Svara

 • Nina

  |

  Åh nej! Inte ”detta jobbET” Det är feeeeel! :'( ”detta jobb” är det. *gråter lite mer*

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, jag vet. Men det är inom citationstecken, alltså talspråk 🙂

   Svara

 • Jenny

  |

  Kom ihåg att jag läste din blogg flitigt innan sommaren (ville så gärna att ni skulle lyckas med uppsatsen och var så glad när ni gjorde det). Jag tog också examen i juni och har nu också mitt drömjobb. Grymma är vi!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Yeej grattis! 🙂

   Svara

 • Linn

  |

  Den där hälsa-appen hade varit kul och testa! Vad heter den?

  Svara

  • Egoina

   |

   Den finns i iphone. Hittade den bara 🙂

   Svara

 • Linn

  |

  Intressant med den ”hälsa-appen”! Vad heter den?

  Svara

 • ab

  |

  Uppsatsrökare i stället för feströkare alltså. 🙂

  Är också dåligt på att dricka vatten. Fick produkten Bakis i senaste testagram (prenumerationsbox med livsmedel) och testar att ta det för vätskebalansens skull trots att jag inte har druckit alkohol.

  Svara

 • Lisa

  |

  Oj trodde verkligen inte du rökte 🙁

  Svara

 • Frida

  |

  Ellens text, igenkänningsfaktor deluxe… mitt i prick på både gott och ont!

  Svara

 • Lulle

  |

  Om man får önska inlägg skulle jag tycka att det hade varit intressant att läsa mer om vad du kom fram till när du rannsakade dig själv. Hur du tyckte och tänkte om det som var så jobbigt.

  Tack för en bra blogg Regina. Gott nytt år! 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh den texten Ellen skrivit. Precis vad jag behövde höra! Inför ett nytt år och allt. 2016 ska jag ta hand om mig själv och glömma mitt ex. Det blir bra detta 🙂 Gott nytt år Regina!

  Svara

 • Sandra

  |

  Åh, jag hejjar alltid på dig i allt du gör! När du skrev uppsats, sökte jobb osv. Du verkar vara en så härlig person som förtjänar det bästa. Kram och gott nytt år!

  Svara

 • Amanda

  |

  Har hittat appen ”Plant nanny” som hjälper mig att dricka vatten, den är såååå mysig! Du har en söt planta och för att plantan ska må bra och utvecklas behöver den såklart vatten. Dock får du bara ge den vatten om du själv dricker ett glas 😉 Du får påminnelser och kan ställa in mängden vatten du behöver efter vikt, längd och aktivitetsnivå.

  Rekommenderar dig även massa att se julkalenderna! Samma koncept som historieätarna om du sett det (har du inte måste du se det också, bäst!)

  Kram! <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv