Follow my blog with Bloglovin

11 timmars sömn

Jag känner mig som en ny människa idag. Jag sov till klockan 11.00! Gamla jag hade sagt: HAHAHAHA. Men nya jag, som typ aldrig sover mer än sex timmar per natt, tycker att det är mycket. Skönt i alla fall.

Vi hade mysigt igår. Vi spelade julklappsspel (jag vann en tröja till en hund och en blu-ray film. Jag har inte ens en dvd-spelare och ännu mindre en blu-ray spelare…  Julklappsspelet är inte min grej alltså), drack glögg, åt mat, bytte julklappar och pratade. Bjuder på en bild på Mimi eftersom hon är sötast i världen:

 

FullSizeRender(6)

Hon är så sjukt medgörlig. Hon bara satt där snällt trots att hon inte såg något. Mamma brukar säga att det är tur att vi inte hade henne när jag var liten. “Du hade klätt ut henne och kört runt henne i barnvagn”, säger hon. Hade jag ju aaaaldrig kunnat göra. Hehe.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Robert

  |

  Haha, söt hon är… 😀

  Svara

 • My - Morgonkaffet.se

  |

  Men åååh, vad gullig hon är 😀
  Julklappsspelet är inte min grej heller…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv