Ny klocka från Daniel Wellington

DSC02368

DSC02309

DSC02325

 

Idag har jag ett perfekt julklappstips till er. Nämligen en klocka från Daniel Wellington! Jag har ju redan en klocka från DW som jag tycker om jättemycket. Jag fick den i examenspresent av mamma och när jag valde vilken modell jag ville ha stod valet mellan den och klockan ni ser i detta inlägg. Därför är jag så glad över att jag fick hem den andra modellen nu. Nu har jag båda!

Den är i silver och modellen “Classy Sheffield“. Min andra klocka är brun, därför är det perfekt att denna är svart. Jag gillar vanligtvis stora klockor, men jag gillar ändå att denna urtavla är lite mindre, det känns som att det passar min handled bra. Dessutom älskar jag Swarovskikristallerna!

 

DSC02348

 

I samarbete med Daniel Wellington ger jag er 15% rabatt på hela Daniel Wellingtons sortiment (koden gäller i hela världen). Ange bara egoinas i kassan! Gå in HÄR för att se sortimentet eller beställa.

Köp en julklapp till någon ni tycker om, eller till er själva för den delen. Eller jag vet! Hinta föräldrar/partner och säg typ “hmm nån bloggerska la upp en rabattkod idag till en Daniel Wellington klocka, det vore ändå rätt schysst om man fick en sån i julklapp. Egoinas hette bloggen tror jag. Egoinas.se…. EGOINAS.SE”. Hehe.

 

0

Trackback from your site.

Comments (24)

 • Ragna

  |

  Jag tror det här är minst fjärde bloggen jag läser som sponsrats av DW den här veckan. Märks att de satsar hårt inför julen 😉 men alla inlägg har varit tydligt märkta och framgått att det är just sponsrat så det är väldigt kul att läsa 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag har inte sett några inlägg faktiskt, men kul att de satsar på sociala medier (och bra att alla varit tydliga med att det är sponsrat 🙂 ). Det här samarbeten var dock mycket på mitt initiativ. Det är jag som valt ut alla mina “julklappssamarbeten” och mejlat själv 🙂

   Reply

   • Charlotte

    |

    Jag har sett det på Blondinbellas blogg också, så det är nog som Ragna säger, att de satsar hårt inför julen. Men det är ju kul att du lyckades ha en sådan timing när du mailade dem om samarbete, att det blev precis när de satsar lite extra på sociala medier, det gynnar ju oss läsare 🙂

    Reply

    • Egoina

     |

     Ja, superbra ju 🙂

     Reply

   • Ragna

    |

    Ja, jag hoppas alla bloggare börjat ta “rätt betalt” för den marknadsföringen de gör. Det är ni så värda!

    Reply

  • Frida

   |

   Ja Kenza och nevnarien har jag iaf sett det på (och här då).

   Reply

   • Issa

    |

    Och blondinbella. Sen massa YouTubes också ^^ o alla har en egen rabattkod på 15% . Men det är bra att dem sprider ut det , så missar ju ingen det 😀

    Reply

 • Stina

  |

  Oj va kul att koden funkar i hela världen!
  Är själv från Finland och får min sjuksköterskeexamen om ca 1 vecka.. Har funderat på vad jag ska köpa för fint till mig själv i examenspresent, men detta låter ju perfekt 😉
  Ha det bra!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh vad kul! Grattis!!! 🙂

   Reply

 • Tina

  |

  Åh!! Hur länge gäller koden?! älskar det här!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Till den 15 januari! 😀

   Reply

 • Molly

  |

  Haha min syster vill ha en DW-klocka i julklapp av mig, man ba bitch I’m broke du kan få en plastklocka från H&M’s barnavdelning

  Reply

 • Emelie

  |

  RÅKADE beställa en sådan här igår kväll efter att ha läst detta inlägg. Hade jag ju verkligen råd med som arbetslös student 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ååååh. Tur den är fin 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Snygg! 🙂

  Reply

 • J

  |

  Hur länge gäller rabatten? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Till den 15 januari! 😀

   Reply

 • Shark

  |

  Hell yeah! Ska köpa en klocka till pojkvännen i julklapp så har kollat runt jättemycket på olika sidor och fastnat för DW eftersom de är enkla o inte så ‘blaffiga’ som tar upp hela handen… Nu är bara frågan vilken storlek man ska ta…

  Reply

 • U

  |

  Hur länge gäller erbjudandet??

  Reply

 • Frida

  |

  Hej! Vilken storlek har du på klockan? Finns ju i 34 mm och 26 mm. Tror jag har typ lika stora handleder som dig, och tyckte storleken såg superbra ut!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag har 34mm (min handled är typ 14 cm). Tack! Tyckte också storleken var perfekt 🙂

   Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv