Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hard work and a lot of play

Jag vet att det fungerar lite sådär med kommentarerna just nu. Det kommer tydligen upp felmeddelande ibland. Men jag får dem ändå (tror jag i alla fall). De håller på att kika på det, så det ska snart vara löst!

Alltså åh. Jag har ingen fredagskänsla alls idag. Men det är nog för att det kommer bli en väldigt hektisk helg för min del. Jag måste jobba massor (december är helt sjukt på jobbfronten) och sen ska jag på ett kalas, en födelsedagsfest och har massor med tvätt jag behöver ta itu med. Men nåja. Imorgon får jag i alla fall sova någon timme längre än till 05.50…haha. Så det ska ju bli skönt.

 

FullSizeRender(5)

Älskar att jag och Ida var tvungna att känna på växten för att se om den var äkta när vi lunchade. När vi förstod att den var äkta var vi helt mindblown och bara ”guuu va lyyyxiiiigt”. Haha lättimponerade.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

  • Emilia

    |

    Hej fina egoina! Jag har träffat en superfin kille som jag verkligen gillar. Han har precis kommit ur ett förhållande och vill inte ha något seriöst. Problemet är att jag vill att det ska vara seriöst. Vi klickar på alla plan och har det så bra ihop. Jag vill bara vara med honom. Tänker att det inte gör något att han inte vill ha något seriöst, bara jag får vara med honom ibland. Jag tror dock att jag kommer bli sårad av detta. Att jag kommer tycka om honom mer än han tycker om mig. Tror du att han kan ändra sig eller tycker du att jag ska strunta i allt? Vet inte vad jag ska göra.

    Svara

  • Robert

    |

    Inte lätt att hålla reda på om blommor är äkta eller inte. Glömde vattna en av mina blommor då jag fick för mig att det var en plastblomma. 😉

    Svara

  • Maria

    |

    Nu när jag är on a comment spree i din blogg passar jag på att droppa en tanke jag haft. Det är en ren och ärlig fråga som jag hoppas att kunna få ett utvecklat och sanningsenligt svar på. Det gäller preventivmedel. Alla vet att alla sedan urminnestider fått höra att ”dra ut” tekniken kan göra en gravid då man kan bli gravid av försatsen. Jag började undersöka detta och fann studier (vet dock inte hur omfattande de räknas som) som påvisade att detta inte är möjligt då själva vätskan inte innehåller spermier (andra faktorer såsom att spermier kan finnas kvar sedan ett tidigare samlag räknar jag bort). Ni kan säkert googla fram studierna jag refererar till då jag skriver från mobilen och inte kan länka. Min fråga är då, om killen har full behärskning på sin utlösning och man endast räknar med standardfallen (dvs räknar bort att han faktiskt kommer i utan att veta eller om tjejen e superduperfertil eller utlösning utan orgasm osv osv), är inte ”dra ut” metoden mycket bättre än vad alla försökt skrämma en med? (Självklart hör man alltid ”aa men min kompis kompis blev gravid på det viset” men jag ser ingen anledning att blint tro på sådana saker då folk faktiskt kan hitta på vad som helst för att exempelvis slippa säga att de bara struntade i skydd osv och vad jag vet kan ingen bevisa efteråt om personen faktiskt blev gravid genom en försats eller en riktig utlösning? men det är en bara en sidotanke). Så finns det någon som har ett riktigt svar på detta som kan bekräfta? Någon forskare haha?? Vill så gärna veta så mycket som möjligt. Tack!!!

    Svara

  • ISA

    |

    hektisk helg, men mest roligt. Minus tvätt då. Min hat-syssla 😉 försöka slappa lite o ät mycket choklad! kram

    Svara

  • Lisa

    |

    Jag får ofta samma felmeddelande när jag baraförsöker gå in på bloggen din.

    Svara

  • jhs

    |

    Min klocka strår på 05.15 jag gråter varje gång jag ställer den…..Så jag känner dig!

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha åhh fy 🙁

      Svara

  • bea

    |

    haar du ingen julstjärna hemma? :O

    Svara

  • mallan

    |

    Hej Regina. Du kanske läser denna kommentar eller så gör du inte det eller så kommer den inte ens fram. Men vill bara skriva till nån. Vad gjorde du just efter studenten och när började du plugga på universitet? Jag tog studenten i år, började plugga direkt och känner nu att utbildningen kanske inte var för mig, eller inte just nu iallafall. Kurserna är svåra och jag är inte nog intresserad av att lära mig för att kunna klara dom (tenta om några dygn). Jag vet inte om det är flytten (har flyttat långt), eller hela utbildningen som är fel och känner att jag har VÄRSTA livskrisen. Gråter ca. varje dag. Åker iallafall hem till jul så tänker försöka känna efter när jag kommer tillbaka sedan om vad jag ska göra med utbildningen och livet. men just nu känner jag iallafall att livet suger.
    Har du några tips på vad jag ska göra eller hur jag ska reda ut denna livskris typ???? panik gånger 1000. tack på förhand. bajbaj

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv