Follow my blog with Bloglovin

Måndag och Gorm

Måndag! På grund av stormen var mitt tåg 35 minuter sent. Då ska det tilläggas att det avgick i tid och att själva resan är knappt 30 min. Så sakta gick det, haha. Men jag klagar inte. Jag slapp frysa och dessutom vaknade jag superpigg klockan 06.00 idag.

Ett stort träd (med roten och allt) föll utanför lägenheten igår förresten. Tur att det inte åkte in genom fönstret… Hoppas ni klarat er bra i stormen!

 

IMG_6602

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Vilken storm? Haha, brukar tänka att det är skönt att man inte bor därnere när alla stormar dundrar in runt Skåne/Göteborg på höstkanten. 😉

  Svara

 • sanna

  |

  Hahaha var det en bild från stormens förödelse eller?
  Nä förlåt, jag vet att många drabbats av stormen men det är lite typiskt när man, blodtörstigt och nyfiket, kollar bilder från “katastrofer”. Bilderna från svenska stormar är lite vattenpölar och kvistar på vägen.
  Så din bild fick mig att sitta och leta efter nåt avblåst tak eller liknande…men icke! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, en helt vanlig bild bara. Tog den när jag väntade på bussen 🙂 Tänkte inlägget blev så tomt utan bild.. 😉

   Svara

  • Lisa

   |

   Om du vill ha avblåst tak kan du läsa om händelsen i Helsingborg varvid en pojke var några centimeter från döden när taket blåste sönder och hamnade i hans säng.

   Svara

 • Susanne

  |

  Min tågbana var avstängd, så det blev buss – glad att jag kom fram bara 10 min sen 🙂 Inatt fick vi grenar på bilen, men den verkar ha klarat sig bra. Värre för familjen som fick ett avblåst tak igenom sitt tak! Läskigt!! Och jag som sover på övervåningen i vårt hus!!

  Svara

 • My

  |

  Jag håller nu på och skriver examensarbete. Jag har ständig panik och ångest över detta och hade precis nyss handledning. Min handledare tyckte att jag borde skippa att lägga upp i Januari och istället satsa på uppläggning i Mars och det känns som ett så stort nederlag. Det känns som om jag aldrig någonsin kommer klara av det här och kunna få ut min examen.
  Jag sitter just nu på en av skolans toaletter med ett breakdown och kan inte gå ut pga. rödgråtna ögon.

  Vad gör man när allt känns omöjligt och jättetufft? Hur har alla andra klarat sig igenom det här? Är det meningen att alla som skriver examensarbeten ska plågas??

  Svara

 • Nelly

  |

  Glasrutorna på min balkong blåste av i orkanen… en hamnade på golvet på balkongen en decimeter från att träffa fönstret in till lägenheten, en böjdes och spridde en massa glassplitter överallt, och den sista blåste bort… finns inte ett spår av den! Skitläskigt xO

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv