Follow my blog with Bloglovin

En spontan lördag

Så random dag igår. Först åkte jag för att titta på skor. Hittade två par jag vill ha och kommer bli ruinerad om jag köper båda. Får tänka lite på det. Sen åkte jag till Ikea och köpte en vitlökspress. När jag satt och åt mat på Ikea (såklart jag gjorde) (hallå) ringde Viktor. Han var i Helsingborg igår för en spelning, så jag åkte och mötte upp honom och några andra. Med min vitlökspress, haha. Vi drack drinkar på Pinchos och sen hängde vi med till spelningen och tittade.

 

<3

Viktor och Samir spelade på ett event på Parapeten i Helsingborg. Jag hade min examensbankett där. Det var ganska så nyligen efter att jag och Johannes gjort slut och vi var placerade bredvid varandra (!) på sittningen den kvällen. Det var ingen kul kväll direkt, så stelt, awkward och jobbigt. Mådde jättedåligt. Så det var fint att få nya minnen därifrån.

 

FullSizeRender(6)

FullSizeRender(5)

Lika duktiga som vanligt!

 

Efter spelningen åkte killarna hem och vi andra gick ner till stan, drack cider och spelade biljard. Jag förlorade alla gånger men var glad ändå. Sjukt bra lördag!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Robert

  |

  Älskar biljard och öl på samma gång. 😀

  Svara

 • Heli

  |

  Gick inte att kommentera i inlägget ovan gällande jacka – jag har samma kroppstyp som dig, hittade en vinterjacka från Tommy Hilfiger som jag är riktigt nöjd med 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv