Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En trevlig liten hälsning

Jag måste visa vilket fint ”kort” vi gav vår kollega igår. Han jobbade hemifrån eftersom hans barn var kräksjuk, och då han inte visste om det faktiskt var kräksjuka eller om barnet bara råkade vara dålig av annan anledning så kunde han inte komma in till oss när han skulle hämta hem sin dator. Vi kan ju inte riskera att bli sjuka. Tänk om alla lagerarbetare skulle bli kräksjuka? Förstå paniken! Bara nähä, det blev visst ingen julförsäljning i år.

Men i alla fall. Det kändes så taskigt att bara lämna datorn utanför och säga att han inte fick komma in, så vi lämnade med en trevlig lapp och lade på datorn:

 

FullSizeRender

Han är norsk och har svårt att förstå Idas skånska ord ibland. Därför har hon skrivit ”klyddar”. Haha, så kul. Älskar att jag äntligen fick användning för Snapchat-effekten också btw.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

  • Robert

    |

    Snygg bild! 😉

    Svara

  • tess

    |

    Hej! Jag var precis inne på Bluebox och kom på en sak som jag tycker är jobbig! Det finns massa sidor som säljer posters, alltså tavlor utan ram i princip. Vill man ha en ram måste man ofta leta upp en själv och det är lite jobbigt att hitta en som matchar. Svårt att beställa hem också, utan man måste dra å köpa en själv på typ ikea. Hehe i-landsproblem. Men det har faktiskt gjort att jag inte orkat beställa hem några posters. Så ni kanske kan ha posters med och utan alternativet att få med passande ramar hem? Det kan ju inte vara omöjligt att skicka dem också i paket

    Svara

    • Sara

      |

      Gallerix har både posters och ramar ju

      Svara

  • Victoriaochlionel

    |

    Åh nej kräksjuk vill man inte bli! Haha härlig hälsning 😀 ha en trevlig kväll!

    Svara

  • Louise

    |

    Inleder med att säga att detta har ingenting med blogginlägget att göra. Jag måste bara få skriva till dig.
    Idag fick jag brevet, brevet jag bävat för att få, brevet som berättar för mig att jag har cellförändringar. Tårarna rann ned på pappret och helt ärligt såg jag min begravning framför mig. Vem skulle tala, skulle långväga släkten komma osv. Efter en lång gråtdusch mindes jag, Egoina har fått samma besked. Så jag googlade upp dina inlägg om det du gått igenom och läste alla kommentarer och nu förstår jag att jag inte behöver skriva avskedsbrev.. Jag är inte så onormal, det händer andra tjejer också! Jag är bara så oerhört tacksam att du uppmärksammat detta. Det fick mig att känna mer lugn, och hjälpt mig hantera detta ( då blöta) brev bättre än någon annan träff på Google.
    Jag har läst din blogg dagligen sen du rockade burger king. Så många år, så många inlägg. Och idag fick du spela en sån stor roll för mig att jag kan inte annat än att tacka. Jag är inte bra med ord, det har aldrig varit min grej….men Tack. Verkligen <3

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh <3 Det kommer gå bra! Du får gärna uppdatera mig om du vill. Massa kramar!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv