Follow my blog with Bloglovin

Mynewsday Malmö 2015

Idag var jag på Mynewsday tillsammans med min kollega. Tyvärr kunde vi bara stanna halva dagen eftersom vi hade mycket att göra på jobbet, men bättre än inget. Vi hann med tre bra föreläsningar i alla fall.

 

FullSizeRender(4)

FullSizeRender(5)

Vi tog lite frukost och ställde oss vid den här. Jag har aldrig varit så intresserad av statistik som jag är nu när jag jobbar på Bluebox. Att sitta och uppdatera antalet konventeringar är typ bättre än porr. Okej, nu är jag inget big fan av porr så det är klart det är bättre. Men ja. Ni fattar.

 

IMG_0126

Var ju tvungen att ta bild med den här. Lade upp bilden på Instagram och när vi kom till kontoret frågade en kollega om jag ”fått den” för att jag är duktig. ”Hehe, nej jag tog den och tog bild med den”, svarade jag. Haha, knappt självgod.

 

IMG_0127

Så glad att jag hann se Frida Boisen. Var SÅ starstruck! Vilken energi hon har på scenen alltså! Magisk. Var tvungen att be om en selfie.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Tinis!

  |

  Oh, statistik kan faktiskt va superkul om man vet vad man ska använda det till. Kan vara supersvårt ibland (okej jämt i typ högre nivå) men ändå!!! Superanvändbart!!!!! En google chef sa en gång (oklar källa) att statistiker kommer typ vara det sexigaste jobbet om 10 år…och alla vet hur viktigt det är att va sexig!!!!!!

  Förstår därmed dragningskraften till statistik.

  Pushed!

  Svara

 • Robert

  |

  Känns som det är en rolig mentalitet i de där kretsarna åtminstone av vad som förmedlas här. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv