Follow my blog with Bloglovin

Den sista oktober

DSC01576

DSC01582

 

Vi har haft en sjukt bra lördag! Vi har precis kommit till hotellrummet efter att ha ätit en jättegod femrätters middag. Eller var det tio rätter? Sjukt många i alla fall.

Mer om vår dag  senare för nu måste vi sova för att orka med frukost + brunch och lite upptäckande av Bornholm innan vi ska åka hem imorgon. Hoppas ni har en bra helg och en bra Halloween! Jag ska fira Halloween först nästa helg. Säg till om ni vet en bra utklädnad. Puss och kram och godnatt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Svorskan

  |

  God morgon, tjejer! 😀

  Svara

 • ISA

  |

  oh fina du! härligt att ni har det bra o käkar gott 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Det här har inte med inlägget att göra, men chansar på att det kan komma med när du svarar på kommentarer.

  Jag läser nu mitt andra år på högskolan. Första året gick väldigt bra, jag klarade alla tentor och har varit väldigt nöjd med mina prestationer. Nu verkar jag dock ha kommit in i en rejäl svacka, jag känner mig rejält omotiverad och har rejäla känslodalar (sitter och gråter as we speaking). Nog för att vi ska ha två tentor tätt inpå varandra och två inlämningar i samma veva och jag börjat plugga liiite för sent, som vanligt. Men det här är en svacka som jag inte känner igen mig i. Har varit nervös för tentor innan och dessutom varit bombsäker att jag failat på vissa efteråt, men ändå klarat mig med goda marginaler. Hade du någon sådan här svacka under din skoltid? Jag vill inte bara skita i tentorna och tänka att jag tar det sen, för då kommer jag få tillbaka allt bara att det är vid ett annat tillfälle…inte värt.

  Eller är det någon annan som känner igen sig? Är så trött på att gå och lägga mig med ångest varje kväll och vakna med ångest varje morgon.

  Svara

  • Moa

   |

   Jag känner verkligen igen mig! Är inne på mitt fjärde år nu, och motivationen är inte alltid på topp… Har du någon i klassen du kan plugga tillsammans med? det har varit min räddning 🙂 Och som du säger, skjut inte saker på framtiden utan gör ditt bästa nu, för det är lättare om man ligger något sånär i fas. Men får du göra om något så går inte jorden under för det heller. Man ska inte ha för höga krav på sig själv. Lite rörigt svar kanske, men jag tror det kommer bli bättre 🙂 Det har det alltid blivit för mig (och det är okej att ibland ringa en kompis och tjuta och säga JAG SKA HOPPA AV haha)

   Svara

  • Milla

   |

   Hade själv den svackan under höstterminen 2:a året! Nu går jag 5:e året och det går som på räls.. tror detta är rätt typiskt. Första året är allt nytt, spännande, man tar det på allvar och pluggar i tid. Andra året blir man lätt omotiverad, trött, tveksam. Och det brukar leda till panik över att man inte pluggat i tid och katastroftänkande.. Men grejen är att det ÄR jobbigt att plugga och det handlar så sjukt mycket om att lära sig sin inlärningspersonlighet och hur man ska hantera varje ny kurs. Jag grät och hade ångest i tvåan och kuggade flera tentor. Men det är inget som spelar roll längre, numera vet jag exakt hur jag funkar och därför litar jag på min egen förmåga, blir lugnare och gladare. Många tänker att utbildning bara handlar om att trycka in teori i huvudet (som man sen ändå glömmer haha..), men det är även att lära sig så mycket annat. Tänk på att du nu tränar på att hantera stora textmassor, jobba i grupp, öva engelska, strukturera en uppgift, planera din tid, bemöta tidspress.. Så chilla lite och lycka till 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Halloween är inget jag bryr mig om, haha. 😉 Gomorron! 😀

  Svara

 • Alexandra

  |

  Gå som en skugga!
  Köp en svart morphsuit (sån där helkroppsgrej) och så klär du dig i svarta kläder ovanpå. Typ en svart piffig kjol och nåt diadem eller så.. Googla på ”shadows at halloween” för inspiration (finns en bild på tre kids som är utklädda!) sjukt kul outfit! (Vet dock inte hur man gör med dryck osv)..

  Svara

 • Melina

  |

  Jag var på maskerad igår och hade en grym utklädnad!
  På glitter har de lös hår (eller vilken affär som helst egentligen) så fäster du flera förlängningar i varandra och gör en fläta.
  Så blir du trassel (Rapunzel), jag hade valfri klädsel då och en bättre sminkning!
  Blev jättebra iallafall 🙂

  Svara

 • Alva

  |

  Den festen jag var på gick jag som ”utskriven sjukhuspatient” och hade typ vanlig sminkning fast blekare, lite svart ögonskugga på utvalda ställen (smuts alltså) och fejkblod. Tyvärr var allt latex slut annars hade jag använt det och lagt in nålar med men gick lika bra utan 😉
  Annars är ju alltid halfskull sminket lätt, eller något sånt. Finns massor på youtube. Frozen kanske? Haha.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv