Follow my blog with Bloglovin

Vem är mest tragisk egentligen?

Ett nytt nummer av VR är i butik och ni vet vad det betyder vid det här laget. Jag kan lägga upp förra numrets krönika!

Den handlar om att känna sig lite för gammal. Jag skrev den när jag och Lina kom hem från Cypern. Hoppas ni gillar! Gjorde mitt bästa med bilderna förresten, så svårt att fotografera saker nu när solen gått ner när jag kommer hem. Det blev ”blänk” på sidorna oavsett hur jag gjorde, skitstörigt. Ha en fortsatt bra onsdag!

 

DSC01255

DSC01234

DSC01237

DSC01243

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (51)

 • Sandra

  |

  Haha jag hatar också frukt i mat ! Förstår inte grejen med banan i tacos (så äter mina systrar de) och hatar ananas i mat med…!:/

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch jag med!! Haha 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Haha åh är helt med dig på frukt i mat (och även sallader) förstår verkligen inte vad grejen med det är, för det är inte gott!

  Svara

  • Egoina

   |

   Fast när det inte är varmt kan jag tycka det är ok! 🙂

   Svara

   • Sandra

    |

    Jag tycker det känns fel! När folk börjar stoppa i äpplen och jordgubbar i sallad och serverar till kött och liknande, min hjärna har inte accepterat den kombinationen än :p

    Svara

     • elli

      |

      Men alltså sallad med jordgubbar, fetaost och balsamico till typ ALLT <3

     • Egoina

      |

      Jaa!! <3

 • Robert

  |

  Jag tror det är ett extremt vanligt beteende att ”låtsas” för att passa in i sin omgivning. Gör man inte det så är risken stor att man får bo ensam i en stuga i skogen. Handlar om socialpsykolog eller nåt. 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Alltså ja! Frukt i mat! Det är så äckligt! Ananas på pizza? Banan på pizza? Flygande Jacob? Mimosasallad (typ i smörgåstårta)? Nehee tack. Min sambo håller inte med och brukar beställa pizza med curry, kyckling och banan och äta mittemot mig med bus i blicken.

  (PS. Idag skalade min svåger en satsumas helt fel. Han liksom skalade små bitar MED FLIT. Jag kunde inte äta fast jag var sugen.)

  Svara

  • Egoina

   |

   OMG vem göööör ens så? Angående din svåger då. Jobbigt 🙁

   Svara

   • Robert

    |

    Banan på pizza är riktigt gott. Blir lite omväxling mot andra typer av pizzor. 😉

    Svara

 • Julia

  |

  Du är inte ensam att inte gillar frukt i varm mat! Åh hatar att vara på middagar eller dylikt och så är det frukt i maten och ändå äter man det (för att vara artig såklart) och så sitter man där och pinar samtidigt som man ba ”mmh jätte gott” :))

  Svara

 • Hanna

  |

  Ja fy fanken för frukt i mat. Är vidrigt. Samma sak med kanel i exempelvis köttfärsås eller böngryta. Fy tusan. Mår illa av att tänka på det….. ha!

  Svara

  • Lina

   |

   Men då tar du ju för mycket kanel, om det smakar av det :p Jag har alltid kanel i mina köttfärssåser, men bara yttepyttelite, det förhöjer verkligen smaken, men ska såklart inte smaka av kanel.

   Svara

   • Hanna

    |

    Jag tar aldrig kanel i mat, för det är urkurk! Men har blivit bjuden på mat med kanel i… hemskt! Haha

    Svara

 • Paulina

  |

  Hejsan! 🙂
  Du, jag har tänkt i flera dagar nu att jag ska skriva den här kommentaren men glömmer hela tiden bort det! Jag måste bara få berömma din senaste krönika! (alltså, inte denna utan den som finns ute nu) (Ja, denna var också bra, det var inte så jag menade)
  Jaja. Sak samma.
  Jag fick faktiskt lite gåshud när jag läste den pga igenkänningskänslan. Tack för att du skrev den och jag hoppas att den kan hjälpa till att öppna folks ögon.
  Tack i övrigt också för en fantastiskt intressant blogg som verkligen skiljer sig i mängden. Är nog inne på mitt 5-6 år som läsare nu om jag räknat rätt.
  Kram på dig 🙂 <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!!! Vilken fin kommentar! Vad glad jag blev 🙂 <3

   Svara

    • Egoina

     |

     Öh? Ursäkta? Så dryg kommentar! Vadå ”originalkrönikan”? Alltså Sandra Beijer är jättebra. Men känner ändå att jag måste försvara mig här. Den 12 augusti skickade jag krönikan till min chefredaktör (jag har deadline ett bra tag innan de kommer ut). Alltså en och en halv månad innan denna publicerades. Så om någon kopierat någon är det hon som kopierat mig, vilken hon ju självklart INTE har. Såvida hon inte har tillgång till min mejlkorg då. Snacka inte om saker du inte har koll på. Att två personer råkar beröra samma ämne oberoende av varandra är inget konstigt.

     Svara

 • Sara

  |

  Och frukt i bröd. Usch!

  Svara

 • Anna

  |

  Det är så lustigt. Jag har alltid HATAT sött i mat generellt. Det har nästan gett mig kväljningar att tänka på det. Men efter jag fick barn för 7 mån sedan är det enda jag är sugen på pizza med ananas.. WTF!? Jag skyller på amningshjärna och hormoner. För i teorin tycker jag fortfarande att det är äckligt…

  Svara

 • Josefin

  |

  men hörrududu, brukar inte du göra sallad på mango ibland? hehe….

  Svara

  • Egoina

   |

   Frukt i kall mat, som t.ex sallad går bra 🙂

   Svara

 • BEX BEAUTY

  |

  Lite synd att mer fokus hamnar på din ”Dissar” än på krönikan, men alltså, detta måste tas upp: BANAN PÅ PIZZA ÄR LIVET. Gillar varm, mosig banan bättre än ”rå”, haha! Omnomnom …

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Blir alltid så… 🙂 Men USCH nej!!! Snacka om att förstöra pizzan 😉

   Svara

 • Moa

  |

  Tips tips! 🙂 Gillar du Niveas in-shower lotion så har LUSH två stycken! Min favorit är Ro’s argan som luktar rosor och choklad 🙂 Tror de kan vara lite starkare i doften än vad Niveas är, men tycker de återfuktar bättre!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack för tips! 🙂

   Svara

 • Linnéa

  |

  Nej, nej, nej, jag håller inte alls med om att inte ha frukt i mat! Jag är kräsen med grönsaker – speciellt tillagade sådana – men frukt brukar gå bra (med liberal definition på ordet ”frukt”). Ananas och banan på pizza, t.ex.; beställer aldrig något utan antingen det ena eller det andra, det är ju egentligen det som är gott och utan så kan det lika gärna vara. I sallader måste jag ha något fruktigt, för annars får jag inte i mig något, och melon och skinka är ett måste när man är i medelhavsländerna. Och Hanna, det SKA vara kanel(stång) i köttfärsås, annars känns det som att den serverats halvfärdig… 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag har jättesvårt för varm frukt, får alltid snällt tacka nej till typ äppelpaj samtidigt som jag får ca halva Sveriges arga blickar på mig haha…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kul! Gillar inte heller äpplepaj… 🙂

   Svara

   • Josephine

    |

    Alltså jag hatar frukt i mat, men äppelpaj är ok för mig pga sött. Fast mest är det en ursäkt att äta vaniljsås. 🙂

    Svara

 • tess

  |

  Så äckligt med frukt i mat!!

  Svara

 • CarolineA

  |

  Jag hatar frukt i mat!!!! I en sallad går det i och för sig bra att slänga i lite melon och jordgubbar men absolut inte i varm mat!! Därför har jag heller aldrig vågat testa gino eftersom att frukten då blir varm :'(.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tycker du ska prova! Frukten blir inte varm-varm, utan poängen är mest att chokladen ska smälta. Sååå gott 🙂

   Svara

 • ISA

  |

  tack tack tack för att du är så bra <3

  Svara

 • Emmy

  |

  En gång för alla: vem är Robert egentligen? Ett superfan, en vän, stalkern?

  Svara

  • Robert

   |

   Haha! Tänkte väl att det var länge sen nån undrade vem jag är. 😉

   För ett flertal år sen när jag skulle till affären fick jag stanna till och hålla upp dörren för två tjejer som bar på en massa grejer. Den ena tjejer log brett mot mig men jag såg inte vem det var då hon hade en stor jacka på sig(vinter).

   Det visade sig att jag fick en ny granne. Av ren nyfikenhet googlade jag namnet på dörren och upptäckte att det var ”tjejen i kassan på ICA” vilken ofta snackade en massa med mig när jag handlade där. Hon visade sig ha en blogg, precis som hennes bästis.

   Kopplingen (i bloggvärlden) till Egoina och hennes mamma var faktiskt inte så stor(minns inte hur) så det ena gav det andra. Grannes bästis var t.o.m. nere och hälsade på Egoinas mamma vid nåt tillfälle. 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Jaså! Hela den historian kände inte jag till. Kul 🙂

    Svara

    • Robert

     |

     Ja, det är lite kul. Minns fortfarande så tydligt när de kom släpande med flyttgrejerna t ex. 🙂

     Svara

   • Emmy

    |

    Haha åh! Tack för att ha stillat min nyfikenhet Robert!

    Svara

    • Robert

     |

     Så lite så. 😉

     Svara

  • L

   |

   Men seriöst människa. Han är en person som ofta kommenterar på Egoinas blogg som en vän. Häng inte upp dig bara för att han kommenterar så ofta.

   Svara

   • Emmy

    |

    Okej, ber om ursäkt!

    Svara

 • Svorskan

  |

  Ginos? 😉 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är inte mat, och det är den enda varma frukten som är ok 😉 Troooor chokladen hjälper. Hehe

   Svara

 • Sara

  |

  Jävlar vilken bra krönika!!!

  Svara

 • Moa

  |

  Jag och en tjejkompis va i Ayanapa när vi va runt 22 vi var ute en kväll, resten av veckan läste vi och kollade på SVT- world innan vi gick och la oss vid 22.00. Kände oss som riktiga pensionärer, nu brukar vi försvara oss med att den där enda utekvällen var riktigt vild..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv