Follow my blog with Bloglovin

Hej det är Bluebox

DSC01261

Ni kanske minns att jag sa att jag skulle dricka varm choklad hela hösten? Det har väl gått sådär med det. Igår blev kopp nummer två. Var på tisdagsfika med mina tjejer och pratade om allt mellan himmel och jord.

Nu sitter jag på jobbet. Jag har förmiddagsrast nu, antagligen. Detta är tidsinställt, så vi får i alla fall hoppas på det. Det går bra på jobbet skulle jag säga. Snart är julen igång och då kommer det vara kaos. Ser mycket fram emot det!

Jag har behövt ha tillgång till två mejlinkorgar, så jag har haft två datorer fram tills igår. Nu har jag ”bara” en och det känns så ensamt. Jag har förresten en telefon på mitt skrivbord, som cirka aldrig ringer. Den ringde första gången för någon vecka sedan. Jag förstod inte alls var ljudet kom ifrån först och blev så chockad. ”Ehhh, vad ska jag göra”, frågade jag min kollega. ”Du kanske ska svara”, svarade han. Var så förvirrad att jag svarade ”Hej, det är Bluebox! Eller alltså…Regina, fast på Bluebox”. Haha lyckat.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Alltid skönt att surfa in och få en dos av den sympatiska och jordnära mentaliteten som förmedlas här. 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Hej fina Egoina! Nu kommer en ganska udda fråga som inte har något som helst med detta inlägg att göra. Men jag har ett litet problem men vet inte vem jag ska prata med och på något konstigt sätt ser jag dig som den storasyster jag aldrig haft.

  Jag är 18 år och har aldrig haft en riktig pojkvän. Detta är inget som jag egentligen tycker är jättejobbigt då jag kommer från ett kristet sammanhang och därmed är detta inte något speciellt ovanligt och dessutom har jag en del kompisar som inte heller haft det. Det är inte så att jag aldrig har varit intresserad av killar eller haft killar som är intresserade av mig, för det händer relativt ofta, men det har bara inte blivit något seriöst någon gång. Men med detta tillkommer även att jag aldrig har kysst någon. Alltså aldrig mer än små pussar på lågstadiet typ haha. På något sätt är jag en sån tjej som ”förväntas” ha haft ett flertal pojkvänner och åtminstone strulat med många olika killar på fester. Men jag har tidigare bara inte velat kyssa vem som helst vilket gör att jag verkligen är stolt över mig själv att jag alltid haft en sån självrespekt att jag förstår hur mycket jag faktiskt förtjänar, för det ser jag att många av mina vänner inte har. Men denna ”kyssoskuld” gör ju att min första kyss blir en så otroligt stor grej! Jag förväntas ju redan ”kunna” kyssas om du förstår vad jag menar. Så min fråga till dig är egentligen, bör jag oroa mig? Jag är en person som oroar mig extremt mycket och detta är definitivt inget undantag. Just nu är jag intresserad av en kille som jag tror är intresserad av mig också och vill ju inte att detta problem ska bli något som hindrar mig från honom. Vet ju att det kommer hända någon gång men just nu känns det bara så läskigt. Tycker du jag ska ta första bästa kille på nästa fest som ”övning” typ haha och bara få det gjort (kanske lite lättare med lite alkohol i blodet också…) eller ska jag fortsätta vänta på det ”rätta” tillfället? Börjar känna mig som ett miffo…

  Massa kramar till dig! Du ger mig alltid lite extra glädje och hopp om framtiden!

  Svara

  • Sandra

   |

   Nu svarar jag fast du kanske inte alls ville ha svar från någon annan än Regina, men jag tar mig friheten! 🙂

   Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig! Alltså vill du vänta och låta första kyssen bli med den här killen du är intresserad av så gör det! Förstår att du är nervös och så men det lättaste är egentligen att försöka följa med den andras läppar bara, folk kysser så olika så även om man kysst hundra killar måste man ändå ”lära sig” hur en ny person gör och funkar – så blir det lite konstigt eller så så är inte det heller konstigt egentligen! Hoppas du får ut något vettigt av mitt svamlande .. Haha .. Lycka till! (Om det är rätt sak att säga?) 🙂

   Svara

  • Jennie

   |

   Äsch, det är inget att oroa sig för! Jag tycker det är lite fint att du vill vänta och inte kyssa första bästa! Alla kysser så himla olika ändå att även om man har tränat lite blir det alltid awkward första gången med någon ny om man inte har supertur. Annars kan du ju alltid säga till killen du gillar att du aldrig har kysst något och hoppas han erbjuder sig att visa dig 😉

   Svara

  • J.

   |

   Du är inte ett miffo! Det är alldeles för stor press på att man ska få sin första kyss ”i tid”, bli av med oskulden ”i tid” o.s.v.. Följ din magkänsla och gör absolut INGET som inte känns rätt ”bara för att”. Det är inte fel att kyssa vem man vill för att man vill, men det går ju precis lika bra att vänta.

   Svara

  • Sabina

   |

   Skaffa inte en pojkvän. Ever. För förmodligen tar det slut en dag och den smärtan vill du inte gå igenom. Någonsin.

   Svara

 • Marie

  |

  Haha har aldrig druckit så mycket varm choklad som nu när jag jobbar. Jag gillar varken kaffe eller te så blir mycket choklad istället 😀

  Svara

 • Millahelen

  |

  Hahaha! Så skönt att det inte bara är jag som blir förvirrad och ställd i telefonen.
  Fast jag kör mest på vana nu. Som när jag skulle ringa upp min hyresvärd när jag fått erbjudande om lägenhet.
  Ringer upp och hon svarar, varpå jag säger:
  -Hejsan, mitt namn är Camilla och jag ringer från Lekia i lödde… Fast det behöver ju inte du veta…

  Hon skrattade ganska gott åt det 😉 Och jag tänker mig alltid för två extra gånger när jag ringer någonstans nu, och då är detta ändå 8 år sedan. Haha!

  Svara

 • Emelie

  |

  Haha, fick mig att tänka på när jag var på Åhlens i helgen. Jag skulle betala mitt nagellack i kassan och hon frågade efter mitt personnummer varpå jag rabblar upp telefonnummer istället. Haha… 😀

  Svara

 • Lisa

  |

  Försökte sitta på fingrarna nu men det gick inte. Men jag funderar, varför två datorer? Jag har aldrig stött på ett mail-software som inte tillåter två (eller fler) postfack samtidigt? Sitter lite i chock bara och funderar på vad det är för knas, it-nörd som jag är.
  Förlåt!
  (kräver inget svar bara kände att jag hade ett behov att skriva ner det) 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var flera andra anledningar också. 🙂

   Svara

   • Lisa

    |

    Tack nu blev jag lättad 🙂 så att du stackare inte suttit med två helt i onödan. 😉

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha nejdå 🙂

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv