Follow my blog with Bloglovin

Tre saker

Tre saker du vill ha varje dag:

– Mat, sömn och att kollektivtrafiken funkar smidigt. Kan eventuellt tänka på att byta ut de två förstnämnda mot den sistnämnda. På den nivån är det.

 

Tre saker du tycker om att äta:

– Tre saker bara? HAHAHA

 

Tre saker som är bra med hösten:

– Te, tända ljus och tv-serier.

 

Tre saker du gillar just nu:

– Grönt te med smak av jordgubbar och champagne, baristan på centralen i Malmö som är supersnabb och alltid så trevlig, och ett par byxor jag köpt som känns som träningstights.

 

Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö:

– En kniv, ett nät och någon form av grej som skulle göra det enkelt att göra eld. Minns att man fick denna fråga ibland i skolan och folk ba: ”jag hade tagit med min pojkvän, mitt nagellack och min kanin” och jag tänkte att bitch, du hade dött. Själv var jag så logisk och överlevnadsinstinkten kickade in. Vet ej om jag är tråkig eller bara smart.

 

Tre saker du gör varje dag:

– Stiger upp för sent, springer till bussen och dricker kaffe.

 

Tre saker du tänker varje dag:

– ”Bara fem minuter till”, ”Sitt inte här, sitt inte här, sitt inte här”, ”Nu är klockan egentligen…”. Okej, det sistnämnda tänker jag inte dagligen hela året, men i alla fall nu efter att vi ställt om klockan.

 

Tre saker du vill bli bättre på:

– Språk, att ha ordning i garderoben och att ta slut på produkter. Rensade bland flaskor och förpackningar i duschen nyligen och hälften av alla hade bara en liten skvätt kvar. Om jag köper nytt shampoo till exempel, börjar jag använda det nya innan jag använt upp det gamla. Så onödigt!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Lin

  |

  Ang tre saker till en öde ö. Håller med i stort. Men… Skulle byta ut kniven mot ett kärl så man kan koka vatten = dricksvatten. Kniv tänker jag kan ersättas av en vass sten som man hittar där.

  Svara

   • Lisa

    |

    Och jag har tagit med mig en påse potatis på väldigt många kilon 😀

    Svara

  • Anna

   |

   Jag hade bytt ut alla tre saker till en båt, så jag kan åka hel igen 🙂

   Svara

   • Anna

    |

    Hem ska det såklart stå…

    Svara

   • Egoina

    |

    Åhhh, det svaret är också så DRYGT. Haha. Meningen är ju att man ska överleva där på ön 😉

    Svara

 • Lolo

  |

  Haha, håller med om tre saker till en öde ö! Själv brukade man svara en båt, sjökapten (som kan driva båten..) och pengar! Ifall man skulle hamna i ett främmande land 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, fanns de som svarade så också ja 😉

   Svara

 • I

  |

  Åh vill du inte visa byxorna? Har varit på jakt efter ett par sköna byxor hur länge som helst nu ;)))

  Svara

 • Caroline

  |

  Visa byxorna!!!

  Svara

  • Lisa

   |

   Eller i alla fall berätta var de kommer ifrån!! Jag vill med ha byxor som känns som träningstights! 😀

   Svara

 • Challe

  |

  Vad är det för byxor du köpt? Låter supersköna! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Måste tänka ett år innan jag kommer på svaret på sådana frågor. 😉

  Svara

  • andrea

   |

   Hej ! Jätte härlig blogg du har! 😀
   Min allra bästa vän jobbar på espresso house på malmö c ! 😀
   Tänkte bara höra om du kan berätta vilken av dem det är? Hade varit jätte kul och kunna peppa dem som jobbar där isåfall 😀
   Tack på förhand och trevlig helg 😀

   Svara

 • Ewe

  |

  På tal om schampo, det där schampo o balsamet (?) du rekommenderade från Lyko är ju heelt magiskt! Kommer inte kunna köpa något annat nu. Brukade förut tvätta håret varannan dag men det kändes ändå fett, nu tvättar jag det bara typ 2 ggr i veckan o känns ändå fräscht 🙂 och luktar så sjukt gott!! Tack för tipset 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att du blev nöjd! Jag äääälskar hur det doftar 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Vill också veta vart man hittar byxorna! Vill verkligen hitta bekväma byxor och kan inte tänka mig något bättre än ett par som känns som träningstights 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Man kan ta med en kompis som tar med resten av sin packning 😉

  Svara

 • ISA

  |

  inte för att vara sån, men vänta bara tills vintern med kollektivtrafiken :((

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa I know. Undrar om de vet att det blir vinter…i år igen.. 🙁

   Svara

 • Frida

  |

  Vill också veta om byxorna! Drömmen ju!

  Svara

 • Emma

  |

  Hej! Den här kommentaren är inte relevant till inlägget. Jag älskar din blogg, har följt dig i tre år nu och tycker din blogg är väldigt underhållande och intressant. Iallafall, du är ju norsk men bor i Sverige. Det jag undrar över är hur du kan prata så bra svenska utan brytning? Haha, och när kom du till Sverige kanske är en relaterad fråga också. Om du är född i Sverige men har norsk familj, så ber jag om ursäkt. Men har undrat ett tag och är helt enkelt lite nyfiken. Har en icke-svensk familj och t.ex min mormor kom hit när hon var rätt så ung (c.a 20 år) men har fortfarande problem med språket och talar helst vårt första språk. Nu vet jag att Norge och Sverige är grannländer, men ja. Förlåt om det här var en dum fråga, ignorera den i sådana fall. Fortsätt skriva så bra! Ha det bra. Mvh

  Svara

  • ab

   |

   Svaren till dina frågor om Egoina finns här: https://egoinas.se/?p=11479

   För att kunna tala ett nytt språk utan brytning ska man helst lära sig det före puberteten (20 år är alltså inte ung i språkinlärningssammanhang; finns dock stor variation på individnivå). Det hjälper också om det nya språket har gemensamma språkljud med det språket man redan kan, t.ex. om r-ljudet inte finns i modersmålet och man inte har exponerats för r-ljudet vid en viss ålder kommer man inte att kunna uttala det.

   Svara

 • Lovis

  |

  Haha måste skriva något roligt (okej jag tyckte i alla fall att det var kul). Jag följer dig på bloglovin och nyss hade jag ca 20 inlägg från olika bloggar att läsa ikapp så när jag hamnade på din blogg visste jag inte att det var din. Men det märkte jag snabbt när jag kom till ordet kollektivtrafik haha. Jag hejar på dig varje dag för att du ska hinna med bussen. Hoppas du haft en bra dag och att du hinner med bussen imorgon 😉 KRAM

  Svara

 • Sophie

  |

  Ang. tre saker att ta med till en öde ö, jag tänker att det skulle vara rätt tråkigt om man svarade ex. ”eldgrej, säng, rent vatten” och att själva grejen är att svara saker som man ”inte kan leva” utan, alltså som betyder mest för en. För det är ju uppenbart korkat att ta med nåt jävla husdjur, så länge man inte tänkt äta den …:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jo, jag förstår det. Men då får de väl uttrycka det så, ”vad kan du inte leva utan”. Inte lägga fram ett scenario att man ska överleva på en ö.. Haha 🙂

   Svara

 • Mickan

  |

  “jag hade tagit med min pojkvän, mitt nagellack och min kanin” och jag tänkte att bitch, du hade dött. ”

  Tack! Det här gjorde min dag. 😀

  Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv