Follow my blog with Bloglovin

Ännu ett felskick

Minns ni detta inlägg? Idag kom en fortsättning:

 

FullSizeRender(5)

FullSizeRender(4) kopia

Haha, alltså jag älskar honom. Så skön!

 

Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag har världens energi. Sedan jag kommit hem från jobbet har jag vänt upp och ner på min lägenhet och rensat bland skit jag aldrig använder och städat. Sen slängde jag ihop några matlådor (skittråkiga sådana med kycklingfilé och ris bara, men strunt i det, ska ju bli mätt bara) och nu började jag gå genom mina underkläder. VARFÖR har jag trosor kvar från typ sexan med typ hål i? Några med Hello Kitty på dessutom. Charmig tjej.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • Ida

  |

  Du kanske har ägglossning? Min kompis säger att hon alltid bli supereffektiv när hon har ägglossning, och det stämmer på mig också ibland. Så vi brukar alltid ha ”har du ägglossning eller?” som kommentar när nån av oss är extra speedad eller engagerad hahaha 🙂

  Svara

 • Alexandra

  |

  Haha så skön!! Kanske han bara ”råkar” skicka fel

  Svara

 • Robert

  |

  Haha! Har själv kvar en del kalsonger som borde ha slängts för länge sen. Inte för att jag använder dem (så ofta) men ändå. 😉

  Svara

 • Fanny

  |

  Haha kanske är ett försök att få kontakt?;) vem vet, kanske han är mr right?!

  Svara

  • Elin

   |

   Det tänkte jag också! Tänk om han medvetet skickar fel för att få konktakt 😉

   Svara

 • My

  |

  Jag tror att han gör ”felskick” till dig med mening 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Han gör det säkert med flit nu. Vad är oddsen liksom? Fråga ut honom på en dejt för ni har ju kemi redan på sms 😉

  Svara

 • Ginna

  |

  Haha, så sjukt. Rensade bland mina kläder för ett tag sedan och hade också kvar underkläder från typ högstadiet samt kjolen jag bar när jag konfirmerades (jag fyller snart 25). Separationsångest??

  Svara

 • Jackie

  |

  Kyckling med vreme fraiche-sås, släng i dragonkrydda, curry eller rosmarin, sååå gott, eller varför inte pesto?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade inget hemma. Men borde gjort det ja 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Kycklingfilé och ris är ju jättegott, haha! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Jodå, men torrt och tråkigt kanske 🙂

   Svara

 • Karin

  |

  Alltså jag tycker ni borde gå på en dejt! Vore så mycket Hollywood-film över det!

  Svara

  • Egoina

   |

   Njä. Han hade säkert gått fel 🙁

   Svara

   • Jess

    |

    HAHAHA dör

    Svara

   • a.

    |

    hahahahahaha!

    Svara

 • Diana

  |

  ha ha härlig snubbe… 😀 Det går bra för han på jobbet 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh vad skönt att höra att jag inte är den ända som har kvar gamla trosor från mellanstadiet typ. Min mamma har börjat kommentera det nu (bor hemma), så det kanske är dags att rensa lite

  Svara

 • emelie

  |

  Såg att någon hade kommenterat att hon och hennes kompis blir mer glad och pigg vid ägglossning. Detta har jag med funderat över, ibland kan jag ha sån jäkla energi, jag diskar, städar och rensar utan att det blir tråkigt. Dagen efter kan jag sjunka ner i ”depp” och knappt orka resa mig ur soffan. Det slog mig för ett tag sen, är det pms:en som slår till och gör mig nere, och isf, är det ägglossningen som gör mig extra pigg och energisk? Intressant tanke. Ibland kan jag bli lite förbannad att kvinnans menscykel ska i princip styra våra (känslomässiga) liv.

  Ps. din är den enda blogg jag läser som ej är en mammablogg. Känn dig hedrad 😉

  Svara

  • H.

   |

   Hmm, nu började jag fundera eftersom flera skrev i kommentarsfältet att dom blir pigga och energiska under ägglossning.

   Man blir ju trött och sur precis innan mensen (PMS) för att man inte ska ha lust att ha sex, för att man är så infektionskänslig precis innan man får sin mens. Kanske kan vara något liknande, att man känner sig pigg och glad under ägglossning för att man ska vilja ha sex och fortplanta sig? Haha en teori iallafall! 😀

   Svara

 • Ida

  |

  KLART HAN VILL HA KONTAKT!!! 😀

  Svara

 • Johanna

  |

  Hahah han raggar ju..

  Svara

 • Anton

  |

  Bara ett tips, jag kör alltid kycklingfile & ris i frysen. sen köper jag bara en Creme Fraiche med smak (franska örter är skitgod). så blir det helt plötsligt supergott och inte alls torrt! 🙂

  Svara

 • Mallan

  |

  Han ”råkar” nog bara skicka fel 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv