Follow my blog with Bloglovin

Happy lördag

Vill bara flika in och säga hej. Hej! Jag har haft en stressig lördag såhär långt, eller ja, jag har väl inte direkt prioriterat er bara. Just nu är jag med mina tjejer, dricker bubbel, äter snacks och snart ska vi ut och ta en drink. Ha en bra lördag alla!

 

FullSizeRender(4)

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • BEX BEAUTY

  |

  ”Bara en drink”, så börjar många roliga (och långa!) kvällar! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! 😀 Tror du får prioritera oss lite bättre. 😉

  Svara

 • Oskar

  |

  Ha en trevlig lördagskväll! 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Hej Egoina (min fantastiska låtsas-storasyster), vill bara berätta att jag idag tagit mig ur ett förhållande som jag inte mådde bra av och mycket är tack vare all din peppning om att ”livet faktiskt går vidare”. Ville bara tacka för det och säga att jag mår bättre än jag gjort på många år!
  KRAM!

  Svara

  • Egoina

   |

   Blir så glad!!! <3 🙂 🙂

   Svara

 • Jackie

  |

  Hoppas du hade en fin lördagskväll 🙂

  Smalltownladie.blogg.se

  Svara

 • @inredningsdesign på Instagram

  |

  Haha, älskar uttrycket ”ta en drink”. Sedan när tar man EN drink? Igenkänningshumor haha. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv