Follow my blog with Bloglovin

Fredag

Idag har jag avrundat veckan, förberett inför nästa vecka och läst igenom en hel hög med ansökningar eftersom vi ska anställa folk under julen. Alltså åh vad gulliga vissa människor är! Vill typ svara att ”tyvärr platsar du inte riktigt på denna arbetsplats – men kan vi bli kompisar? Vill du sitta i min ficka?”. Synd att det vore konstigt att göra så.

Här är min nya halsduk förresten:

 

DSC01183

DSC01203

DSC01206

 

Tycker om mönstret väldigt mycket. Den är från Kappahl faktiskt. Jag tror inte att jag någonsin har köpt något på Kappahl, men förra veckan köpte jag både en tröja och en halsduk. Har Kappahl blivit som Lindex och skärpt till sig, eller stämmer min teori om jag att jag blivit äldre och att det är därför jag gillar deras sortiment nu…?

Jaja. Vet ni? Det är freeedaaag. Wohoo. Ha en underbar helg allihop!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Robert

  |

  Jättesnygg! 🙂

  Svara

 • Emmy

  |

  Jobbar på KappAhl själv och de senaste åren har det blivit mycket bättre och bredare sortiment där det ska finnas något för alla! 🙂 Innan jag började jobba där hade jag aldrig varit inne i en KappAhl butik själv eftersom jag såg det som en ”tantbutik”, men det är bara en fördom tyvärr. När man väl började jobba där insåg man vad man missat i alla dessa år! Och nu har det blivit ännu bättre. Men det går i perioder, ibland finns det inget kul alls och ibland finns det massor! 🙂 Men så är det väl i alla butiker..

  Svara

  • Egoina

   |

   Får börja titta där! 🙂

   Svara

 • Lala

  |

  Åh, jag som skulle söka hos er men glömde visst bort det.

  Svara

 • Sandra

  |

  Har en likadan! Ääääälskar mönstret! 😀

  Svara

 • K

  |

  Jättefin halsduk! Jag har handlat mycket sporadiskt på Kappahl, typ deras vintage-kollektion nån gång, gäller att hitta guldkornen i sandhögen 😛

  Svara

 • Sanna

  |

  Köpte precis en likadan halsduk för några veckor sen och jag älskar färgen/mönstret/längden och att den inte kliar för fem öre <3 så gött 🙂 kappahl kan överraska ibland alltså 🙂

  Svara

 • ab

  |

  ”Vill du sitta i min ficka?” Haha, hur skulle du göra om de tackade ja?

  Svara

 • Jonna

  |

  Supersnygg!!

  Svara

 • ISA

  |

  hihi du är för snäll 😉 du får öva på att dissa folk!

  Svara

 • Susanne

  |

  Jag handlar jättemkt på kappahl! (Är 26) kram!

  Svara

 • Elin J

  |

  Har också dendär halsduken och jag är 18 år, så hoppas verkligen inte det är någon tantvarning på den! :p

  Svara

 • Maria

  |

  Jag har inte sökt jobb hos er, men jag vill gärna vara din kompis och sitta i din ficka ändå, går det bra?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja lätt! <3

   Svara

 • Robert

  |

  Teorin om att du har blivit äldre borde stämma åtminstone. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Haha har lite samma teori efter en konversation mellan mig och min kompis:
  Jag: har inte Lindex blivit mer modernt och fått in finare kläder?
  Min kompis: nej det är för att du börjar bli gammal och kommit ikapp deras sortiment.
  Jag: ….

  Jag är lika gammal som dig och detta var i våras.

  Svara

 • ellie

  |

  Kappahl har faktiskt fått lite finare om mindre tantiga kläder dem senaste åren 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Snygg halsduk! Jag tycker både Lindex och Kappahl har blivit bättre med åren 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Hej! Vad är det för personal ni söker? 🙂 intreseeerad!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv