Follow my blog with Bloglovin

Svar på några av era senaste kommentarer

Åt inte din mamma lchf innan? Hur kom det sig att hon slutade? :)

Frågade och fick detta svar: Jag tyckte livet blev för tråkigt. Jag vande mig aldrig. Jag gillar kakor och godis – åtminstone ibland. 🙂

 

Vill ställa följdfråga på frågan om medborgarskap! Hur kommer det sig att du inte är/blir svensk medborgare? Man kan väl ha dubbelt medborgarskap, både svenskt och norskt? Så får du ju rösta och sånt också, känner du inte att du vill “bli svensk” när du bott här hela ditt liv typ?
Gud nu låter jag tillrättavisande som att du borde bli det, men ja, blev lite förvånad haha. :p

– Haha! Det är nog lite så att jag inte vill ”bli svensk”. Jag är ju norsk och det skulle kännas fel att ha ett svensk pass av någon anledning. Sen ser jag inte någon anledning att ha dubbelt medborgarskap. Som det ser ut nu är det ingen skillnad för mig och det finns ingenting som ställer till det, så jag kan helt enkelt vara norsk medborgare. Men jag hade blivit svensk medborgare om det underlättade på något sätt.

 

FullSizeRender(3)

 

Jag är ledsen, men Du måste lägga ut receptet på pepparkladdkakan.

– Var inte ledsen över det 😉 Här är receptet. Mamma hälsar att hon lade till en tesked kardemumma, en tesked nejlika och grovhackade vit choklad och strödde ovanpå.

 

Usch din stackare! Hur kommer det sig att du bor kvar i Landskrona föresten? Nu vet jag ju inte var du jobbar, men är aldrig Malmö/Lund/Helsingborg aktuellt? Jag har precis flyttat till Malmö och älskar det! Kram

– Anledningen till att jag inte flyttat ännu är för att jag inte visste var jag skulle få jobb. Jag har tidigare varit inställd på Helsingborg och har hållit koll på bostadsrätter där i ett år nu. Men nu jobbar jag i Malmö vilket ställer till det i mitt huvud. Jag har aldrig velat flytta dit. Så jag får helt enkelt se hur jag gör. Det skulle det kunna vara ett alternativ i framtiden. 🙂

 

Hej Egoina!
Blev så intresserad av kommentaren om ditt norska medborgarskap att jag också måste fråga: har du ett svenskt personnummer? Eller har man samma personnummer i Sverige och Norge? Tänker om du tex ska göra ett ärende på banken, då måste du ha ditt norska pass eller? Och hur visar du då ditt personnummer med de 4 sista siffrorna, om de nu inte är samma som i Norge? :D
Tack för en helt fantastisk blogg, har följt dig i massor utav år och detta är faktiskt första gången jag kommenterat!
Stor kram

– Jag har ett svenskt personnummer. Men då min legitimation har löpt ut (eller vad heter det? Utgått? Alltså expired på engelska) använder jag mitt pass vilket blir lite förvirrat ibland när jag till exempel ska hämta ut paket och personen i kassan inte vet hur man gör. I passet står ju bara mitt norska personnummer. När jag var hos läkaren sist sa jag mitt svenska personnummer och sen tittade hon i mitt norska pass för att se att det var jag. Men jag har alltså två personnummer, ett till varje land 🙂 Tack, glad jag blir <3

 

Åh gillar den tröjan! Har en fråga till dig. När man ska gå ut med en ny kille som man inte träffat någon gång vad tycker du man ska hitta på? Tycker du man ska gå hem till honom eller till en själv första gången man ses? har du tips på hur man kan träffa killar om det inte är via någon dejtingsida? :)

– Jag tycker att man ska gå en promenad eller ta en fika. Det är casual, enkelt och man kommer snabbt därifrån om det inte skulle klicka eller människan skulle vara helt störd. Man vet ju aldrig. Sen kan man alltid förlänga dejten, typ ”ska vi äta en bit mat”, ”det går en film som verkar bra på bio om en timme, ska vi se den” eller ”jag har Netflix hemma, wanna chill” (haha) (var tvungen). Nja. Vet inte helt hur man träffas om det inte är genom en dejtingsida. Huuuur gjorde folk på typ 80-talet egentligen?!? Men det är väl på krogen, på jobbet, genom skolan, genom gemensamma vänner eller genom intressen. Såvida du inte är ascool och går fram till någon som ser intressant ut på typ tåget eller på Ica. Var ascool!

 

bb

 

Har du extensions, eller har jag missat att ditt hår blivit GALET långt?

– Du har nog missat att det blivit långt 🙂 Kan vara för att det är rakt på bilderna? Det brukar vara vågigt eller lockigt och då ser det inte lika långt ut. Extensions orkar jag inte igen…. 🙂

 

Vad menar du med att ringar och armband inte passar dig?
Jag tror det skulle vara fint på dig :)

– Tack, men menade inte så. Det är mest det att jag har så väldigt smala fingrar och handleder att jag aldrig hittar något som passar. Allt är för stort. Jag var inne i en butik och tittade i lördags och sa ”ta fram de minsta ringarna ni har” och så provade jag alla, men inget passade. Tjejerna i kassan hade rätt kul åt det och ba ”men den då”, ”okej men prova denna då, ”den här MÅSTE passa” och så stod jag och provade allt som en freakshow, men alla ringar bara gled av. Haha. Jag borde gå till en en riktig smyckesbutik och mäta min ringstorlek och köpa ”riktiga ringar” någon gång, har bara inte tagit tag i det. Armband är dock svårt såvida de inte går att ställa in själv, men även då är de oftast för stora.

 

Hej bästa du!
Jag ska vara med i en rättegång om ett par veckor pga ett rån jag tyvärr var med om. Är extremt nervös för detta. Mest för att jag måste sitta i samma rum som rånarna, mittemot dom dessutom.

Min fråga är helt enkelt om du har några tips på hur jag kan lugna mig själv? Vet ju att dom inte vill mig personligen något illa, men vet ändå inte hur jag reagerar när jag väl sitter där framför dom.
Du har ju själv varit del av en rättegång (som dessutom var av en mycket mer hemsk situation än min).
Tack på förhand :)

– Usch vad hemskt. Jag förstår att du är nervös. Jag mådde också extremt dåligt över att behöva sitta mittemot killen som var åtalad för olaga förföljelse mot mig. Men jag tänkte att jag inte skulle titta på honom, så den första timmen gjorde jag inte det överhuvudtaget. Men när jag suttit där en stund och jag förstod hur sorglig han var så gick det bra. Försök stänga av känslor i den mån du kan. Tänk att du ska dit, du ska säga vad du ska säga och sen ska du gå hem och då kan du få lov att känna. Det är också viktigt att du kommer ihåg det du precis skrev, att de inte personligen vill dig något illa. Tror det kommer hjälpa dig. Tänker på dig. Lycka till! Kram <3

När vi ändå är inne på ämnet… Vad kul att du fortfarande kommenterar min blogg Anders Uhrbom! Antar att två polisanmälningar, en rättegång och en fällande dom (den andra tjejen) inte hjälpte. Du gör fortfarande som du vill. Ops. Nu gjorde visst jag det med.

 

1 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (77)

 • Saga

  |

  Du är bäst Regina!!!!!

  Svara

 • Sofi

  |

  Hej hallå!
  Läste om ditt problem med ringar. Det problemet har inte jag med falukorvsfingrar, men jag tror jag direkt kom på lösningen åt dig! För nåt år sen köpte jag såna där midi-ringar på Gina. Såna som ska sitt långt ut på fingrarna. De som ska sitta långt ut på lillfingret är ju minimala! En sån kanske? Eller en som ska sitta på mitten av lillfingret? Eller längst ut på ringfingret? Någon av dem borde du ju kunna ha ”på rätt plats”?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sant. Men de säljs väl oftast i set? Får kika på det 😉 Eller så får jag helt enkelt gå och köpa ”riktiga” ringar en dag när jag tar tag i det 🙂

   Svara

 • Clara

  |

  Grym är du! <3

  Svara

 • Carro

  |

  Är det din stalker som har skrivit den rättegångsfrågan

  Svara

 • Ella

  |

  Vet hur det känns med smala fingrar. Hittar aldrig ringar som stannar kvar.
  Var och provade förlovningsringar med min sambo (bara för att typ haha) och mätte min storlek och får kommentaren ”våra förlovningsringar görs inte i så liten storlek, det räknas som barnstorlek”

  Jahapp tack för den. Den dagen förlovning blir aktuellt på allvar får jag väl ha en med ett glittrigt plasthjärta eller något då.

  Svara

  • Mia

   |

   Jag hade samma problem när vi förlovade oss. Jag har storlek 14 vilket räknas som barn, men Schalins tillverkar ringar på beställning och de gör alla olika storlekar. Jag beställde en superfin diamantring i vitt guld från ”vanliga” damavdelningen. 🙂

   Svara

 • emma

  |

  Älskar ditt sista svar! Bara sätt åt skitstöveln!

  Hur gör man såna små likehjärtan du har under varje inlägg?

  Svara

 • ronja

  |

  Du är grym!

  Svara

 • lina

  |

  HEJA DIG!! Fy fan vad bra du är, sitter här och applåderar framför datorn

  Svara

 • Felicia

  |

  FYFAN VAD RÄTT! Girrrlpower. Lägg ut personnr och adress också så får han svettas lite.

  Nämen skickar en stor kram <3 Du förtjänar all lycka i världen.

  Svara

  • Veronica

   |

   Det finns bara EN Anders Uhrbom i Göteborg så inte så många att välja på där. 🙂 Allmänna uppgifter på ratsit.se för vem som helst att kolla på.

   Svara

 • Leila

  |

  Haha så jävla bäst! Hejar på dig, bra gjort!

  Svara

 • Linn

  |

  Åh nej, det verkar som din stalker och jag är i något av samma umgängeskrets… Har aldrig träffat han personligen, men men. Allt stöd till din! Sjukt att han fortfortande håller på!

  Svara

  • Susanna

   |

   Sprid ut det om du kan, om han drabbas av det i sitt ”personliga liv” är det väl ett straff som gör att han kanske fattar vad han håller på med 😉

   Svara

 • Alice

  |

  Va du är bra! Dels klarar av en rättegång mot (såklart) en man – du är girl power! Men också dels bara att du fortfarande har den här himla mysiga och roliga bloggen – tack!

  Svara

 • Robert

  |

  Just så. 🙂

  Svara

 • Lina

  |

  Heja dig Egoina!
  Måste bara fråga, var det din stalker som skrev den sista frågan (den om rättegången alltså)? Eller hade han bara kommenterat något annat? Blev lite förvirrad när det stod i samma stycke 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det var en helt annan, oskyldig person. Förlåt att det blev snurrigt! Flyttade ner den sista delen nu 🙂 Han kommenterar helt andra saker, som jag aldrig publicerar.

   Svara

   • emma

    |

    jag trodde också det var stalkern som skrivit, tror det fortfarande.
    Kan du inte göra det i fetstil så man ser att det är ett nytt stycke/ämne .

    Svara

 • Kristina

  |

  Älskar när du svarar på frågor! Du verkar så sjukt härlig! 😀

  Svara

 • Emilia

  |

  Det som ofta förvirrar med utländska pass/ID-kort är att födelsedata står Dag-Månad-År och inte År-Månad-Dag som vi är vana vid i Sverige (vet dock inte hur det är i Norge).

  Sverige är ett av de få länder i världen som skriver År-Månad-Dag så för mig som har ett svenskt personnummer, som jag ofta använder, och en finsk personbeteckning (deras ord för personnummer då det 4 sista också kan innehålla bokstäver) blir lätt förvirrad när jag ska dra min finska personbeteckning. Vilket i-landsproblem det är med två personnummer! 😛

  Svara

 • Emelie

  |

  Måste bara börja med att säga att du är grym!
  Sen fick jag för mig att det skulle vara kul om du gjorde ett handskrivet inlägg. Alltså att du skriver med penna och papper, sen fotar du och lägger upp på bloggen. 🙂
  Ha det bra!

  Svara

 • Ninni

  |

  Skönt o höra att man inte är den enda som har problem med ringar 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Hahahahaha åh vilken burn!! Rätt åt creepet. Är det han som kallar sig Robert och som kommenterar typ alla inlägg?

  Svara

  • Amanda

   |

   Ser nu att du aldrig publicerar stalkerns kommentarer (alla kommentarer syntes inte först), så får be om ursäkt till Robert att jag misstänkte honom 😛

   Svara

 • Elin

  |

  Hej Egoina!

  Har gått och tänkt på det där med att frysa in pasta i matlådor ett bra tag nu, utan att fråga: hur gick det egentligen, blev det bra??

  (Haha äntligen kom jag ihåg att fråga och slipper fundera varje gång jag ser pasta)

  Svara

  • sofie

   |

   hahahaha jag har oxå funderat på det här med pasta och matlådor! varför kan man inte ha pasta i matlåda??

   Svara

  • Julia

   |

   Det kan man, jag gör det hela tiden 🙂 Det blir inte lika gott som alldeles nykokt pasta men det funkar helt klart. Potatis däremot funkar verkligen inte, blir riktigt äckligt.

   Svara

  • Johanna

   |

   Haha jag all undrat hela tiden varför det inte skulle gå att ha det. Mina matlådor är typ alltid pasta som legat i frysen, och så länge man låter de tina så att man inte behöver micra i typ 10 min så går det hur bra sin helst!

   Svara

 • Helen

  |

  Jag förstår preciiiis hur det är det här gällande ringar alltså. Det är så snyggt, de glänser, de har stenar etc etc. Man vill bara ha dem. Sen finns det vissa som har minimala fingrar (syster) där inget passar eller blir hänvisad till barnringar med barbie och annat. Å så har vi mig, där alla ”dam-ringar” är för små, jag får ha ”herr-ringar”. Avskyr genusdebatten i fråga av ringstorlek.. Och är sjukligt impad av fästmannen som hittat ring (med stenar, den glänser!) som faktiskt passar wohoo! Hädanefter får han sköta ring-shoppingen hehe.

  Svara

 • Alva

  |

  Bäst du är! <3

  Svara

 • Nilla

  |

  Till tjejen som skall på rättegång…

  Jag var själv i samma situation som dig förra året. Blev rånad på min arbetsplats och fick genomgå en rättegång.
  Skall vara ärlig – jag hade SÅ ont i magen innan och ville verkligen INTE. Bad om att få lämna salen när min film skulle visas då jag absolut INTE ville se/uppleva detta en gång till. Har fortfarande än idag inte sett filmen, har däremot sett bilder och det räcker.

  MEN – fan va cool jag var när det väl var min tur att tala! Min underbara pojkvän och min fantastiska kollega/vän satt med mig och de stöttade som bara den. Så ta med dig någon/några som får dig att känna dig som så jävla cool! Det är mitt tips och försök vara så samlad som du bara kan. Börjar du gråta så gör du, det är inget fel med att visa känslor.

  Jag själv minns knappt allt jag sa, det bara rann ur mig som vatten men min pojkvän och vän sa att jag fick med allt och att de var så imponerade av mig. Bör tilläggas att jag var helt slut efteråt. Vi firade med mat från max när det över haha. Så ha något roligt planerat efter – typ en mysig dag hemma med filmer och god mat och var inte själv!

  Hoppas det går lika bra för dig som för mig (fällande dom) så skall jag hålla tummarna för dig! 😀 <3 Du är bäst – glöm aldrig det!

  Sorry för långt inlägg 🙂

  Svara

  • i

   |

   Alltså åh, tack du underbara fina människa för ditt svar! Det var jag som skrev frågan om rättegången och denna kommentar gjorde mig så glad <3 Det finns så fina människor där ute som man inte ens vet om att de existerar, så tack för att du bevisade att ni finns <3

   Svara

   • Nilla

    |

    Men åh gulle dig!!!
    Du får jätte gärna höra av dig om du vill skriva av dig mer, för ibland kan det vara svårt att förklara för någon annan som inte varit i samma situation. Om inte annat berätta hur det gick om du vill dvs. Regina – kan du på något sätt ge henne min mail om hon nu vill då 🙂

    KRAM! <3

    Svara

 • Rebecca

  |

  Det finns två Anders Uhrbom på facebook. Synd, annars hade man ju kunnat skriva en rad eller två (eller femhundrafyrtio)

  Svara

  • Sofie

   |

   Det är den som kommer upp som nr 2 i listan, han utan skägg. Den andra är inte från Göteborg 🙂

   Svara

  • eve

   |

   Stalkern blir stalkad. Troligtvis den av dem som inte är gift, han som har rakat huvud och sitter vid ett bord. Den andra bor inte i Göteborg, och rättegången var la i Göteborg så han bor säkert där.

   Sedan vet jag inte hur smart det är att skriva någonting ifall alla gör det och det på något sätt påverkar och gör det värre för Egoina. Men skulle ju vara skönt om det funkade att alla läsare stalkade honom och han fattar grejen och slutar 🙂

   Svara

 • Lotta

  |

  Så roligt att höra från någon annan som också är ”utlänning i Sverige”, alltså just problemet med svenskt personnummer men utländskt pass och inte egentligen kan rösta. Jag är själv finlandssvensk och bodde fram tills nyligen i gbg och oftast var det ju inga problem med leg, de kollade bara det finska och frågade sen efter det svenska numret. Man vänjer sig ju också vid att ärenden tar längre tid och att man ofta måste förklara, jag blev snarare förvånad de gångerna som ärendet gick snabbt. Skönt ändå att det fungerar såpass bra som det gör 🙂

  Svara

 • Tess

  |

  Fan vad du är bäst! <3

  Svara

 • Hanna Jönsson

  |

  BRA av dig att du skriver ut hans namn! Nu kan alla se hans adress via ett klick på hitta.se. Han förtjänar att bli uthängd… Tillsammans med alla andra stalkers/näthatare.

  Btw så verkar du vara en så himla go och stark människa Regina! Och kul att du verkar landat ett härligt jobb. Jag pluggar just nu strategisk kommunikation som du gjort!

  Svara

 • Frida

  |

  Helt jäkla rätt gjort!! Ta ingen skit <3

  Svara

 • Felicia

  |

  Åh frågorna om medborgarskap, känner så igen mig <3 har varit finsk medborgare heeela livet och folk blir alltid lika förvånade o tror inte jag har rättiheter till CSN o grejer! Roligt att folk inte har mer koll än så, vi har ju ändå massa olika nationaliteter i Sverige 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Så han blev fälld för det han gjorde mot den andra tjejen men inte för det han gjorde mot dig? o.O eh

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo i Tingsrätten, men sen överklagade han till Hovrätten som ogillade domen.

   Svara

   • Fanny

    |

    Jo, det vet jag. Men ändå. Hur kommer det sig att han inte överklagade den andra domen också? Eller gjorde han det?

    Svara

    • Fanny

     |

     Inte för att du ska behöva känna dig tvungen att svara. Blir bara så galen på hur detta lands rättssystem fungerar.. det är så stört att han kan gå fri ens.

     Svara

 • Sandy

  |

  hej Regina!
  läser din blogg ganska så ofta, då jag tycker om att du verkligen är dig själv i bloggen!

  Har en fråga till dig då jag tycker du verkar ha bra saker att säga om saker och ting, och det är så att jag ska träffa (ta en fika-ish) med mitt ex för första gången sedan det tog slut och jag vet inte alls hur jag ska bete mig när vi väl träffas. Jag tycker fortfarande om honom otroligt mycket (10mån sedan det tog slut) och vill självklart att vi ska bli ett par igen 😛 Men asså jag kan inte sluta tänka på att han bara träffas för att catcha up, lixom se vad som händer i mitt liv, hur jag mår och för att han lixom vill ha snäll och ser mig som en ”vän” om du fattar va jag menar, så jag vill nästan skita i att träffa honom över huvudtaget för jag är typ 100% säker på att det kommer gå åt skogen och jag kommer åka hem och grina skiten ur mig hahha.

  Nu till saken.. Vad hade du gjort om du va i min sits? 😛
  Mvh
  Sandy

  Svara

  • Milla

   |

   Passar på svara då jag vart i en liknande situation.. Hur ”pepp” verkar han vara på att ses? Om du känner att det finns en chans att han vill försöka igen så tycker jag du ska träffa honom.. Om det visar sig att han bara vill ”va snäll” osv. som du säger, ja då blir du nog ledsen. Men då känner jag, vem FAN gör så, det är ju bara som att strö salt i såret liksom. Om han vet att du vill mer men han bara vill va vän, så är det jävligt fult av honom att vilja ses. Man anstränger sig inte för att ”va vän” med någon om den fortfarande har känslor, då låter man den komma över en ifred. Allt annat är ego. I så fall bör du gå därifrån med rak rygg och tänka att han är en tönt som du inte ska lägga mer energi på. Då har du gjort ditt liksom, och glöm honom sen. Men som sagt, tror du att det finns en chans så gå dit.. Nu vet jag ju inte VARFÖR det tog slut, men om ni börjar ses igen, var tydlig med att det inte får bli som det blev sist 🙂

   Svara

   • Sandy

    |

    Tack för ditt svar Milla!
    Det var precis så som jag misstänkte.. Han ville bara ses för att han ”bryr” sig om mig och ville se hur jag mår och har det. Han sa att det inte finns en chans att det blir vi igen för att han inte var lycklig (kär) i mig och att han inte kunde se sig själv med mig i framtiden.
    Han sa även det att när man träffas så ska man få de där fjärilarna i magen, man ska känna att personen inte har några brister och att man alltid vill vara med personen.
    Jag sa då att jag höll med honom till en viss grad men att de där känslorna sakta men säkert minskar men att de kan komma i omgångar.

    Är så jävla ledsen just nu..

    Svara

 • Elin

  |

  Hej Egoina! Jag har en fråga. Såg i en av de senare numren av veckorevyn att du dissade ”fin som du är”-kampanjer som du kallade det, följt av en förklaring till varför du tycker så. Håller helt med! Men hade inte du något liknande för några år sedan? Att man skulle skicka in bilder på en kroppsdel som du sedan publicerade för att visa att alla ser olika ut?
  Tänker du annorlunda kring det nu än du gjorde då? Frågar bara av ren nyfikenhet. 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Heja HEJA dig Egoina! <3

  Svara

 • A

  |

  Usch vad jag fick ont i magen när jag läste sista stycket. Kämpa på världens starkaste ❤️❤️❤️

  Svara

 • Lisa

  |

  Hej Egoina! En fråga till nästa frågestund 🙂

  Som offentlig person så är det många som anser att det är okej att ta fram uppgifter om dig och ditt liv på till exempel skvallerbloggar och så vidare eftersom du enligt dem har valt att leva i offentligheten. Nu när du har fått jobb har du valt att inte tala om vart och vilken tjänst du har och det är självklart upp till dig men ändå har en skvallerblogg publicerat alla de uppgifterna. Hur ser du på det? Blir du arg när det kommer fram trots att du inte vill eller skakar du bara av dig det?

  Puss du är bäst! 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vad grym du är!!

  Svara

 • Lina

  |

  Du är så jävla grym som orkar. All heder till dig!
  Bästa bloggen har du dessutom ❤

  Svara

 • Anita

  |

  Kände direkt att jag var tvungen att kolla upp personen och fick fram all info, såsom vilken bil han äger, vilka han bor med och personnummer och allt innan jag insåg………. fan ska jag med denna informationen till? Kan inte göra så mycket (lagligt….) lixom.

  Så synd att man inte kan göra någonting för att hjälpa.. åh, hoppas att det tar slut <3 Verkar va en riktig pain i the ass <3

  Svara

 • Jess

  |

  Jag är så himla himla ledsen för vad den där sorgsna människan (stalkern) gör mot dig 🙁 glöm inte att du aldrig står ensam, vi är en hel armé som backar upp dig! Massa kramar till dig din starka fina människa <3

  Svara

 • i

  |

  Tack Egoina för att du svarade på min kommentar angående rättegången, uppskattar det verkligen! Du verkar vara en så fin människa <3
  Men jag håller med alla andra här i kommentarsfältet, att det faktiskt ser ut som att det jag har skrivit är något din stalker har skrivit då du börjar stycket under med "Vad kul att du fortfarande kommenterar" osv… Förstår att folk blir förvirrade 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Är det bättre nu? 🙂

   Svara

   • i

    |

    Haha, ja mycket! Fänks 😀

    Svara

 • Emelie

  |

  Har psykot Facebook? Finns 2 st men verkar ju vara den skalliga typen. Helt rätt att skriva ut namn!! Så jävla bra. Ut med packet!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Helt rätt gjort, heja heja!! Tillsammans är vi starka och du har måååånga bakom dig <3

  Svara

 • Sofie

  |

  Så jäkla grymt av dig att hänga ut honom här! Rätt åt honom, även om jag vanligtvis inte är den hämdlystna typen, men ibland måste man bara sätta ner foten och stå upp för sin sak. Jag tycker du har varit alldeles för ”snäll” mot honom hittills, så jag gillar din nya ”power”-stil! Heja dig!

  Svara

 • Jasmine

  |

  Åh, blir så himla glad av att läsa dina svar, tycker det är så roligt att du gör sådana här inlägg så pass ofta. Har läst din blogg sedan jag var 17 (nu fyller jag snart 25). Då läste jag för din humor, skrattade alltid gott åt dina inlägg, men måste säga att jag verkligen älskar inriktningen du har på din blogg nu. Det är ju en riktig Girl-Powerblogg! Det är så fantastiskt hur du alltid peppar dina läsare och uppmuntrar till att vara ”coola”

  Svara

 • Amanda

  |

  Men tänker att det måste va smidigare att va svenskt medborgare om du skulle glömma ditt pass precis när du ska flyga, eller bara några dagar innan du ska åka tex 😛

  Svara

  • Nina

   |

   Släpp det, herregud.

   Svara

 • Stephanie

  |

  Vill bara säga att Norge inte tillåter dubbelt medborgarskap, och att man alltså måste avsäga sig sitt norska för att bli svensk medborgare. Skitdumt.

  Svara

 • moa

  |

  Du är så starkt, en sann inspiration! You go girl, heja heja!

  Svara

 • Sarah

  |

  Jag har också himla små fingrar och handleder och kan aldrig ha någonting men på H&M finns det ibland storlekar och där kan xs ibland passa, så det är mitt tips.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv