Follow my blog with Bloglovin

Den är tillbaka

DEN ÄR TILLBAKA. Glassen jag går och längtar efter hela året. Sandwich pepparkaka!

 

DSC01090

DSC01101

 

Kom förresten på världens bästa idé. Visst borde jag göra en julversion av den här? Att jag inte tänkt på det tidigare! Ska bjuda hem mina tjejer på julklappsspel och julglasstårta. Så får det bli.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Oskar

  |

  Åh, jag älskar den 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Är verkligen med på den idén ❤️️

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Helt klart borde du göra en julversion av den. Borde köpa ett exemplar själv, faktiskt. 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Ber om ursäkt för att denna kommentar blir lite opassande, och lång, men jag söker visa ord från dig Egoina, eller någon annan. Just nu sitter jag med ont i magen och nästan gråtfärdig för jag känner att jag har en sån vilja att börja dansa, MEN JAG VÅGAR INTE. Har alltid velat kunna dansa ordentligt, ”på riktigt” så att säga. Får ångest och blir avundsjuk så fort jag ser någon tjej dansa eller hör om någon tjej som dansar. Och det var för mig fruktansvärt att mitt ex hade x antal tjejer som kunde dansa i sin klass (och så distansförhållande på det. Gissa om jag trodde att han tänkte massa saker om dem), det gjorde mig avundsjuk, svartsjuk, osäker för att inte nämna att det inte gjorde något vidare för min redan dåliga självkänsla. Så en del som triggar mig är just tanken på de tjejerna, mina tankar kring hur mitt ex ser/såg på dem men även en känsla av jävlar anamma – jag ska fan också kunna dansa och känna mig samt bli snygg och sexig! In your face du din jäkel som dumpade mig! Men jag är nu 21 år och jag kan inte dansa, har ingen pang-kropp och som tidigare nämnt har jag inte direkt bra självkänsla eller självförtroende så liksom, dansa? jag? really? Dessutom är väl alla andra mycket yngre om jag nu skulle börja på en kurs, inte kul. Eller så är de helt enkelt bara jävligt duktiga och så kommer jag där, en katastrof i mänsklig form i princip. Blir obekväm bara av att tänka på det men samtidigt är ju dansa någonting jag vill! Det har alltid funnits i bakhuvudet. Kanske är det en omedveten dröm jag har. Hur ska jag tänka? Eller ska jag inte tänka alls och bara köra? Behöver visa ord!

  Svara

  • Cecilia

   |

   Vill du börja dansa så tycker jag att du skall köra på det. Det finns vuxengrupper eller grupper för nybörjare på till exempel Medborgarskolan och liknande och där bör du inte känna dig allt för lost. Jag gick en jazz-street-kurs när jag var… 22? och det funkade fint. Jag, som är en gammal fotbollsspelare och allmänt är lika vig som ett kylskåp, var lite rädd att inte kunna fixa rörelserna osv, men det var inga problem. Man gör det man klarar och kursledaren brukar kunna anpassa upplägget efter deltagarna.

   Däremot så undrar jag lite över din motivation. Du skriver inget om att du vill börja dansa för att det är roligt eller avkopplande eller liknande utan nämner endast att du vill bli snygg och sexig och att du är avundsjuk och svartsjuk på andra danstjejer, vilket får mig att undra om du funderar på det här av fel anledningar. Men hoppas att jag tolkar in för mycket i din text. Vill du börja dansa så gör det, men gör det för din egen skull.

   Svara

 • ISA

  |

  JAAAAAAAAA! *lyckorus*

  Svara

 • Sophie

  |

  Så himla bra krönika du skrev i senaste numret. Det är så bra att du uppmärksammar sådant, för tyvärr lever vi inte i ett jämställt samhälle, även fast många verkar tro det. Bra jobbat! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Blir så glad <3

   Svara

 • Jossan

  |

  Du som följer Grey’s Anatomy, är det värt att börja titta på det igen? Jag tröttnade någon gång under säsong 10 men nu ser jag reklam för nya säsonger och det verkar ju så bra!! Är det verkligen så bra att jag ska ta mig igenom de säsonger jag har missat eller ska jag strunta i det? Haha, i-landsproblem menmen…

  Svara

 • alex

  |

  VÄRLDENS GODASTE GLASS! ÄNTLIGEN! JA! CAPS LOCK OCH UTROPSTECKEN!!

  Svara

 • Caroline

  |

  Gör pumpkin pie! Smakar som mjuk pepparkaka i frasig pajdeg. Så gott!Passar bra nu i Halloween tider också!

  Svara

 • Ninni

  |

  Den har jag aldrig smakat. Verkar god 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Kostar bara 10kr på alla statoilmackor

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv