Follow my blog with Bloglovin

Fryser ihjäl

Hur kallt är det inte nu då?!? Jag har seriöst frusit från att jag vaknade idag tills nu. Konstant. Kvittar vad jag gör. Men nu ÄR det väl ändå kallt? Jag har ju tyckt det i över en månad, men idag kunde även min gravida kollega (som hittills har tyckt det varit hur varmt som helst och till och med sätter på AC:n på kontoret…) hålla med.

Jag vill lägga mig i ett varmt bad och inte gå upp förrän i typ april. Det hade varit något. Under förutsättning att vattnet fortsätter vara varmt då. Och att någon matar mig.

Handlade lite nya kläder igår, bland annat en ny kofta. Den är från Cubus och kostade 299 kronor. Vad har hänt med Cubus? Jag brukar aldrig hitta något där, men på sistone har jag hittat flera fina saker. Kanske det blivit lite som Lindex? Jag minns att när jag var liten var Lindex absolut inte en affär man handlade i. De hade bara fula tantkläder. Men idag tycker jag att de har jättefina grejer. Hehe…..ja. Eller så är det jag som blivit äldre.

 

DSC00772

DSC00782

DSC00777

/Så himla trött tjej.

 

DSC00737

DSC00729

Det bästa med den är att den inte hårar. Alla håriga tröjor och koftor har en tendens att göra det annars och så är det helt omöjligt att ha en svart kappa (eller blå i mitt fall då) utan att den blir helt luddig. Men inte denna. Win!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Klara

  |

  Jag sa exakt samma grej häromdagen. Vad har hänt med Cubus?? Rådissade alltid den butiken förr och nu hittar jag något varje gång jag går in där!!?

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur!!! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygg! Håller med om att det har varit fasligt kallt nu på slutet. 🙂

  Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Jag håller med, det är iskallt ute!
  Som grädde på moset har hela värmesystemet på jobbet pajat så det är ganska kallt även inomhus.
  Som tur är har jag semester och behöver inte gå till jobbet imorgon 🙂

  Svara

 • Angelique

  |

  Känner igen det där med Lindex.. det var big no no i yngre dagar men nu frossar jag i sköna koftor därifrån och andra butiker. Tror helt klart det har med åldern att göra 😉

  Svara

 • Karre

  |

  Cubus har verkligen blivit bättre! Med vänlig hälsning, 29år

  Svara

 • Cicci

  |

  Snyggt med rak kant på både kofta och kappa! Det matchade du bra 😉

  Svara

 • Emmelie

  |

  Supersnygg! Både koftan och kappan!

  Svara

 • iz

  |

  Håller med! Jag har min stora vinterjacka redan! Snygg kofta, får nog sticka inom Cubus snart. Trevlig helg

  Svara

 • Josefine

  |

  Tycker det är många ”budget-butiker” som har fått in mycket fint. Gäller dock att plocka ut guldkornen. Jag köper aldrig något i akryl tex, och allas stickade plagg innehåller ju i princip det..

  Svara

 • ISA

  |

  jo det är apkallt. Mår psykiskt dåligt av kylan också. haha, så konstigt att jag bor i detta land. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Sååå skönt!

   Svara

 • Fanny

  |

  jag tycker också cubus har rätt snygga saker, däremot har de så LITE saker? iallafall i denna stad. Man kollar genom damavdelningen på inte ens två minuter. resten är herr, barn och underkläder. skittrökigt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är faktiskt sant!

   Svara

 • Sophia

  |

  Cubus har en del snyggt men handlar aldrig där numera p.g.a att mycket av deras kläder är riktigt dålig kvalitet! Ett par pyjamasbyxor jag köpte sprack i sömmen på sidan efter en användning. Tröjor har tappat formen/blivit noppiga efter typ två tvättar. Håller ungefär samma klass som Gina tricot..skitkläder är det tyvärr oftast enligt mig.

  Svara

 • Jan

  |

  Klädaffären som absolut ingen handlar i..? Joy! Men den finns där ändå! Går aldrig under. Måste vara en front för pengatvätt..?

  Svara

 • Frida

  |

  Snygg kofta! Undrar också vart du köpt den grå tröjan med vit ’volangkant’ (?) som du har under koftan? 🙂

  Svara

 • Ninni

  |

  Haha jag tyckte också att Lindex hade fula tantkläder som liten 😉

  Svara

 • JUNITJEJ

  |

  Vilken snygg kofta!!!!

  Svara

 • Emilie

  |

  Men snygg kappa! Vart har du köpt den? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv