Follow my blog with Bloglovin

En sån dag

Idag verkar vara dagen då ingenting går rätt. Jag har ändå en ganska stor marginal till mina byten på morgonen, men just idag klaffade ingenting och allt var precis lagom sent så att jag skulle missa nästa. Dessutom satt jag bredvid en man på tåget som stank sprit. Inte sådär jättekul klockan 07.00 en tisdag (eller någonsin kanske). Det här med körkort var det ja…

 

IMG_5712

Såhär såg jag ut igår när jag fikade med tjejerna. Fönsterselfie utanför någons trapphus. Hade mina *snabba skor* på mig.

 

IMG_5708

Yoloade och tog bakad potatis med räkröra istället för kycklingröra som jag alltid tar. Stort misstag. Alltså jag vill prova nya saker och inte hamna i samma ”rutin”, men det är så svårt vad gäller mat. Blir ju alltid besviken när jag provar något annat än vad jag brukar äta.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Angelique

  |

  Hoppas att resten av dagen blir bättre!

  Svara

 • Robert

  |

  Nej, mat vill man inte yoloa(?) för mycket med. Snygga skor. 😉

  Svara

 • M&M

  |

  Jag brukar tänka att det finns två typer av människor – de som alltid testar nya saker och de som alltid tar samma för att vara på den säkra sidan. Har bara försökt acceptera att jag själv är den andra tråkiga typen, som nästan alltid tar samma eller något jag är ”säker” på att jag kommer att tycka om. Det är väl viktigare att det ska va’ gott ändå? ;D

  Svara

 • Sofie

  |

  Sitter man bredvid någon som luktar illa eller bara är störande så får man byta plats, det är en rättighet i kollektivtrafiken enligt mig. Ibland står jag hellre än sitter bredvid någon jobbig.

  Svara

 • Sara

  |

  I alla fall om man inte har så mycket pengar och äta ute är dyrt och då vill man i alla fall kunna njuta av maten 😉 haha

  Svara

 • Sabiina är namnlös

  |

  Hejsan!
  Jag har en simpel fråga och väljer att kommentera ^^ anyway så vet jag att du är lite smått från Norge och jag undrar om du har några tips/vet hur man skaffar jobb/boende där som ung svensk? Vart vänder man sej och vad ska man göra för att inte bli lurad eller liknande?
  KRAM

  Svara

 • Linda

  |

  Men det är någonting med dagen idag! Min morgon var också allt annat än rätt. Det tog tid att vakna och har fortfarande inte tagit mig in i duschen och än mindre ut…

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi skyller på dagen! Den är nog bättre imorgon 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Vill uppmärksamma dig på ett (rätt litet dock) problem jag har med din blogg, och det är att man måste uppdatera sidan varje gång man går in på den för att kunna se nya inlägg, (innan jag upptäckte det trodde jag att du inte skrivit något på en vecka .. [x ) använder safari som webbläsare!
  Som sagt, rätt litet problem men tänkte att det kanske är bra om du vet om det ändå 🙂

  Svara

 • Sofie

  |

  Yoloa när man äter ute fungerar inte alls för mig. Äter jag ute och betalar dyra pengar för det då tar jag något jag vet jag gillar och kommer njuta av 🙂 Om det är en annan rätt på menyn som jag är väldigt nyfiken på brukar jag övertala min man att beställa den så delar vi (vilket slutar med att jag äter den rätten som är godast helt enkelt och han får ta den andra) 🙂

  Svara

 • KATTIS -+Bloggar+om+julen

  |

  Å så brukar det bli för mig med, när jag provar något nytt blir jag alltid besviken och önskade att jag tog det jag brukar 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv