Follow my blog with Bloglovin

Gör ditt val

GÖRDITTVAL_TWITTER_EGOINA

 

För några veckor sedan blev jag tillfrågad om att vara med i en stor kampanj som Allastudier.se har tillsammans med Metro och idag kan jag äntligen visa er resultatet! Kampanjen går ut på att uppmuntra folk att söka till universitet och högskola och jag känner mig så smickrad och hedrad över att de valde mig som en av profilerna.

Att plugga är det bästa jag gjort (även om det till tider inte alltid låtit så här..haha). Att få träffa likasinnade, att få nörda in mig på det som jag tycker är roligt och att det dessutom ledde till att jag fick ett jobb som jag älskar är bland det bästa som hänt mig. Vägen till vad jag har velat göra har inte varit rak eller lätt alla gånger, jag har ångrat mig många gånger på vägen. Det är inte alltid lätt att veta ”vad man vill bli”. Vissa har det klart för sig redan från barnsben, medan andra måste prova sig fram. Det fina är ju att vi kan göra det och att vi har möjlighet till så bra utbildningar här i Sverige. Oavsett vad som händer framöver är jag glad över att jag gick en utbildning och att jag tog examen, det har verkligen utvecklat mig som människa.

Tryck HÄR för att se mitt klipp och besöka Allastudier.se som är Sveriges största utbildningssajt (eller titta på det nedan). Gör ditt val idag! Om ni vill ansöka till universitet eller högskola är sista ansökningsdag den 15 oktober!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (42)

 • Robert

  |

  Brukar tänka att jag kan vara stolt över min utbildning oavsett vad som händer. 🙂 Det mesta verkar kunna hända när jag är i farten i många andra sammanhang. ”Din uppgift i livet är att sticka ut från mängden”, som någon sa till mig. 😉

  Svara

 • Kat

  |

  Men Guud, vilken charmig dialekt!
  Läser ju din blogg ”på stockholmska” i mitt huvud, haha! 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Vi gör ju verkligen helt olika saker du och jag, men vägarna att påverka andra till det positiva och bidra med något bra är många. Är stolt över dig och är stolt över att ha dig som vän!

  Jättebra klipp. Du verkar helt lugn och det är varken för lite eller too much. Tänk vad duktig du är på massa saker 😀

  <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men fina du! Blir ju helt rörd av din kommentar! <3 Tack så mycket! Känner samma!! 🙂

   Svara

 • Hollo

  |

  Oh my god!! Insåg precis att det är första gången jag hör din röst …och du talar skånska! Jag blev av någon anledning skitförvånad… Trodde kanske att du skulle talar norska eller nått…
  Keep up the good work.

  Svara

 • Josefine

  |

  Klippet blev jättebra! Tyckte inte alls du kändes stel (som jag vet att du var rädd för).

  Klart att det vore bra med en högre utbildning (har gymnasiet som högsta utbildning för närvarande) men jag känner tyvärr noll motivation till att börja plugga igen. Vill inte bli fast på en plats i flera år framöver. Det är enda anledningen jag kan ge egentligen…

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack!! 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  Så duktig du är! O vilken härlig röst du har! Riktigt inspirerad att se klippet, min pluggmotivation som typ inte existerat på ett tag kom tillbaka 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack! 😀

   Svara

 • Malin

  |

  Härlig video, känns som att din personlighet kommer fram bra i den och som att man fick veta mer av dig, kul! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul att du känner så! Var lite nervös 🙂

   Svara

 • Nillan

  |

  Jag har funderat länge på att läsa vidare.. men haft svårt att hitta motivationen. Känner mig lite mer peppad nu! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Glad jag blir! 🙂

   Svara

 • Josefine

  |

  ååh du verkar vara en sån underbar person 😀 så himla klok och har båda fötterna på jorden. Studerar ungefär samma sak som du gjort och får äntligen min kandidat examen till jul 😀 du är en förebild för många även för mig såklart! Önskar att vi var kompisar! 😀 haha

  Mvh Josefine på 23 år.

  Svara

  • Egoina

   |

   Då är vi kompisar då! 😀 <3

   Svara

 • Lisa

  |

  Vad fin och duktig du var i klippet! Helt fantastisk! Och din röst är fabulous 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Åhhh tack <3

   Svara

 • Elin

  |

  Tyckte videon var jättebra! 🙂 Men blev precis som många andra förvånad över att höra din röst. Tyckte du lät så vuxen, haha. Själv har jag en ganska ljus röst som jag ibland uppfattar som lite barnslig när jag hör den själv.
  I vilket fall som helst, väldigt kul samarbete!

  Svara

 • Iz

  |

  Du är en talang framför kameran, helt lugn och charmig

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så glad jag blir! Var supernervös 🙂

   Svara

 • sandra

  |

  Det är sex AND the city, inte in. Vissa tror att det är en mandela effekt eftersom att många minns det som in.

  Svara

 • Sandra

  |

  Duktig du är! 😀
  Blir alltid förvånad över att du har dialekt dock, haha, vet inte varför .. ^^
  Har precis börjat läsa kommunikationsprogrammet, mycket tack vare dig, tyckte din utbildning verkade intressant och kollade sen upp vad som fanns på högskolan där jag bor! Ska läsa strategisk kommunikation nästa termin 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Eftersom jag är skåning själv så måste jag erkänna att man hör när lite annan dialekt smyger in.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad för annan dialekt? 🙂

   Svara

  • Marie

   |

   Haha är också skåning men hör bara skånska åt det helsingborgska hållet 😉

   Svara

 • Elin

  |

  Åh, du verkar vara en så genuint härlig person, du gjorde superbra ifrån dig! Jag har precis börjat läsa till ekonom och jag måste erkänna att motivationen tryter lite för tillfället men så kollade jag bland annat på din och Daniel Paris videor och blev så glad. Tycker det Daniel sa var bra om att han var tacksam nu efteråt för att han valde att gå klart skolan. Jag tror vi måste påminna oss själva om vad vi faktiskt får i slutändan även om det känns jobbigt på vägen. De här 3-4 åren kommer ju att göra att jag förhoppningsvis får jobba med det jag vill resterande 42 arbetsår! Du förtjänar det bästa, kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Heja! Ge inte upp 🙂

   Svara

 • Hanna

  |

  Yeiii heja dig! Så bra! Jag hade varit sjukt stel om jag visste att jag blev filmad från sidan sådär, känns mer naturligt att liksom ”prata till kameran”.

  Svara

 • Felicia

  |

  Heter du Skjerve i efternamn också?

  Svara

 • Alva

  |

  Bra video, håller med alla andra och älskar alla ”Skåne-dialekter” haha, ni verkar som det bästa folket typ 😀
  Själv är jag extremt sugen på att plugga vidare till djursjukvårdare men tog studenten i våras med flera ämnen man måste ha för att söka underkända, så håller på att läsa in dem nu men är sjuk hela tiden 🙁 känns så långt borta plus att jag har noll lust med att plugga t ex matte, på min gamla gymnasieskola med typ noll personer att prata med.. Tips? För att hålla upp motivationen <3

  Svara

 • Josefine

  |

  Med risk för att låta lite läskig är jag tvungen att säga att om jag var lagd åt det hållet eller var en heterosexuell man hade jag fallit pladask för dig i den videon. Så lugn, harmonisk, äkta och så himla söt 🙂

  Fast du verkar ju vara en kanontjej annars också såklart.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha gulle! <3 Eller om du var en homosexuell kvinna också, kanske 😉

   Svara

 • malin

  |

  Heeeej kul och höra dig prata hehe (du borde ju göra det mer), jag tänker ju dina blogginlägg på kalixmål typ 😀

  Svara

 • Emelie

  |

  Men vilken härligt dialekt du har!! Jag läser i mitt huvud som att du pratar stockholmska, men du har ju en ännu härligare dialekt!

  Svara

 • Boel

  |

  Åhh vilken mysig video!
  Blev jätte glad och inspirerad av att våga börja plugga även om det senare känns fel och jag vill byta! 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag bara älskar din dialekt! Men precis som alla andra säger har jag ju alltid trott att du har ”min” dialekt, vilket ju är bohuslänska!

  Mycket bra sagt förövrigt att det är okej att byta utbildning och börja på nytt ifall det inte känns rätt.

  Ha en trevligt helg,
  Linnea

  Svara

 • Sofia

  |

  Hej!
  Du säger i klippet att det var när du hörde en gästföreläsare berätta som sitt jobb som du insåg att det var vad du ville göra. Vad var det hon jobbade med? Jag tycker att strategisk kommunikation verkar otroligt intressant när jag läser om det men lyckas inte få någon bild av vad man egentligen kan jobba med efter utbildningen. Skulle du vilja berätta lite om vad man kan göra i framtiden när man läst detta?
  Tack bästa Regina!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv