Follow my blog with Bloglovin

Workday

FullSizeRender(3)

 

Oj vilken seg dag jag haft. Jag har legat i sängen och ätit godis tills nu i princip. Men nu ska jag ta tag i dagen. Söndagar brukar nämligen vara min “workday” då jag försöker fixa blogginlägg inför veckan, städa och annat tråkigt samt göra matlådor. Men jag tyckte jag förtjänade en sova-hur-länge-jag-vill-dag och göra-ingenting-förmiddag. Mycket skönt. Jag-gör-det-sen-filosofin straffar sig som bekant alltid senare.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Mitt liv+2.0

  |

  Lösgodisets Dag var ju i fredags 🙂
  Men det funkar säkert en söndag också 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Precis! Missade det i fredags. Åt dock massor av godis, men inte just lösgodis 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Skönt att man inte alltid behöver vara “duktig”. 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Random fråga, kan inte du fota din lägenhet och lägga ut i något inlägg, så vi (jag) får se hur den ser ut? 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Tycker du ska prova laga matpajer. De är perfekta att frysa in och blir många matlådor. Min favvo är bacon, champinjoner och broccoli. Mumma!

  Svara

 • Sofia

  |

  Hej! Jag vet inte om du minns, men för en månad sedan skrev jag till dig – “Egoina hjääälp! Det är så att jag har flyttat till en stad jag ska börja plugga i, och jag är så ledsen och har så mycket ångest att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Kan inte förstå hur jag ska kunna överleva här och plugga i tre år. Har du några tips som kanske gör det enklare att börja plugga alltifrån själva pluggandet, vänner, och att flytta hemifrån? Kram!”

  Och fick ett så himla peppigt och bra svar av dig – och nu har det gått en månad och jag vill bara tacka dig för all pepp – nu trivs jag jättebra och har hittat massor med härliga kompisar! Det kanske låter fånigt, men det hjälpte verkligen mig så himla mycket varje dag som kändes jobbig att “familjen, mina kompisar och till och med Egoina sa att det tar lite tid men att det blir bra!!!” och så stretade jag på ett tag till, hahaha! Så ett stoooooooort TACK bästa du för motivationen som slutligen gjorde att jag vågade stanna kvar! KRAMAR!

  Svara

 • Ninni

  |

  Såna dagar behövs ibland! 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  vad tyckte du om gone girl? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Såg inte klart den tyvärr :/

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv