Follow my blog with Bloglovin

Redo för en ny vecka

Jag jobbade ikapp med vad jag behövde göra och är snart redo för en ny arbetsvecka. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska lyckas somna snart? Nu i efterhand var det kanske inte sådär megaklokt att sova halva dagen.

Det är helt sjukt att JAG numera går upp 05.50 varje dag? Det värsta är att jag inte ens tycker det är speciellt jobbigt. Men det kanske är en vanlig sak att säga två veckor in? Typ som föräldrar som precis fått en liten bebis och säger att det ”är ju inte alls jobbigt” och andra småbarnsföräldrar ryter ”vänta bara”.

 

image3

20150911_223555

20150911_223614

20150911_223927

Några bilder från läsarträffen. Bästa kvällen!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Mitt liv+2.0

  |

  Stanna uppe i stället och titta på månförmörkelsen i natt.
  Jag har ställt klockan på 04.30 för att inte missa 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Funderade på det, men kommer nog vara gaaanska trött då. Men kanske hinner se något när jag går upp 🙂

   Svara

 • Rosanna

  |

  Hahaha alltså ”slänga med håret bilderna” är såå bra!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Vi trodde vi var så sensuella och snygga och så bara…nä. 😉

   Svara

 • Elin

  |

  Vad förvånad jag blev när jag såg mig själv i flödet på bloglovin, haha! (Första bilden)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha förstår det 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Är nog en vanesak att gå upp tidigt. Problemet är om man börjar gå upp kl. 6 på helgerna också. 😉

  Svara

 • Emma Vrede+Svensson

  |

  Jag går upp vid 05.40, har gjort det sen studenten tidigare i år, och jag tycker det är rätt lugnt att gå upp, det jobbiga är att behöva lägga sig så himla tidigt, är sällan färdig med dagen vid tio-elva!

  Svara

  • Egoina

   |

   Känner samma! Kommer inte i säng innan 00.00 🙁

   Svara

 • Elin

  |

  Hahaha, känner verkligen igen mig! Fick ett städjobb precis efter studenten i våras vilket innebär att jag börjar klockan sex varje vardag. De första veckorna tyckte jag inte alls att det var svårt att gå upp, vilket kanske kan bero på att jag var fett duktig på att gå och lägga mig i tid…
  Men nu, när det dessutom är mörkt när man vaknar ca halv fem, är det sååå mycket jobbigare!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv