Follow my blog with Bloglovin

Ny favorit

Jag måste visa er min nya favvotröja! Ni minns att jag var på jakt efter en polotröja? Det blev inte så mycket med det, men istället hittade jag denna.

 

IMG_5457

DSC00458

DSC00463

 

Eller den har ju nästan en polokrage i alla fall? Tänker att det är bättre än inget? Jag är i alla fall mycket nöjd och tror att den och jag kommer vara bästa kompisar de närmsta månaderna. Och redan nu för den delen. Eller är det bara jag som fryser halvt ihjäl varje dag? Vissa dagar står det är att det är 18 grader, men alltså HURDÅ undrar jag? Tror appen ljuger. Känns ju som vinter.

 

DSC00454

DSC00445

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Diana (La+Madre)

  |

  Tröjan är jättefin! har inte vart inne på Cubus på jättelänge, men dom brukade ha fina saker faktiskt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Jag brukar inte det heller, men ibland har de guldkorn 🙂

   Svara

 • Emelie

  |

  Superfin! Så mysigt med höst och att få klä sig lite varmare tycker jag 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Jättesnygg! 🙂

  Svara

 • Sofie

  |

  Och jag, som brukar var så frusen av mig, är så glad att det är så varmt fortfarande 😀 Speciellt de dagar man får kavla upp ärmarna på jackan på hundpromenaden. Känns som sommar 😀

  Svara

 • Tove

  |

  Ja, det är ju faktiskt nästan en polo. OM polotröjor inte var polotröjor alls utan något helt annat 😉 Men den var fin iaf. Tycker inte att polotröjor är så fina ändå, det ser ut lite som att tröjan försöker äta upp sin ägare så.. i min bok vinner din tröja. xD

  Svara

 • jas

  |

  Alltså dina ögon! Så fin 🙂

  Svara

 • Ninni

  |

  Ser mysig ut! 😀

  Svara

 • BEX BEAUTY

  |

  Ååh så snygg! Kommer nog köpa en likadan när lönen kommit in, hehe.

  Svara

 • ISA

  |

  meh! den där har jag spanat på flera gånger ju! nu blev jag ännu mer sugen när den var så fin på! 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Nu när du börjat att arbeta antar jag att du tidsinställer inlägg.. Men ställde du detta på 09.57 avsiktligt haha?

  Jag har isåfall samma tvångstanke 😀 ställer alltid väckarklockan på typ 05.56 eller nåt;p

  Svara

 • S

  |

  Varför de skorna? 🙁 vet att du inte är någon fashionbloggare men de skorna ser ut som trash

  Svara

 • Bianca

  |

  Vart har du köpt dina fantastiskt välsittande byxor ??????

  Svara

 • Alice

  |

  Var har du köpt byxorna? De ser riktigt snygga ut! Tröjan också såklart 😀

  Svara

 • Lovisa

  |

  Haha en sån köpte jag med häromdan 🙂

  Svara

 • nina

  |

  Passar dig jättebra! 😀
  Gillar mobilskalet också!

  Svara

 • Elin

  |

  Alltså förlåt, men det enda jag kunde fokusera på var rosetten på dina skor. Om du är som jag (och superduperstör dig på att rosetten blir sne) men inte listat ut hur du ska knyta för att få den jämte skon istället för att peka rakt upp så ska du få ett tips.

  Knyt den första knuten “åt fel håll” och gör sen rosetten som vanligt. Det kommer kännas jätte konstigt att knyta “fel”, men testa! med att knyta fel innebär att om du alltid tar höger snöre över det vänstra så ska du nu ta det vänstra över det högra.

  Jag trodde inte från början att jag faktiskt knöt knuten regelmässigt åt ett håll, utan att det varierade typ, men så är inte fallet.. wierd jag vet – men rosetten blir rak 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHA tack 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv