Follow my blog with Bloglovin

Fredagskänsla

Här ser ni utsikten från mitt skrivbord. Rätt så trevligt om ni frågar mig.

 

Processed with VSCOcam with g3 preset

 

Fredag idag. Woho! Just nu har vi knäckebrödsrast. Det är egentligen en vanlig förmiddagsrast, men alla äter alltid knäckebröd, så det är ett mer passande namn. Samma sak med rasten på eftermiddagen då alla äter bananer. En kollega sa det till mig första dagen. ”Klockan 10.00 äter vi knäckebröd och klockan 14.30 äter vi bananer”. Haha, älskar det.

Jag har ännu inga planer för dagen, men vet ni vad som är underbart? Jag har FREDAGSKÄNSLA. Nog för att jag haft en helt galet bra jobbvecka, men det är ändå skönt att känna den där lilla längtan inför helgen. Som en liten present. Oj vad jag saknat det de där åren utan ”riktigt jobb” (dvs måndag-till-fredag-fasta-tider-jobb).

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Diana (La+Madre)

  |

  Så snyggt! Jag önskar att jag hade en sån utsikt eller ett skrivbord överhuvudtaget. Måste fixa mitt arbetsrum. 😀

  Svara

 • Oskar

  |

  Hoppas du får en fin fredag! 🙂 ”Fredag tvekar aldrig” 🙂

  Svara

 • anna

  |

  Alltså, nu har du haft bokstaven  ovanför din header i flera dagar.Ska du inte ta bort den snart?

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, jag som varken äter knäckebröd eller bananer. Får ont i magen av bananer ibland. 😉

  Gillade de där tavlorna skarpt. 😀

  Svara

 • Ingela

  |

  Härligt med fredags-känsla!

  Svara

 • Marie

  |

  Hoppas att du får en trevlig helg. 😀 Jag har också precis tagit examen och börjar mitt nya jobb i oktober, är lite nervös. Har du några bra tips? 🙂

  Svara

 • Heja Emma!

  |

  Älskar flamingon!! Vet du vart den finns att köpa?

  Svara

 • J

  |

  Har du fixat ”inredningen” (tavlorna & flamingon själv? Superfint❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det såg ut så 🙂

   Svara

 • Mitt liv+2.0

  |

  Roliga raster 🙂
  Testa att äta en banan kl. 10.00 och se vad som händer 🙂
  Hoppas du inte får sparken bara om du bryter mot reglerna 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  Hej fina du!
  Jag ville bara passa på att gratulera så himla mycket till ditt nya jobb – så kul & spännande. Ge dig själv en stor klapp på axeln från mig..& en liten kram!
  Jag tänkte även passa på att säga, med glädje, att du nu måste uppdatera din lilla profiltext(?) här på bloggen! Du måste ju liksom berätta för hela världen hur bra du är som har fått ditt drömjobb! (Om du vill det såklart)
  Skyller alla mina utropstecken på att jag är glad för din skulle & tycker att du förtjänar detta väldigt mycket! Hah.
  Ta hand om dig – kram.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! <3 <3 Ja, det måste jag ta tag i!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv