Follow my blog with Bloglovin

För att runda av arbetsveckan

Jag är väldigt trött idag, vilket kanske inte är så konstigt, så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag ville fira att jag haft en grym vecka, men orkade inte laga mat och bestämde mig för att hämta takeaway. Egentligen ville jag fira med finmat och inte typ pizza, men det kändes deprimerande. Jag kan inte gärna gå och köpa oxfilé att ta hem i min ensamhet liksom. Men sen tänkte jag efter. Ska man ta hem mat och äta i sin ensamhet kan man väl lika gärna göra det med stil?

Det blev dock inte oxfilé då jag inte vet om den hade kommit till sin rätt i takeaway-form, så jag valde fläskfilé med bea och pommes. Klassiker.

 

DSC00316

DSC00332

DSC00328

Åt maten till Idol såklart. Det är väldigt många bra med i år. Min favorit är Amanda!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Sofia

  |

  Bojkottar idol efter att Wilhelm åkte ut haha!
  Jätteroligt att du verkar trivas med nya jobbet också förresten

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • JOSEFIN B

  |

  Så gott det ser ut 🙂

  Svara

 • Jackie

  |

  Min favvo är också Amanda! Simon är också bra. Många udda fåglar med i år, skitkul!

  Svara

 • tula

  |

  Alltså ghettobarbie! <3

  Svara

 • Klara

  |

  Vad roligt att du fick ditt drömjobb! men är det bara jag som har missad vad du jobbar med?:)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv