Follow my blog with Bloglovin

Ej missad fika

Denna arbetsdag var över innan jag ens hann blinka. Jag har suttit i möte nästan hela dagen. Vi ska snart göra en stor lansering, så det är mycket som händer i samband med det. Jag skulle gå hem två timmar tidigare idag och missade därför fredagsfikan som en kollega bakat och tagit med.

Trodde jag.

Under mötet fixade min chef fram en arrakskaka och en chokladboll endast till mig eftersom jag inte skulle vara kvar sen. Vore ju förödande om inte jag fick ta del av fikan liksom. Alltså hur snällt då?!?!

 

IMG_5452

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 En bra chef är nog det viktigaste av allt på en arbetsplats. 🙂

  Svara

 • Maria Larsson

  |

  Blev inte alls det minsta sugen på chokladboll nu..

  Svara

 • Anna

  |

  Men åh så gulligt gjort av chefen! 🙂 Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv