Follow my blog with Bloglovin

Min spontana reaktion

Haha, detta är sååå jag:

 

FullSizeRender

 

Häromdagen skulle jag slänga sopor på bakgården och så kom en hund fram till mig. Min reaktion (med bebisröst) = ”Åhhh, men HEEEJ vovven! Vad gör du här själv? Hur är det med dig? Men vad sööööt du äääär”. Sen upptäckte jag ägaren lite längre bort och ba *undviker ögonkontakt, låtsas som ingenting och går in igen*. Någon som känner igen sig?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Jessica

  |

  Hahaa! Jaa! Knasigt, men så sant! Hög igenkänningsfaktor på den! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Haha! Samma här. Brukar vilja stanna och prata med alla katter jag träffar på. 😀

  Svara

 • Lisa

  |

  Trots att jag är hundägare själv så: JA! 🙂 Jag är alltid mer intresserad av hunden än personen som håller i kopplet. Med en gång jag ser en hund pratar jag som en bebis och om jag är med vänner och möter en hund på vägen så umgås jag med den och struntar i dem. Hunden är helt enkelt trevligare haha!

  Svara

 • Carro

  |

  Hundtricket funkar alltså inte på dig;)

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • ISA

  |

  Öh. jaaaa! samma sak med barn, de är ok. Andra människor är oftast mycket märkliga 😉

  Svara

 • Erika

  |

  Hahaha så jag också

  Svara

 • Ida

  |

  Alltså, jag gör samma sak även när jag träffar min sambos familj som jag då älskar. Men när vi åker dit så kan jag liksom spendera första kvarten med att pipa, krama och leka med deras hund, och därefter går jag in i huset och hälsar på alla tvåbenta 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Dogs are better people than people 😀

  Svara

 • nina

  |

  Haha känner så igen mig! 😀

  Svara

 • öz

  |

  åh känner mig också stressad för jobb och skola och barn och familj och allt det där man ska borde ha snart när man snart är 26 år. Och jag har dessutom många år kvar att plugga (läser världens längsta utbildning :S ) Även om det är lättare sagt än gjort så försöker jag leva i nuet…

  Svara

  • öz

   |

   oj skrev detta under fel inlägg. ska skriva det under det rätta inlägget nu 🙂

   Svara

 • a.

  |

  Haha same! Sitter hellre och kollar på en larv än att kallprata med främlingar..

  Svara

 • Malin

  |

  Haha jaaa hälsade på en duva en morgon vid min tunnelbanestation. Kändes sådär friskt när folk glodde på mej. Tur jag hade kavaj för att väga upp.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv