Follow my blog with Bloglovin

Anmäl er!

Vet ni! Jag fick en briljant idé till min läsarträff. Varför inte hyra ett konferensrum på hotellet jag ska bo på? På så sätt kan vi vara säkra på att alla får plats. Det är dock inte lika mysigt som på ett café eller liknande. Men vi kan ju alltid göra det bästa av situationen.

Jag behöver er hjälp! Jag behöver veta hur många som kommer. Dels för att det kostar en del att hyra en lokal, men också för att jag behöver veta ungefär hur stor rummet/lokalen måste vara. Är intresset svalt kör vi på café istället.

Anmäl er på eventet nedan om ni kan och vill komma. Som ni ser är det två olika tider och dagar, anmäl er till det ni kan eller anmäl er till båda om ni kan det. På fredag är det cirka 18.00 och på lördag är det dagtid, men exakt tid är inte bestämd ännu. Anmäl er gärna snabbt, för jag måste återkomma med besked. Eventet med flest anmälningar vinner. (Har ni inte Facebook så kommentera).

Så taggad! Hoppas ni har möjlighet att komma trots att det är väldigt spontant.

 

Skarmavbild 2015-09-09 kl. 14.18.16

Skarmavbild 2015-09-09 kl. 14.18.31

 

Jag vet inte hur man lägger ut Facebook-events på bloggen (någon som vet??), så jag gjorde printscreens. Klicka på bilderna för att komma till eventen och läsa mer.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Louise

  |

  Ååh vad roligt! Jag lever lite under en mossig sten så har inte Facebook, går det att vara med ändå? Jag röstar för fredag kl 18! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart! Då vet jag att en röst ligger på fredag 😀

   Svara

   • Louise

    |

    Yaay, vad roligt!! 🙂

    Svara

 • Diana (La+Madre)

  |

  Men shit vad snart det är.. jag ligger hemma i halsfluss.. haha. får se om jag kan repa mig tills dess men vill inte komma dit och smitta alla. Låter som en superkul grej!

  Svara

 • Sophia

  |

  Gud vad kul! Jag kan vilket som, är Lundabo men i Sthlm över helgen. ÖDET

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha verkligen!! 😀

   Svara

 • Emma

  |

  Men. Alltså. Varfrhar v inte en skånsk läsarträff? Du bor ju här och allt. Det önskar jag mig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det ska vi fixa! Jag lovar! 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Jag kan komma på lördag så det röstar jag för! 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh vad roligt det hade varit att få träffa dig! Dock har jag en dotter på 2 månader som jag ammar så kan inte lämna henne hemma för att åka iväg till Stockholm (bor i Uppsala).
  Hoppas ni får det super mysigt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hon får såklart hänga med, men förstår om du inte vill det 🙂

   Svara

   • Sofia

    |

    Åh vad synd att jag inte såg ditt svar tidigare! Synd att jag missade det! 🙁

    Svara

 • Maria

  |

  Känslan när man har läst igenom din blogg från sista sidan till nu… vad ska jag nu göra om dagarna?! 🙁 Tack återigen för bästa sällskapet på nätet! 😀 ♡

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det funkar. 🙂

  Svara

 • Maya

  |

  Ååh, jag vill men det känns som om jag kanske kommer vara yngst, hehe. Men jag kan båda dagarna :).

  Jag är 15 år så, aa :). Men får man ta med sig en kompis?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tänk inte på det! Det får man absolut 🙂 Bjud in kompisen till eventet 🙂

   Svara

 • Mimma

  |

  Nej vad kul. Bor själv i Finland och kommer att vara på kryssning till stockholm just från fre-sö. Och skulle gärna komma. Men åker dit med min teater, och har inbokat junibacken, 😛 men beroende på vilken tid det blir på lördag skulle det vara härligt att komma förbi

  Svara

 • sofia

  |

  Synd att jag jobbar både fredag och lördag 🙁 Men ni får ha det så bra och hoppas din weekend i stockholm blir toppen!!! Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv