Follow my blog with Bloglovin

Angående läsarträff

Jag ska åka till Stockholm på torsdag och åker hem på söndag förmiddag. Jag pratade ju lite löst om det, men har nu bestämt mig för att det är klart vi ska ha en läsarträff! Jag behöver dock lite hjälp. Det hade passat bäst för mig på fredag runt 16.00 eller någon gång på lördagen. Vad tror ni blir bäst? Och det jag behöver mest hjälp med: VAR? Jag känner ju inte till Stockholm så bra. Finns det ett café som hade passat bra, eller borde vi träffas någon annan stans? Det kan ju komma två personer, men det kan också komma trettio personer, jag har ingen aning. Hjälp tack.

Ska bli så kul att träffa er!!!

 

IMG_5153

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (29)

 • Ina

  |

  Åh, gud vad roligt! Röstar, av helt själviska skäl, för lördag!

  Svårt med var dock – Otur att det är lite för kallt för att vara utomhus. Men John Chris café på Drottninggatan är stort och mysigt, och har gott kaffe! Kan bli mycket folk på en lördag dock, i alla fall runt lunchtid. Eller baren i Kulturhuset? 🙂

  Svara

 • Marie

  |

  Vad kul 😀 jag ska springa Stockholm halvmaraton på lördag men jag hoppas att jag kan vara med på läsarträffen också vore jättekul att få träffa dig 😀

  Svara

 • sofia

  |

  Hej!

  Du kanske kan göra ett FB-event och be folk attenda så vet du hur många som är intresserade? :)) Och kanske göra en omröstning om vilken dag som passar bäst?

  Om vädret är fint skulle man kunna ses i en park men annars finns det ju massa caféer där man kan få plats. Café 60 är en klassiker men har själv inte varit där på länge.

  Kram!

  Svara

 • Diana (La+Madre)

  |

  oj men vilken rolig grej du gör, modigt också på nått sätt :/ haha nä men rolig !! Vi kanske ses, ska se om jag kan klura på ideer.

  Svara

 • ISA

  |

  Café eller? haha nu underskattar du dig själv, lär bli jäääkligt trångt 😉 Men rolig idé! Röstar för lördag för då kan jag! haha *ego*

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror du? Jag är mest rädd för att det inte kommer någon alls….haha

   Svara

   • ISA

    |

    haha du är så blygsam! kommer komma massa fans! 😀

    Svara

   • Kat

    |

    Jag hade kommit om det inte vore så att jag kmr att vara iväg på en weekend getaway! 😀

    Svara

 • Caroline

  |

  Åh nej, jag kan inte då! Hoppas du har någon mer läsarträff i Stockholm nån annan gång 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Café Panorama i Kulturhuset är STORT och har även en uteplats om det skulle vara bra väder. Dessutom så centralt det kan bli 🙂 Tips!

  Svara

 • Rosanna

  |

  Jag röstar på brunch på lördagen! De finns jättemånga ställen (är inte heller från Sthlm så inte heller så stor koll!

  Svara

 • Heja Emmas!

  |

  Lägger en jätteröst på fredag! Jobbar hela lördagen. Finns en massa mysiga caféer här, kaffeverket på st eriksplan, cafe Pascal på Norrtullsgatan eller vete-katten på Kungsgatan som är rätt stort och ligger nära t-centralen.

  Svara

 • Fanny

  |

  Är ju på lördagar folk brukar vara lediga. Så jag röstar lördag!

  Svara

 • Clara

  |

  Föreslår lördag eftermiddag och på ugglan vid nytorget. Det är som en fritidsgård för vuxna där en kan spela massa roliga sällskapsspel, pingis, shuffelboard osv! Kul och stort ställe för det lär bli många 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Konstigt dilemma när man inte alls vet hur många som kommer. 🙂

  Svara

 • Nina

  |

  en bar kan ju vara dumt (ser att folk tipsat om det) för du lär ju ha följare under 18. Kista känns också knasigt då det ändå ligger en bit utanför stan. Tycker absolut du ska ta något mer centralt. Café 60 är rätt trångt så det är nog inte heller den bästa idén..
  Jag skulle nog tipsa om Stories som ligger på bottenvåningen i Skrapan, ändå hyfsat luftigt och vet att många typ “mammagrupper” ofta ses där just för att det är så gott om plats. Annars finns det ett espresso house (tror jag) bakom konserthuset som jag har för mig är rätt stort

  Svara

  • Nina (#1)

   |

   Fördelen med att det är off är att det är just off, svårt att hitta plats för 10+ pers inne i stan. :/

   Svara

  • Stina

   |

   +1 på denna kommentar!

   Svara

 • BEX BEAUTY

  |

  Röstar fredag! Jag jobbar lördag, hehe. Är dock också sämst på stan så någon annan får välja plats!

  Svara

 • Josefine

  |

  Röstar för fredag! Både av själviska anledningar för jag kan bara tidigt på lördagen, men också för att jag tror att det är mindre folk vid 16 på fredagen än under lördagen. Som någon skrev kan det ju vara en idé att skapa ett event på facebook för att få ett hum av hur många som kan tänkas komma.

  Svara

 • Mari

  |

  Åh, du åker en torsdag för tidigt. Vill träffa dig!

  Svara

 • K

  |

  Åh kan du inte ha en läsarträff i skåne nån gång också? 🙂 Det är nog rätt många som bor där också och lätt kan ta sig nånstans typ hbg eller malmö!

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart! Det ska vi 😀

   Svara

 • Leila

  |

  Du underskattar dina krafter! 😉 jag hade lätt kommit, bara att jag tyvärr bor alldeles för långt bort!

  Svara

 • Jess

  |

  Åh du som hatar särskrivningar råkade skriva “annan stans” haha :p

  Svara

 • Ewe

  |

  Jag röstar för lördag! 🙂

  Svara

 • Matilda

  |

  Suck *bor 30 mil därifrån*

  Svara

 • Elin

  |

  Jag kommer! Kan fredag och lördag så spelar ingen roll för mig!
  Tyvärr kan jag inte tipsa om någon plats där det inte skulle vara för trångt.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv