Follow my blog with Bloglovin

Status

Jag låg i soffan hela dagen igår och läste samt drack te. Jag lyckades dock ändå inte trolla bort huvudvärken och halsontet tills idag och känner mig fortfarande sjuk. Men inte sjuk-sjuk, utan bara lite halvsjuk. Så irriterande. Jag tänker behandla mig själv som en sjukling idag också, så får vi hoppas det är borta tills imorgon.

 

DSC00092

DSC00095

Nu ska jag iväg och tämja detta trollhår och vinka hejdå till utväxten.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Ylva

  |

  Hoppas du blir bättre snart! Vilka fina kuddar du har i soffan förresten. Varifrån är den som är näst längst till vänster (den med silvrigt(?) schablonmönster)?

  Svara

  • Egoina

   |

   Alla på bilden är från H&M 🙂

   Svara

 • iz

  |

  Krya

  Svara

 • Robert

  |

  Måste vara håret som gör att du känner dig krasslig. Det syns. 😉

  Svara

 • Anni

  |

  Jag säger vara vitlök! Ät finncrips med smör och pressad vitlök på så fort du känner att du börjar bli dålig! Och fortsätt de med någon dag! Luktar kanske illa, men så värt det! Gjorde se igår ikväll, kände att de var på väg och idag ingenting! Min sambo gör alltid så och han blir aldrig sjuk!

  Svara

 • tess

  |

  my god har aldrig sett ditt hår så fint!

  Jag, och säkert alla vi med rakt, platt, tunt hår, förstår inte varför alla med fina lockar ska hålla på å platta det hela tiden. Du borde (enligt min högst egna åsikt) ha lockigt oftare 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!! Jag lovar 😀

   Svara

 • Emma

  |

  Nej men allvarligt talat, hur kan ditt hår vara så flawless HELA TIDEN? Vad är din hemlighet?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, tack! Jag själv tycker inte det är särskilt fint här 🙂

   Svara

 • Sanna

  |

  Jag blir alltid helt däckad när jag blir riktigt förkyld och ligger i sängen ca dygnet runt (kan ju också vara p.g.a. låg smärttröskel haha). Brukar dock alltid bli frisk mycket fortare än de flesta andra som kör på ändå. Värt i längden att vila – om man kan! Så vila på!

  Svara

 • amanda

  |

  Åh!!! Dina soffkuddar! KÄRLEK. Vart har du köpt dom? Krya på dig. Hoppas du blir frisk snart, eller sjuk. Det där med att vara mitt emellan är ju bara tortyr. Bättre att get it over with tänker jag. Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, men eller hur! Få det överstökat bara! De är från H&M 🙂

   Svara

 • Alice

  |

  Men vad fint ditt hår är! 😀 Mitt är alltid (oavsett vad jag gör) platt och livlöst 😛

  Krya på dig! Jag brukar dricka te med vitlök, ingefära och citron, prova det! 🙂

  Svara

 • Tove

  |

  WOW! Ditt hår är SÅ snyggt! Helt klart mitt dröm hår!

  Svara

 • Tova

  |

  Hallå du! 🙂
  Jag är ute efter ett sett nya muggar som ska likna lite dom gamla klassiska finkopparna som oldemor hade!
  Typ sådana som du verkar ha på bilden? Var har du hittat dom någonstans?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är helt vanliga vita muggar från IKEA 🙂

   Svara

 • Anna

  |

  Shit så snyggt hår du har! Varför plattar du det ens??

  Svara

 • Linnea

  |

  Hej!

  Nu kommer jag låta som den där tjejen som sa att de ville ha ens hår, fast att en själv bara ville ha den tjejens hår, men…

  Jag vill ha ditt hår! Längden, färgen, lockarna… Vilken dröm!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv