Follow my blog with Bloglovin

Torsdag

Jag ska snart till mamma för att äta middag. Jag har ju en del middagar att ”inkassera” nu med tanke på hur jag bjöd folk förrförra veckan. Mamma beställde också en kasse från Linas matkasse, så det blir en rätt därifrån. Spännande! Min kod fungerar tydligen fortfarande förresten, så om det är någon som tänker att ”åh så typiskt att jag inte beställde en matkasse när Egoina hade den där kampanjen!!!” så är det alltså inte för sent. Jag vet dock inte hur länge koden gäller. IGEGOINA är koden och ger er en fruktkasse på köpet.

På tal om något annat så vill jag klargöra en sak om min förra krönika i Veckorevyn. Den handlar om en relation jag hade för flera år sedan, vilket jag också skrev i inlägget, men några verkar ha missuppfattat ändå. Det handlar alltså inte om Johannes. Jag tror ingen av er som kommenterade missförstod detta, det verkade inte så i kommentarerna i alla fall. Men nu vet alla. Vill ju inte att det ska bli fel. Krönikan har lite dålig timing med tanke på att den kom ut i juli, så jag kan förstå att någon därför tror att den handlar om honom. Jag skriver ju texterna mer än tre månader innan de kommer ut och jag visste inte att vi skulle göra slut då. Tack, tack, tack så mycket för alla fina ord förresten. Ni är bäst <3

 

DSC09910

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Annica

  |

  Din blus/skjorta! Var har du köpt den? Jättefint mönster 🙂

  Ps. Den krönikan var otroligt gripande och gjorde mig verkligen berörd! Ds

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! 🙂 <3 Den är jättegammal och från H&M.

   Svara

 • Robert

  |

  Du får hälsa till din mamma. 🙂

  Svara

 • Ninni

  |

  Imorgon kommer min första matkasse 🙂 väntar ivrigt på den 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv