Follow my blog with Bloglovin

Dagens mat

Sån himla tur att jag inte ätit något vettigt på hela dagen innan jag kom till mamma. Maten var jättegod! Det är ju det sämsta, när man vet att man ska bli bjuden på mat, ska ut och äta eller liknande och så är man inte tillräckligt hungrig för att äta upp. Okej, jag brukar väl inte direkt ha det problemet ändå kanske.

 

DSC09962

DSC09970

 

Såhär såg det ut i alla fall. Mycket gott och lyxigt för att vara torsdag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Rebecka svensk

  |

  Hej Egoina! Läser din blogg varje dag, älskar den:D
  Jag har en fråga till dig, det är så att jag vet att du gillar goda saker och jag har precis startat mitt eget företag, en godisbutik:) har haft butiken i två månader nu:) igår lanserade jag min webshop och jag vill skicka ut smakprov till olika bloggare, dig såklart:D men hur gör man? Alltså hur kontaktar man en blogg ang. Smakprov? Skickar man bara hem till er? Går man via någon? Jag förstår att ni gör precis som ni vill om ni bloggar om det ni får men hur som helst så får jag iaf en till besökare till min hemsida:D

  Tacksam för svar:)

  /Rebecka

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • jazmine

  |

  Mmmm ser supergott ut!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • ISA

  |

  men ja tack vad gott! inte riktigt så min lunch såg ut, haha

  Svara

 • moa

  |

  mäh! vi åt precis dedär idag! har din mamma linas matkasse? 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv