Follow my blog with Bloglovin

Gårdagen

Igår hade vi grillkväll hemma hos min kusin.

 

FullSizeRender(2)

FullSizeRender

Jag såg ut såhär.

 

IMG_4985

*blink blink*

 

IMG_4984

I väntan på maten ville en annan kusin ta bilder på folk eftersom ”det var så fint ljus”. Alla ställde upp.

 

IMG_4978

Här är bilden på mig. Fint ljus indeed.

 

IMG_4983

Vi hade dukat för att sitta ute. Men när solen började gå ner blev det höstkallt.

 

IMG_4980

Men då kom vi på den briljanta idén att hänga för lakan med klädnypor, så att det åtminstone blev vindstilla.

 

IMG_4982

Hur svenskt (och norskt dådå) kan det bli?!? ”Det är sommar och då SKA man sitta ute, spelar ingen roll om det är kallt”.

 

IMG_4981

Vi satte oss till bords och prydnaden var så hög att vi knappt såg varandra. Haha. Det är väl tur att vi vet hur vi ser ut.

 

IMG_4979

Sen åt vi mat, dessert, drack en drink och visade upp diverse aktuella klipp för varandra. Förresten, den norska filmen bölgen som kom ut igår verkar ju jättebra. Någon som sett? Efter det åkte vi hem till min faster och myste med valpar, men det förtjänar ett eget inlägg.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Elin

  |

  Jag bor i Sarpsborg. Såg Bølgen igår, den var jättebra!

  Svara

 • Marie

  |

  Sååå fin bild på dig 🙂

  Svara

 • Vendela

  |

  Fint ljus bilden på dig är ju magiskt fin

  Svara

 • Vendela

  |

  Neeej min hjärtögon smiley kom inte med haha 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Vart är koftan/cardigannen ifrån? Sjukt fin! Samt hur sminkar du dig? Superduperfint 😀

  Svara

 • Frida

  |

  Galet vacker bild på dig som din kusin tog! Riktigt fin!! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Jättefina bilder och smarrig mat. 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh! Det är nog finaste bilden jag sett på dig! 😀

  Svara

 • Jenny

  |

  Jätte fin bild på dig som din kusin tagit, men man ser ju tydligt på den att du fyller din läppar. Varför nekar du det ändå? Varför skäms du över det?
  Kraam 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det gör jag inte. Jag blir så trött på sådana kommentarer. Om jag fixat det ena och det andra, om jag opererat brösten osv. Jag får sådana kommentarer hela tiden. Bara för att saker kan se olika ut i olika vinklar eller med hjälp av smink, ansiktsuttryck, kläder eller whatever så betyder inte att man gjort något. Sen skulle jag såklart göra det om jag vill och tycker verkligen inte att sånt är något att skämmas över. Med det sagt tycker jag inte det är någons ensak och blir så trött på att kroppar alltid ska diskuteras och granskas sönder, speciellt kvinnokroppar, på diverse sociala medier. Det är faktiskt ganska elakt att hålla på och ställa sådana frågor, syftar nu inte bara på dig. Och bara för att jag har en blogg så betyder inte det att jag måste svara på allt (syftar till en annan kommentar från din ip). Blir trött på dina kommentarer. Det här är MIN blogg och jag godkänner och svarar på vad jag vill, respektera det. Kram!

   Svara

 • Amanda

  |

  Åh, när jag såg ”behind the scenes”-bilden tänkte jag att det här måste ha blivit fantastiska bilder. Skrollade ner och mycket riktigt. Älskar magiskt naturligt ljus.

  Svara

 • malin

  |

  alltså åh bilden på dig! ljuset var ju verkligen perfekt! och du superfin som vanligt 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Gud vilken fin bild på dig, den med ”det fina ljuset” 😉 Du är en sån himla stor inspiration! Läser din blogg varje dag och alla dina krönikor. Du är grym!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv