Follow my blog with Bloglovin

Dagens shopping

Jag shoppade lite småsaker idag som torrshampoo, deodorant och sånt där, men även kläder ”till mitt nya jobb”. Det är väl kanske en aning överdrivet att köpa kläder till ett jobb jag inte fått än, men om inte annat kan jag väl sitta hemma och se viktig ut.

 

DSC09849

Har nämligen velat ha en sån här hög kjol länge nu. Det är så konstigt med storlekar. Jag fick ta XS, men den var ändå lite stor. Men sen kan jag ha typ XL i andra underdelar. Vad händer? Nog för att min kropp är oproportionerlig, men komigen. Från H&M.

 

DSC09852

Kostymbyxor är också något jag har velat ha ett tag. Köpte helt vanliga svarta från Lindex. De gjorde sig inte bra på bild, men ni fattar grejen.

 

DSC09859

När jag ändå var på H&M passade jag på att spana in deras nya smink. Eller är det nytt? Det kanske bara är förpackningarna som är nya? Köpte en ögonskugga och ett läppstift. Jag tycker det är så svårt att köpa rätt nyans på läppstift förresten, känns som det alltid ser annorlunda ut i butikens ljus än vad det gör hemma sen. Ganska irriterande. Ja. Ni hör. I-landsproblem nummer ett. Typ som när jag var i Norge senast och vi satt och diskuterade om det är finast med glödlampor som har gult ljus eller glödlampor som har vitt ljus i säkert 45 minuter. Då har man inte många problem i livet.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • iz

  |

  Snygga kläder. Håller med om att det är svårt med läppstift. Jag går på nit efter nit.. är kanske jag som inte klär i det bara..
  Haha är väl kul när man snöar in sig på något och kan diskutera det

  Svara

 • Linnéa

  |

  Tror sminket från H&M är nytt, jag har också spanat lite på det. Skulle vara kul om du ville skriva ett inlägg om vad du tyckte sen 😀 kram!

  Svara

 • Robert

  |

  Dilemma när storlekarna inte vill stämma. Blev nog snyggt ändå. 🙂

  Gissar att det är studentnollning i krokarna. Hör märkliga vrål utanför fönstret. 😉

  Svara

 • Erika

  |

  Jag jobbar på HM och det är en helt ny sminkkollektion! Superbra grejer :). Kan speciellt slå ett slag för nagerlacken som är superfina, snabbtorkande och sitter jättebra 🙂
  Älskar din blogg btw, du är så härlig! Kram!

  Svara

  • milla

   |

   Kommer allt H&Ms smink bytas ut!? Använder bara ögonbrynspennan från H&Ms eget märke för den är BÄST! Nu blev jag orolig här.

   Svara

  • Ina

   |

   Ja alltså, BRA jobbat med nagellacken! Fantastiskt många, snygga färger, toppkvalitét, riktigt bra, smidiga borstar och jättesnygga flaskor. Och bra pris dessutom! Har köpt på mig säkert 10 stycken redan… hehhe..

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha, nu ångrar jag att jag inte köpt nagellack… 🙂

    Svara

 • Cat

  |

  Jag har samma kjol, storlekarna är helt off i den. Jag brukar ha L-XL men fick ta en M. Helknasigt!

  Svara

 • Milla

  |

  Haha åh dina inlägg förgyller mina kvällar <3 och så sjukt snygga kläder, håller också på att köpa på mig till mitt framtida jobb så ser fram emot mer shopping här i bloggen hehe.

  Svara

 • Yas

  |

  hahahah <3 Jag gjorde samma sak. Hade inga tunna kavajer så köpte tre likadana i olika färger så jag klarar mig ett tag. Och kostymbyxor. Nu behöver jag bara ett par boots, annars är jag redo!

  Svara

 • Amanda

  |

  Den kjolen var så himla fin! Har länkat ett par snygga skor på min blogg som jag tänker använde ihop med alla kjolar i höst. Hoppas du får jobbet, håller tummarna för dig! Kram

  Svara

 • a.

  |

  Skriv gärna vad du tycker om sminket sen när du provat, tänkte testa deras nya när det jag har nu tar slut! Och glödlampor med vitt ljus är helt klart finast 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!!! När vi diskuterade vann till slut gult ljus. Det var mysigare. 😉

   Svara

 • Amanda

  |

  Snygg kjol! Jag köpte en likadan för några veckor sedan och den är verkligen stor i storleken. Känns dock alltid bra att kunna gå ner en storlek istället för upp 😉 Trevlig fredag!

  Svara

 • Malin

  |

  Jag köpte också ett läppstift därifrån och är ganska besviken faktiskt. Köpte en lite svår färg kanske (mörklila, den som heter Amethyst) men asså det är jättekladdigt, blir smuligt längs läpplinjen och flammigt efter bara nån minut, även när jag använde lipliner.

  Svara

 • J.

  |

  Deras eyeliner sitter som berget, i alla fall på mig. Dessutom fanns det väldigt snygga färger! 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Jag drömmer också om den dagen jag får heltidsjobbet efter att jag är färdigutbildad och få gå runt i viktiga kläder 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv