Follow my blog with Bloglovin

Dagens lunchdejt

Idag var jag och lunchade med Toby. Jag och Toby har ”känt” varandra i cirka sex år. Han hade också en blogg då och vi pratade ibland. Han bor i Luleå, men är i Skåne på semester nu, så vi såg till att äntligen träffas. Så sjukt det där. Det kändes verkligen som att vi kände varandra, som att jag var och lunchade med vem som helst annan av mina vänner. Bloggvärlden alltså <3

 

FullSizeRender

Vi bestämde oss för att luncha på Olearys. När vi satte oss ner kommer det plötsligt världens mest påträngande svettlukt som vägrade försvinna. Jag tittade runt om mig för att upptäcka ”boven”, men det var nästan tomt på restaurangen. Jag vågade inte säga något in case det skulle vara Toby, men till slut utbrister han ”Alltså…luktar här inte svett?”. Haha! Så vi började gå runt inne på Olearys och liksom lukta för att se var det kom ifrån. Vi förstod ingenting och vet fortfarande inte vad det berodde på. Men till slut blev det så illa att vi fick byta bord och satte oss i den andra delen av restaurangen istället, och där slapp vi svettlukten som tur var.

 

FullSizeRender(2)

Toby bloggar inte längre, men funderar på att börja igen. Annars kan man hitta honom på Instagram där han skriver mycket om LCHF bland annat. @tobyshh

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (30)

 • tula

  |

  Att säga att en person är ”duktig” för att ha gått ner i vikt känns lite osmakligt. Förstår att du ville säga en snäll sak, men hur mycket din vän väger/vägt/äter är inte den bästa komplimangen i världen. Det jag menar är att man ska inte behöva gå ner i vikt för att vara duktig, tycker det ordet är väldigt oväsentligt i alla sammanhang. Har själv varit/är i ätstörningsträsket och det kan vara väldigt triggande att bli kallad duktig för att man tappat i vikt. Frågor som ”var jag inte duktig innan?” dyker upp och det sker ofta en press att man ska fortsätta gå ner i vikt.
  Detta är inte direkt riktat till dig, då jag vet vars du står i sådana frågor. Helt enkelt lite konstruktivkritik! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Du har rätt i det. Jag tar bort det helt enkelt, när jag börjar tänka på det känns det inte helt rätt att skriva så 🙂

   Svara

  • Moroten

   |

   Förstår vad du menar, men man kan ju välja hur man vill se på det.
   Jag tänker mer att man har ett mål eller liknande, och eftersom han nu ” nått sitt mål ” är han ju duktig? Hoppas du förstår hur jag menar.
   Man kan väl inte undvika att skriva att man gillar morötter för det kan finnas någon som blir ledsen av just morötter..? Dålig liknelse men alltså.. Ja..

   Svara

 • Linnea

  |

  Alltså, haha!
  Ni är ju lite lika?!
  Eller är det min feberyra som talar..?

  Svara

 • Johanna

  |

  Hihi kommer ihåg att jag läste hans blogg för nåt år sedan. Tänkte faktiskt på han för någon dag sedan hahah 🙂

  Svara

  • Toby

   |

   Haha gjorde du? Vad tänkte du på då?

   Svara

 • Caroline

  |

  Åh kommer ihåg Toby, sjukt ändå vad länge man följt med i bloggvärlden :O så gammal nu, buhuu 🙁

  Svara

 • Robert

  |

  Ibland undrar jag också hur det skulle vara att träffa folk man bara har sett på nätet. 😛

  Svara

  • Cissi

   |

   Hejsan Robert.
   Jag förstår att din kommentar kanske knte var illa menad. Däremot så kan den verkligen tolkas som riktigt obehaglig (framför allt med tanke på Reginas historia med stalkers osv).
   Nu vet inte jag vilken relation ni har och så, men kommentarer som denna skapar otrygghet som känns lite onödig.
   Så snälla- i framtiden kan du väl tänka lite på detta så att det inte blir misstolkningar och sånna tråkigheter?
   Ha en grym dag

   Svara

   • Robert

    |

    Jo, här ligger man risigt till för det mesta… Möjligt att jag uttryckte mig lite oklart. Jag menade givetvis personer som vet vem man är fast man inte har träffat på riktigt.

    Ha en grym dag själv. 🙂

    Svara

 • Ingela

  |

  Ni är lika, ser ut som syskon 🙂

  Svara

 • Vingelina

  |

  Vad god maten såg ut : )

  Men Robert.
  Jävligt läskig faktiskt 🙁

  Svara

  • sofie

   |

   Men va?

   Jag undrar också hur det skulle vara. Det KÄNNS ju som jag känner egoina eller vissa andra bloggar, men de vet inget om mig. Klart att ett möte skulle vara spännande.

   Svara

   • Vingelina

    |

    Jag syftade på att flera av hans kommentarer har varit mycket märkliga, och det är även andra som reagerat på det. Menar absolut inget illa men det går ju bra att tänka sig för lite innan man kommenterar. Visst skulle kanske ett möte vara spännande, men man ska också komma ihåg att bara för att man läser en blogg betyder det inte att man känner personen ifråga. Jaja, tänker inte starta någon diskussion menade som sagt inget illa utan att vissa kommentarer varit mindre trevliga på olika sätt.

    Svara

    • Robert

     |

     Jag är faktiskt kompis med Egoinas mamma på facebook. 🙂 Hon har hotat med att ta mig i öronen om jag missköter mig härinne. 😉

     Svara

  • Robert

   |

   Tack. 🙁

   Svara

  • Ingela

   |

   Robert är väl inte läskig, nu tycker jag du övertolkar. Ibland tror jag att ovanan vid att en kille kommenterar en tjejs blogg gör att det läggas in betydelser i hans kommentarer som ingen skulle gjort om han kallat sig ett tjejnamn.

   Svara

   • Vingelina

    |

    Läs en annan kommentar här ovan, Cissi hette hon som kommenterade. Spelar ingen roll att han är kille, verkligen inte. Nog om det, va inte ute efter någon kommentarsdiskussion här. Ha det bra!

    Svara

 • Felicia

  |

  Åh vilka snälla ögon han har!

  Svara

  • Toby

   |

   Jag är snäll! 😀

   Svara

 • En Sofia

  |

  Egoina hjääälp! Det är så att jag har flyttat till en stad jag ska börja plugga i, och jag är så ledsen och har så mycket ångest att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Kan inte förstå hur jag ska kunna överleva här och plugga i tre år. Har du några tips som kanske gör det enklare att börja plugga alltifrån själva pluggandet, vänner, och att flytta hemifrån? Kram!

  Svara

 • ronja

  |

  Men ååååh toby kommer jag ihåg! Han borde verkligen börja blogga igen

  Svara

  • Toby

   |

   Det har jag nu! Så du behöver inte vänta längre 😉

   Svara

 • Sara

  |

  Det kan väl inte bara vara jag som reagerat på att groupie redan är ett ord för något annat än en gruppbild.. blir helt galen varje gång jag ser/hör någon använda det uttrycket

  Svara

  • Sara

   |

   Oj de glada gubbarna försvann, är inte så irriterad som det ser ut i texten haha 😀

   Svara

  • Egoina

   |

   Jag har hört det så mycket nu att groupies vanliga betydelse liksom försvunnit för mig..haha 🙂

   Svara

  • Elin

   |

   Ja, en groupie är ju ett fan! Däremot har jag hört ”ussie” för en bild av ”oss”.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv