Follow my blog with Bloglovin

Här skulle jag vara duktig och så händer detta

FullSizeRender

 

Ni vet när man städar, har dammtorkat halva lägenheten och precis är klar med att dammsuga, ska stänga fönstret och råkar välta en ljuslykta som går i tusen bitar? Ni vet hur uppgiven man blir, tänker fuck it och helt enkelt inte orkat ta tag i det hela och istället går en promenad? Det hände precis.

Jag hade en gång i tiden ett set med tre ljuslyktor. Nu har jag 1/3 kvar. RIP denna också då.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Malin

  |

  Usch asså. För några år sen skulle jag vara duktig och vädra mattan. Gick ut på balkongen och började skaka den. Slår i armbågen i glasrutan så den går sönder. Fick betala 1000 spänn för en ny. SÅ FAIL!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha så dumt! Då blir man verkligen trött.

   Svara

 • Anna

  |

  NEEEEEEEEEEEJJJJ!!!

  Svara

 • Robert

  |

  Ajajaj! 🙁

  Svara

 • jazmine

  |

  Jag hade städat hela lägenheten för att min familj skulle komma. Såklart välter min styvpappas ner en blomma så blir massa jord på golvet ..Tog några dagar innan jag orkade dammsuga upp det. Ibland orkar en bara inte haha

  Svara

 • ISA

  |

  I feel yah. Hände för ofta här hemma :O

  Svara

 • My

  |

  Åhhhhh! Jag har en tendens att spilla ut kaffe (pulvret alltså) och socker på golvet precis efter att jag har dammsugit och tvättat det och det är lite sådär fuktigt fortfarande, haha. Uhhh…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv